ABAŽUR

Sanjao sam Tumačenje sna
ABAŽUR

Uspeh u radu ili poslu – iznenadni uspešni poslovni put. Sanjati srušen abažur: neisplativ posao.

Šta znači sanjati abažur?

Sanjati abažur
Kad sanjate abažur to je pokazatelj da ćete imati uspeha u poslu ili radu. Posao u koji ste uložili dosta vremena i novca će uskoro početi da se isplaćuje. Zasluženo ćete uživati u plodovima vašeg rada. Nadređenima ste pokazali da mogu da vam veruju i da se oslone na vas. Imate mogućnost da odete na poslovno putovanje koje će vam doneti mnogo ponuda i stručno usavršavanje. Jako ste zadovoljni jer uviđate da su sva vaša odricanja imala smisla. Osećate se poletno i sa zodovoljstvom ispunjavate svaki zadatak koji dobijete. Puni ste samopouzdanja što pozitivno utiče i na vaš privatni život.

abazur.jpg

Srušen abažur
Ako u snu vidite srušeni abažur, to je upozorenje da više ne ulažete u posao koji nema perspektivu. Željni ste uspeha i dokazivanja što doprinosi vašoj brzopletosti na poslovnom planu. Ako imate privatni biznis, niste dobro ispitali tržište pa vam se često događa da potrošite više nego što zaradite. Zbog toga se osećate loše i shvatate da nećete dugo moći da poslujete na taj način. Ne uvažavate dobronamerne savete koje dobijate od prijatelja. Ako ste uzeli kredit ili se zadužili, možete upasti u velike finansijske probleme.

Abažur na lampi ili lusteru
Ukoliko sanjate abažur na lampi ili lusteru ispod koga izbija svetlo rešićete se problema koji vam već dugo zadaje glavobolje. Situacija će konačno početi da se razvija u vašu korist, a imaćete dovoljno energije da ispunite svaki zadatak koji se pred vas stavi.

Ipak, ako sanjate da je svetlo ispod ugašeno, moguće je da ćete imati manje nesuglasice sa članom porodice ili kolegom na poslu. Nerazumevanje i povremena netrpeljivost u privatnim odnosima, te zavist među kolegama će konačno kulminirati. Međutim, nemate razloga za brigu jer to neće bitno uticati na vašu svakodnevnicu.

Abažur na prozoru
Ako u snu vidite abažur ili nadstrešnicu na izlogu ili prozoru upoznaćete osobu koja bi mogla da promeni vaš život. Reč je o uticajnom čoveku koji je spreman da vam pomogne ukoliko prihvatite njegov savet.

Beli abažur
Beli abažur znači da ćete konačno čuti dobre vesti od drage osobe iz daleka. Možda vam se pruži i prilika da konačno otputujete. Beli abažur najčešće ima pozitivno značenje.

Crni abažur
Ako ste sanjali crni abažur moguće je da u podsvesti žalite za propuštenom šansom. Konačno ćete se ohrabriti da donesete važne odluke i sami odredite dalji tok svog života. Svesni ste da to neće biti lako i da možda nećete imati podršku okoline, ali isto tako vam je važno da preuzmete konce svog života i uradite ono što mislite da je najbolje za vas.

Crveni abažur
Simoblizuje sumnju u partnerovu vernost. Komunikacija sa partnerom nije sjajna, a vi osećate da se svakim danom sve više udaljavate. On/ ona se ponaša kao da nešto krije od vas i ne pokušava da razgovara o stvarima koje vas muče. Zato je najbolje da promenite pristup i stavite sve karte na sto. Dugoročno, takva situacije ne može da ima dobar ishod jer nedostatak komunikacije i neiskrenost utiče na vašu psihu.

Žuti abažur
Nečija ljubomora ili zavist bi vas mogla dovesti u nepriliku. Vaš uspeh na privatnom i poslovnom planu nije prošao nezapaženo. Ako ste nedavno sanjali žuti abažur u vašem životu postoji osoba koja vam veoma zavidi. Budite svesni da tu ne možete ništa da promenite, te je najbolje da se pripremite za moguće neprilike. Ne dozvolite da vam to poremeti planove.

Šareni abažur
Moguć dobitak u igrama na sreću. Uplatite listić.

Dobiti abažur na poklon
Obradovaćete se zbog tuđe sreće. Prijatelj ili neko od članova porodice će vam reći radosnu vest.

Pokloniti abažur
Pokušajte da smanjite stres. Svakodnevni pritisak koji osećate zbog posla ili nedostatka posla i finansija mnogo utiče na vaše zdravlje. Iako ste toga svesni ne možete sebi da pomognete. Važno je da pokušate da smanjite nivo stresa, jer bi mogao da bude koban po vas, a tada ćete na listu svakodnevnih briga dodati još jednu, onu najozbiljniju.

Stajati ispod abažura
Osećate se usamljeno. Premda ste okruženi ljudima ponekad da ne nailazite na razumevanje okoline za svoje postupke. Trudite se da drugi to drugi ne vide, ali budite sigurni ako tako nastavite da će postati očito. Pokušajte da pronađete hobi koji vas ispunjava ili da razgovarate s osobom u koju imate najviše poverenja.

Razbiti abažur
Ako sanjate da razbijate abažur to znači da se plašite da će tajna koju čuvate biti otkrivena. Moguće je da ste u pravu, ali posledice toga neće biti strašne kao što vi zamišljate. Pokušajte da se opustite i pustite da stvari idu svojim tokom.

Zapaliti abažur
Ukoliko sanjate da palite abažur ući ćete u raspravu sa prijateljima koji smatraju da nemate razumevanja za njih i da im ne posvećujete dovoljno pažnje. Ako pak sanjate da neko drugi pali abažur, stupićete u tajnu vezu za koju znate da je u očima vaših najbližih potpuno neprihvatljiva.

Definicija abažura

Abažur je zaklon na aparatima za osvetljavanje koji upravljaju svetlosne zrake odozgo naniže, takođe abažur može biti nadstrešnica nad prozorima i izlozima koja štiti od sunca;