8 zvezda koje sada imaju milione, a odrasle su u siromaštvu

Selena Gomez je rođena kada je njena majka imala 16 godina, a otac 17, imala je skromno detinjstvo sa svojom samohranom majkom. Otac Niki Minaž bio je narkomanski zavisnik i tukao je njenu majku.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-01.jpg

Danas su poznati i vode život na kojem im se može zavideti, ali nisu imali baš sjajno detinjstvo u svojim siromašnim porodicama.

Zvezde koje sada imaju milione, a odrasle su u siromaštvu:

Lejton Mister

Njeni roditelji su švercovali marihuanu sa Jamajke u SAD. Njena majka je veliki deo trudnoće provela u zatvoru u Teksasu, tamo je i rodila Lejton koju je do određenog uzrasta odgajala baba.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-02.jpg

Maraja Keri

Posle razvoda od njenog oca, majka Maraje keri je sama odgajala nju i njenog brata. Ona je bila operska pevačica, ali je istovremeno radila više poslova kako bi mogla da ih izdržava.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-03.jpg

Selin Dion

Selin je najmlađa od 14. dece. Njena porodica je živela u maloj kući, ali nedostatak prostora i novca nadoknađivali su velikom roditeljskom ljubavlju.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-04.jpg

Dženifer Lopez

Džej Lo je odrasla na jednoj od najopasnijih ulica u Bronksu, a njeni roditelji jedva da su govorili engleski. Sa njima i sa još dve sestre, Lopezova je živela u veoma malom stanu, ali je tu podsticana da peva i da igra kako bi zaboravili na probleme.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-05.jpg

Još 4 zvezde na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Slavne dame koje stalno nose mider ispod odeće (foto) I pored svih tretmana i treninga, ni slavne dame se ne osećaju dovoljno sigurno ...
Poznati parovi koji odbijaju da se venčaju i pored toga što imaju decu Većina parova, čim odluči da život provede zajedno, odluči i da stupi u brak. ...
Poznate žene koje su ove godine hrabro pokazale lice bez šminke 2019. je bila važna godina za prirodnu lepotu. Ove godine ne samo što se proslav...