ABONOSOVINA

Sanjao sam Tumačenje sna
ABONOSOVINA

Pažljivo potpisujte ugovore.

Šta znači sanjati abonosovinu (ebanovinu)?

Postoji više tumačenja ovog sna. Neki tumači kažu da je sanjati abonosovinu znak putovanja u neku daleku zemlju dok neki tvrde da pažljivo potpisujete ugovore.

abonosovina.jpg

Sanjati abonosovinu
Kada sanjate abonosovinu, to je znak da pažljivo potpisujete ugovore. Posao u kome učestvujete vam može doneti nevolje ako ne obratite pažnju na dokumentaciju. Ne dozvolite da lični problemi utiču na efikasnost vašeg rada. Moguće je da ste se zamerili nekome ko je uticajniji od vas. Budite oprezni da vam posao kojim se trenutno bavite ne donese probleme sa zakonom. Pošto niste u najboljim odnosima sa kolegama, osetićete da nemate nikoga kome biste mogli da se obratite za pomoć.

 

Seći abonosovinu u snu
Ako u snu sečete abonosovinu, to implicira da ćete dobiti nasledstvo koje očekujete. To će rešiti vaše finansijske probleme. Morate racionalno trošiti novac jer ćete imati mnogo ponuda koje nemaju nikakvu perspektivu. Vaša samouverenost će vas učiniti popularnim u društvu i bićete rado viđeni na svim proslavama i okupljanjima. Ovaj dobitak ćete posmatrati kao priliku da se osamostalite i živite onako kako ste oduvek želeli.

Sanjati da druge nose abonosovinu
Kada sanjate da drugi nose abonosovinu, to je upozorenje da ispunjavate vaše obaveze na vreme. Ako ste nekome dužni, postoji mogućnost da će ta osoba doći da vam naplati dugove. Nesavesno rukujete novcem i uvek ga potrošite na stvari koje su manje važne. Ne ispunjavate data obećanja i time dovodite ljude u nezgodnu situaciju. Prijatelji smatraju da ste neodgovorni i teško se odlučuju da vam pozajme novac. Iako ste mnoge pitali, niko ne želi da vam bude žirant.

 

Sanjati predmet od abonosovine
Ukoliko u snu vidite komad nameštaja koji je napravljen od tog drveta suočićete se sa lošim rezultatima ili tvrdoglavom osobom. Imajte u vidu da tokom rasprava uvek pobeđuju argumenti. Kada učite da argumentacija ne rezultuje poboljšanjem u komunikaciji, odustanite od dalje rasprave jer ćete izgubiti dragoceno vreme.

Sanjati plod ili cvet abonosovine
To je vrlo redak san s obzirom da većina ne može da prepozna da se konkretno radi o plodu ili cvetu ove biljke. Ako ipak uspete da saznate da se radi o abonosovini očekujte dobar period u životu.

Paliti abonosovinu
Ako sanjate da palite predmete od abonosovine to obično znači da ćete doneti odluku koja nije dobra za vas i koja bi vam mogla doneti finansijske probleme. Najčešće je vezano za neko rizično ulaganje, poput kupovine nekretnine, automobila ili nekog skupog predmeta za koje će se ispostaviti da nisu poslužili svrsi. Ne dozvolite da vas drugi nagovore na nešto, nego dobro razmislite koliko dobiti će vam doneti naredna investicija.

Ukoliko sanjate da neko drugi pali abonosovinu moguće je da će kolega ili prijatelj da vas pita za savet.

Farbati abonosovinu
San u kome vi farbate abonosovinu znači propuštenu šansu. U budućnosti bi vam neko mogao ponuditi unosan posao ili neki vid partnerstva i saradnje, koji ćete zbog straha od neuspeha odbiti.

Ako u snu neko drugi farba abonosovinu budite oprezni sa novcem. Ako planirate da dignete kredit dobro se raspitajte o uslovima pod kojima ćete vratiti taj novac. Hitnost situacije će vas možda navesti na nepromišljen potez, zato se potrudite da ispitate sve opcije pre nego što donesete odluku.

Značenje sna se može jednostavnije protumačiti. Dovoljno je da ste na čitali ili na televiziji gledali dokumentarac o abonosovini što je na vas ostavilo snažan utisak.

Definicija abonosovine

Abonosovina je drvenasta biljka iz porodice Ebenaceae. Najčešće se koristi za izradu luksuznog nameštaja.