Uslovi korišćenja

Portal CRNOBELO.rs svojim korisnicima omogućava korišćenje i pristup različitim sadržajima koji uključuju internet vesti, foto galerije, uslugu pretraživanja sadržaja, video sadržaje. Korišćenje sadržaja omogućeno je u skladu sa ovim uslovima korišćenja. Portal CRNOBELO.rs zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja portala CRNOBELO.rs kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni deo portala CRNOBELO.rs, bez obaveze prethodne najave.

CRNOBELO.rs se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala, uključujući i komentare koji se nalaze na serverima kompanije Facebook, a korisnici CRNOBELO.rs ih objavljuju putem „Facebook comments plugin“ servisa.

Redakcija CRNOBELO.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara koji će biti objavljeni. Prema zakonu o informisanju, zabranjeno je objavljivanje sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala CRNOBELO.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Portal CRNOBELO.rs sadrži podatke i informacije, kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal CRNOBELO.rs nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim internet stranicama, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Portal CRNOBELO.rs nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu CRNOBELO.rs, kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu CRNOBELO.rs. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na portalu i izvan portala CRNOBELO.rs isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika, te portal CRNOBELO.rs nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Sadržaj na portalu CRNOBELO.rs može biti zaštićen autorskim pravima. Sadržaj objavljen na portalu CRNOBELO.rs ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka portala CRNOBELO.rs, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta portalu CRNOBELO.rs ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu CRNOBELO.rs povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete od odgovornog urednika zahtevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede. Obaveštenje o eventualnoj povredi, to jest vaš odgovor ili ispravka, mora da sadrži opis, vrstu i prirodu neistinitosti, nepotpunosti ili netačnosti prenosa sadržaja, odnosno druge povrede, zatim lokaciju (URL adresa) ili druge informacije dovoljne za identifikaciju predmetnog sadržaja, kao i instrukcije za njegovo otklanjanje.

KONTAKT

Sa redakcijom portala CRNOBELO.rs može da se kontaktira isključivo preko stranice za kontakt. Na toj stranici potrebno je ostaviti svoje kontakt podatke i odgovarajuću poruku. Jedino na taj način poruka će sigurno doći do urednika portala. Drugi način komunikacije sa redakcijom portala moguć je isključivo u dogovoru sa urednicima portala.

Svaki korisnik usluga portala CRNOBELO.rs dužan je da pročita Uslove korišćenja i da ih se pridržava; redakcija portala CRNOBELO.rs podrazumeva da su svi korisnici usluga portala upućeni u Uslove korišćenja i da će ih poštovati.