8 zvezda koje sada imaju milione, a odrasle su u siromaštvu

Selena Gomez je rođena kada je njena majka imala 16 godina, a otac 17, imala je skromno detinjstvo sa svojom samohranom majkom. Otac Niki Minaž bio je narkomanski zavisnik i tukao je njenu majku.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-01.jpg

Danas su poznati i vode život na kojem im se može zavideti, ali nisu imali baš sjajno detinjstvo u svojim siromašnim porodicama.

Zvezde koje sada imaju milione, a odrasle su u siromaštvu:

Lejton Mister

Njeni roditelji su švercovali marihuanu sa Jamajke u SAD. Njena majka je veliki deo trudnoće provela u zatvoru u Teksasu, tamo je i rodila Lejton koju je do određenog uzrasta odgajala baba.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-02.jpg

Maraja Keri

Posle razvoda od njenog oca, majka Maraje keri je sama odgajala nju i njenog brata. Ona je bila operska pevačica, ali je istovremeno radila više poslova kako bi mogla da ih izdržava.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-03.jpg

Selin Dion

Selin je najmlađa od 14. dece. Njena porodica je živela u maloj kući, ali nedostatak prostora i novca nadoknađivali su velikom roditeljskom ljubavlju.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-04.jpg

Dženifer Lopez

Džej Lo je odrasla na jednoj od najopasnijih ulica u Bronksu, a njeni roditelji jedva da su govorili engleski. Sa njima i sa još dve sestre, Lopezova je živela u veoma malom stanu, ali je tu podsticana da peva i da igra kako bi zaboravili na probleme.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-05.jpg

Još 4 zvezde na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Еminem je trezan 10 godina, Bredli Kuper – 14 godina: Zvezde koje su prestale da konzumiraju alkohol Dok postoje zvezde kao što su Blejk Lajvli i Dženifer Hadson koje uopšte ne piju...
Slavne žene sa „ravnom“ zadnjicom koje ne planiraju da idu pod nož Kim Kardašijan i njene sestre su promenile proporcije ženskog tela, ali srećom i...
Slavne žene koje odbijaju da se pojave potpuno gole pred kamerama Slavne žene lako možemo da podelimo na one koje uživaju da grade karijeru na osn...