8 zvezda koje sada imaju milione, a odrasle su u siromaštvu

Selena Gomez je rođena kada je njena majka imala 16 godina, a otac 17, imala je skromno detinjstvo sa svojom samohranom majkom. Otac Niki Minaž bio je narkomanski zavisnik i tukao je njenu majku.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-01.jpg

Danas su poznati i vode život na kojem im se može zavideti, ali nisu imali baš sjajno detinjstvo u svojim siromašnim porodicama.

Zvezde koje sada imaju milione, a odrasle su u siromaštvu:

Lejton Mister

Njeni roditelji su švercovali marihuanu sa Jamajke u SAD. Njena majka je veliki deo trudnoće provela u zatvoru u Teksasu, tamo je i rodila Lejton koju je do određenog uzrasta odgajala baba.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-02.jpg

Maraja Keri

Posle razvoda od njenog oca, majka Maraje keri je sama odgajala nju i njenog brata. Ona je bila operska pevačica, ali je istovremeno radila više poslova kako bi mogla da ih izdržava.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-03.jpg

Selin Dion

Selin je najmlađa od 14. dece. Njena porodica je živela u maloj kući, ali nedostatak prostora i novca nadoknađivali su velikom roditeljskom ljubavlju.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-04.jpg

Dženifer Lopez

Džej Lo je odrasla na jednoj od najopasnijih ulica u Bronksu, a njeni roditelji jedva da su govorili engleski. Sa njima i sa još dve sestre, Lopezova je živela u veoma malom stanu, ali je tu podsticana da peva i da igra kako bi zaboravili na probleme.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-05.jpg

Još 4 zvezde na sledećoj strani...MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Slavne ličnosti koje su dokaz da prijateljstvo između muškaraca i žena postoji O muško-ženskim prijateljstvima mišljenja će uvek biti podeljena, ali među pozna...
Slavne ličnosti koje su bile usvojene u detinjstvu Među slavnim ličnostima ima mnogo onih koji su roditelji usvojene dece, kao što ...
Seksi poze, pijani pogledi: 15 fotografija Tifani, ćerke Donalda Trampa, koje on ne želi da vidite Tifani Tramp je danas impresivna mlada dama koja se sa ocem pojavljuje na događa...