ABECEDA

Sanjao sam Tumačenje sna
ABECEDA

Sanjati abecedu – čućete dobre vesti. Sanjati slova stranog jezika – razotkrićete tajnu. Sanjati da učite abecedu – promenićete struku ili hobi. Čitati abecedu – nova saznanja.

Šta znači sanjati abecedu?

Videti abecedu u snu
Kada sanjate abecedu, to je znak da ćete čuti dobre vesti koje dugo priželjkujete.
 Moguće je da na poslovnom planu očekujete da se stvari reše u vašu korist. Potrebna vam je šansa da svima pokažete koliko vredite. Mnogo ste uložili u obrazovanje i usavršavanje vašeg znanja. Verovatno ćete za tu priliku zahvaliti bliskoj osobi koja u vas ima poverenja.

abeceda.jpg

Stranu abecedu sanjati
Ako u snu vidite slova stranog jezika, to označava da ćete otkriti tajnu. Kada vratite film unazad, osećate da je voljena osoba prećutala neke stvari. Nisu vam jasni razlozi iz kojih je to uradila, pa su u vašoj vezi česte rasprave. Ova situacija može trajno narušiti harmoniju koja je nekada vladala između vas.

 

Učiti abecedu
Sanjati da učite abecedu je znak da ćete promeniti struku ili posao. Moguće je da ste već duže vreme u nedoumici da li da počnete da se bavite profesijom koja ima bolju perspektivu od one kojom se trenutno bavite. Najviše vas plaši strah od neuspeha. Suočeni ste sa saznanjem da ste pogrešili pri izboru struke. Svaki dan vam je sve teže da idete na posao koji vas ne čini zadovoljnim-om.

Čitati abecedu
Ako u snu čitate abecedu, to simboliše nova saznanja. Imate želju naučite nove stvari od kojih ćete imati bojne koristi. Moguće je da želite da budete efikasniji na poslu u čemu bi vam neki kurs bio jako koristan. Postoji mogućnost da imate dosta slobodnog vremena koje bi bavljenje hobijem učinilo kvalitetnijim.

Abeceda je i znak dobrog početka, okupljanja sa prijateljima, sreće i uspeha na poslu. Ukoliko sanjate da čitate abecedu naći ćete se pred velikim životnim testom.

Ako sanjate da nekom drugom čitate abecedu desiće vam se peh. Ukoliko vaš posao podrazumeva i javne nastupe moguće je da ćete tokom jednog od njih napraviti lapsus. Iako prisutnima to neće mnogo smetati, vas će mučiti jer se plašite da će steći utisak da niste profesionalac. Shvatite da je to samo trema i idite dalje.

 

Držati abecedu u rukama
San u kome držite abecedu u rukama znači da ste nesigurni da sumnjate u svoje znanje i kompetenciju na poslu. Može značiti i problem na intimnom planu sa partnerom. Već neko vreme su odnosi između vas „zategnuti“. Imate utisak da vas partner ne razume, a pri tome i on/ona isto misli za vas. Otvoren i iskren razgovor je uvek pravo rešenje, zato ga ne izbegavajte.

Dobiti ili pokloniti abecedu
Dobiti abecedu na poklon znači da će se neko nepravedno ogrešiti o vas. Ako sanjate da nekome poklanjate abecedu podsvest vam govori da ste sujetni i da smatrate da ste stručniji od mnogih kolega sa kojima radite, ali da nadređeni ne prepoznaje vaš trud, nego zasluge za uspehe pripisuje drugima.

Čitati knjigu abecednim redom
Ukoliko sanjate da neku knjigu čitate abecednim redom doći ćete do novih velikih otkrića. Ipak, ako se isti san ponavlja nekoliko puta to znači da morate da počnete da učite iz vlastitih grešaka.

Pisati abecednim redom
Ovaj san simbolizuje novi početak. Verovatno ste se dugo kolebali šta da učinite kako bi ste poboljšali kvalitet svog života. Ovog puta, novi početak znači promenu posla ili pokretanje vlastitog biznisa. Strah od neuspeha dugo je kočio vaš napredak na poslu, ali najzad ste odlučili da stanete na loptu i učinite nešto za šta smatrate da je ispravno.

Kada sanjate da pišete abecednim redom to može da simbolizuje i novi početak na ljubavnom planu.

Zapaliti abecedu
Ukoliko sanjate da palite abecedu podsvest vam govori da prekinete svaki odnos s osobom koja vas guši. Već neko vreme izbegavate da provodite vreme sa ljudima koji vas opterećuju svojim brigama i nemaju potrebu da saslušaju šta im govorite. Dugogodišnje prijateljstvo i mnoge teške situacije koje ste zajedno prebrodili vas obavezuju da ostanete veran drug, ali i sami shvatate da je vreme da je izvučete iz tog toksičnog odnosa.

Definicija abecede

Abeceda je latinčno pismo koje se sastoji od 30 slova gde jedno slovo označava jedan glas. Naziv je nastao od prvih 4 slova (a,be,ce,de).