Sanovnik

Sanjao sam Tumačenje sna
ĆEBE


Videti jorgan, ili ćebe u snu znači bolest, smrt, neostvarene želje.

Sinonimi - Jorgan, Deka
ĆELAV

U snu videti muškarca bez i jedne dlake na glavi upozorava da pripazite na svoje ponašanje da vam se ne bi podsmevali. Biti ćelav spreda znači da će vam se neko rugati. Biti ćelav otpozadi upozorava na siromaštvo na javi. Videti ćelave znači da dobro i uspešno vodite posao.

ĆELIJA

Videti ćeliju u snu znači da ćete se osetiti usamljeno.

ĆILIM

Videti ćilim u snu znači da ćete biti ljuti na nekog u familiji. Ćilim koji leti označava da vam se neće ispuniti očekivanja. Ćilim tkati upozorava da se čuvate ženskog društva. Ćilim sa egzotičnim šarama upozorava da se protiv vas u tajnosti nešto sprema. Ćilim modernih šara u snu simboliše ostvarenje davnih želja.

Sinonimi - TEPIH
ĆORAV

Biti ćorav u snu označava gubitak voljene osobe na javi. Ako sanjate ćoravog muškarca, predstoji vam sreća u kocki. Ako vidite ćoravu ženu, sledi vam veliko ogovaranje i trač.

ĆUK

Videti ćuka u snu upozorava da vas očekuje nesreća, a čuti ga znači loše vesti u porodici.

ĆUP

Videti ćup u snu označava iznenađenje, neočekivani dobitak novca, nasledstvo. Sanjati pun ćup simboliše poziv u društvo.

ĆUPRIJA

Ćuprija drvena upozorava da se kloniš loših prijatelja. Ćuprijom prelaziti u snu savetuje da dobro promislite pre svojih odluka. Ako sanjate urušenu ćuprijuru upozorava da ćete u svom radu imati gubitak.

Sinonimi - MOST
ĆURKA

Predstavlja simbol blagostanja. Ćurlik čuti u snu znači da te očekuje radostan događaj.

ĆUŠKA

Sanjati da dajete ćušku znači da ćete imati posla sa sudom. Dobiti je upozorava da će vas optužiti nevinog.

ĆUSKIJA

Sanjati ćuskiju znači da ćeš uspešno savladati prepreke na javi.