Ljubavni horoskop za oktobar 2018: Blizanci će početi tajnu avanturu, Škorpije će se vratiti staroj ljubavi

Kako će se odvijati vaš ljubavni život u oktobru i kakvi vas izazovi očekuju na ovom polju?

ljubavni-horoskop-za-oktobar-2018-blizanci-ce-poceti-tajnu-avanturu-skorpije-ce-se-vratiti-staroj-ljubavi-1.jpg

Da li ćete uspeti da zadržite strast i dobar odnos u vezi ili ćete biti podložni neslaganju?

Da li ćete uspeti da nađete svoju pravu ljubav ili ćete stalno ići iz jedne u drug avanturu?

Ili ćete možda pasti pod uticaj stare ljubavi, pa ćete joj dati drugu šansu?

Šta vas očekuje u oktobru prema horoskopskom znaku, saznajte u nastavku:

Ovan

Ako ste u vezi:

U ljubavnim odnosima ljubomora može uzeti maha, što može izazvati ozbiljne svađe, a neslaganja će najviše biti oko zajedničkih ulaganja i budžeta. Sredinom oktobra ćete naći neko rešenje, a razgovor i priznavanje grešaka najbolji su način za to. Do kraja meseca ćete ponovo imati prijatnu ljubavnu romansu.

Ako ste slobodni:

Možete očekivati susret sa bivšom ljubavlju, a to će vas uznemiriti, pa se prisetite zašto ste se razišli. Saznaćete da osoba koja vam se dopada ima nekog drugog, pa će vaša očekivanja pasti u vodu, a želja za bivšom ljubavlju će se ponovo rasplamsati. Budite pažljivi jer se krajem meseca može očekivati obnavljanje ljubavi, pa odlučite šta želite.

Bik

Ako ste u vezi:

Ovaj mesec za vas može biti stresan i promenljiv na polju ljubavi, a moguća su i neslaganja sa partnerom u vezi zajedničkih planova. Svako će terati po svome i teško ćete se složiti, ali se potrudite da što više izbegavate svađe. Tenzija će se smanjiti u drugoj polovini meseca, pa ćete postići zajednički dogovor.

Ako ste slobodni:

Trudićete se da privučete pažnju osobe koju ćete upoznati u društvu i koja će vam se dopasti na prvi pogled. Verovatno je da ćete morati da se „takmičite“ sa još jednim konkurentom, što će vas staviti u neprijatnu situaciju. Istovremeno, za vas će biti zainteresovana druga osoba koja je možda i bolja opcija od one koju se vi trudite da osvojite. Pripazite da ne propustite šansu.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Početkom meseca vaš partner može biti nezadovoljan pažnjom koju mu posvećujete, pa će se vaša veza naći pred iskušenjem. U slučaju da ste nešto krili možete očekivati svađe jer će partner to saznati. Druga polovina meseca će vam doneti nejasnoće u odnosu, pa ćete morati da se više potrudite kako biste našli zajednički jezik i rešenje za poboljšanje poverenja.

Ako ste slobodni:

Pažnju će vam privući osoba koju ćete upoznati u poslovnom krugu ili preko zajedničkih prijatelja. Simpatije će biti obostrane, ali možete saznati da je osoba već u vezi ili u braku. Dobićete predlog za tajnu avanturu, ali već od početka će vam sve biti napeto i nesigurno, pa ćete brzo odustati. Moguće je da ćete istu ponudu dobiti i od drugih osoba i da ćete neku od njih prihvatiti.

Rak

Ako ste u vezi:

Prva dekada oktobra vam može doneti neslaganja sa partnerom, a nezadovoljstvo koje ste potiskivali narušiće vaš odnos. Otvoreno razgovarajte o problemu, pa će se vaš odnos stabilizovati u drugoj polovini. Za zajednički život su vam potrebni redovni rituali i potrudite se da nadoknadite to što ste do sada propustili.

Ako ste slobodni:

Prva polovina oktobra će vam doneti haotična dešavanja u ljubavnom životu. Trud da se približite nekome ko vas privlači izazvaće tenzije i razočarenje, zbog čega ćete i odustati. Zatim očekujte da će vam prići neko ko na prvi pogled zadovoljava veći deo vaših kriterijuma, pa možete započeti ozbiljnu vezu.

Lav

Ako ste u vezi:

Očekujte ponovo neka neslaganja koja ste već imali sa partnerom i nemojte ponovo praviti iste greške. Izbegavajte ljubomorne scene i svađe zbog sitnica. Krajem oktobra ćete uspeti da prevaziđete neslaganja tako što ćete shvatiti šta je neophodno da vaš odnos postane bolji. Promenićete nešto u svom odnosu i pristupu, što če imati pozitivan uticaj.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom ste se trudili da imate emotivnu vezu, ali ste imali samo kratku avanturu, nastaviće da privlači vašu pažnju. Često ćete se sretati na istim mestima i strasti će se ponovo razbuktati. Ovoga puta možete imati šansu za nešto više od fizičkog odnosa, pa nastavite da koračate tim putem jer veza može biti uspešna.

Devica

Ako ste u vezi:

Često ćete započinjati razgovor o međusobnim očekivanjima i emocijama kao i o nezadovoljstvu u odnosu. Oko toga mogu nastati neke svađe, pa čak i ljubomorne scene koje čete rešiti u drugoj polovini meseca. Uvidećete kakav je vaš odnos prema partneru i poboljšaćete komunikaciju kao i poverenje. Krajem meseca očekujte bolje razumevanje i motivaciju.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se nesigurno i pravićete greške trudeći se da privučete pažnju osobe koja će vam delovati kao idealan partner. Vremenom ćete shvatiti da vi ne zanimate tu osobu i bićete razočarani. U drugoj polovini meseca će vam prići osoba koja će vas podsetiti na nekoga u koga ste bili zaljubljeni u prošlosti. Između vas će se brzo razviti simpatije i razgovori o zajedničkim interesovanjima, i može se desiti da do kraja meseca započnete nešto.

Nastavlja se na sledećoj strani... Možda vas zanima:

Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U jednoj rečenici: Kada je svaki horoskopski znak u iskušenju da se javi bivšem/bivšoj? Ako je verovati astrologiji, šta nas najčešće tera da se javimo ljubavnoj prošlo...
Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno? Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu...