ABDICIRATI

Sanjao sam Tumačenje sna
ABDICIRATI

Izneveriće vas prijatelj.

Šta znači sanjati abdiciranje – abdikaciju?

Kada sanjate da ste abdicirali to znači da će vas izneveriti blizak prijatelj. Moguće je da osećate da nešto nije u redu među vama, ali nemate dokaza za to. Teško vam je da poverujete jer se radi o osobi sa kojojm ste jako bliski. Ako se vaše sumnje ostvare, odlučni ste da ne pređete preko prevare. Takođe, abdikacija u snu može biti pokazatelj da ste odustali od borbe za mnoge stvari koje su vam bile važne. Obeshrabreni ste jer niste zadovoljili svoja i tuđa očekivanja. Osećate se bespomoćno. Niste zadovoljni ni u jednom životnom aspektu. Moguće je da ste sebi postavili nerealne ciljeve.

abdicirati.jpg

Ako u vašem snu neko drugi abdicira, to pokazuje da ćete se osvetiti nekome ko vas je prevario. Vi se vodite izrekom da je osveta najbolja kada se služi hladna. Naizgled zaboravljate na učinjenje nepravde, ali kada vreme dođe, naplaćujete ih sa kamatom. Iako vas drugi smatraju nedodirljivim, to je daleko od istine. Život vas je naučio da oko sebe podignete zidove koji će vas braniti od razočaranja. Oni vas štite od zla, ali su prepreka mnogim lepim stvarima koje mogu da vam se dogode. Najviše zamerate bliskim ljudima kada urade nešto što vam nije po volji jer od njih najviše očekujete. Često imate jako oštar kriterijum pa svi u okolini moraju da paze na svaku reč kako im ne biste zamerili. Ti kriterijumi ponekad nisu isti kada vi uradite drugima ono što ne želite da oni rade vama.

Ako sanjate da razmišljate o abdikaciji
Vreme je da preispitate svoje stavove i ponašanje. Zbog nekoliko loših iskustava odajete utisak nepoverljive osobe, „teške“ za bilo koji vid saradnje. Strah vam ne dozvoljava da se otvorite i pokažete svoje pravo lice, zato teže sklapate nova poznanstva i prijateljstva. Imajte to u vidu s obzirom da će šanse koje ćete uskoro dobiti biti uslovljene vašim stavom.

Na ljubavnom planu je moguća pozitivna promena koja ipak zavisi od isključivo od vas.

Ne dozvolite da vam stres naruši zdravlje.

Denicija abdikacije

Abdikacija najčešće ima značenje ostavke i odricanja. Može biti povlačenje sa položaja, podnošenje ostavke, odricanje prestola ili nekog prava, uverenja.