8 zvezda koje sada imaju milione, a odrasle su u siromaštvu

Selena Gomez je rođena kada je njena majka imala 16 godina, a otac 17, imala je skromno detinjstvo sa svojom samohranom majkom. Otac Niki Minaž bio je narkomanski zavisnik i tukao je njenu majku.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-01.jpg

Danas su poznati i vode život na kojem im se može zavideti, ali nisu imali baš sjajno detinjstvo u svojim siromašnim porodicama.

Zvezde koje sada imaju milione, a odrasle su u siromaštvu:

Lejton Mister

Njeni roditelji su švercovali marihuanu sa Jamajke u SAD. Njena majka je veliki deo trudnoće provela u zatvoru u Teksasu, tamo je i rodila Lejton koju je do određenog uzrasta odgajala baba.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-02.jpg

Maraja Keri

Posle razvoda od njenog oca, majka Maraje keri je sama odgajala nju i njenog brata. Ona je bila operska pevačica, ali je istovremeno radila više poslova kako bi mogla da ih izdržava.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-03.jpg

Selin Dion

Selin je najmlađa od 14. dece. Njena porodica je živela u maloj kući, ali nedostatak prostora i novca nadoknađivali su velikom roditeljskom ljubavlju.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-04.jpg

Dženifer Lopez

Džej Lo je odrasla na jednoj od najopasnijih ulica u Bronksu, a njeni roditelji jedva da su govorili engleski. Sa njima i sa još dve sestre, Lopezova je živela u veoma malom stanu, ali je tu podsticana da peva i da igra kako bi zaboravili na probleme.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-05.jpg

Još 4 zvezde na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Оblik tela poput mrava: Zvezde koje su uvećale zadnjicu ubrizgavajući sopstvene masti Lipofiling je jednostavna kozmetička procedura koja u poslednje vreme sve više z...
Еminem je trezan 10 godina, Bredli Kuper – 14 godina: Zvezde koje su prestale da konzumiraju alkohol Dok postoje zvezde kao što su Blejk Lajvli i Dženifer Hadson koje uopšte ne piju...
Zvezde koje su se nekada bavile striptizom Svi pamte Čeninga Tejtuma po ulozi u filmu Magic Mike, ali da li ste znali da se...