ABORTUS

Sanjao sam Tumačenje sna
ABORTUS

Sanjati da se vama ili nekom dešava: brige, ogovaranje, ljubomora, strah.

Šta znači sanjati abortus?

Vršiti abortus
Ako vam je medicina životni poziv ili ste student medicinskog fakulteta san se ne tumači. Ne tumači se ni ukoliko ste nedavno bili u bolnici ili kod lekara. Ako pak to nije slučaj moguće je da se iz nekog razloga osećate poraženo. Neuspeh vam je teško pao i bitno narušio vaše samopozdanje. Imate utisak da ste izneverili porodicu ili prijatelje, da niste ispunili njihova očekivanja. Ipak, ne biste trebali da dozvolite da to utiče na vaše dalje planove.

abortus.png

Da radite abortus ako niste trudni
Kada sanjate da se abortus vama dešava, to može imati značenje ljubomore i straha. Ako u vezi ili braku imate problema, moguće je da se plašite da će vas partner prevariti. Verovatno ste čuli priče koje vam ne daju mira. Nemate konkretnih dokaza i ne znate kako da se ponašate. Partner vidi da nešto nije u redušto dodatno stvara nesuglasice u vašem odnosu. Previše ste ponosni da biste mu priznali šta je to što vas muči.

 

Moguće je da ste zabrinuti jer još uvek ne želite da imate dete. Ako ste dugo u vezi ili braku, okolina vrši pritisak na vas da se odlučite na taj korak. Vi želite da budete u potpunosti sigurni da donosite ispravnu odluku. Porodica vas opterećuje jer vam nameće svoje vrednosti i želi da vaš život podredite njihovim željama.

 

Sanjati abortus ako ste trudni
Ako ste trudni i sanjate o abortusu to je znak anksioznosti i straha. Ipak, nema razloga za zabrinutost, jer koliko god bio potresan, san o abortusu nema negativnu konotaciju. Uglavnom se tumači kao radost zbog dolaska bebe. Zato se fokusirajte na to da pozitivno razmišljate i budite srećni zbog lepih trenutaka koji slede.

Kad muškarac sanja o abortusu
Ako ste muškarac i sanjate o abortusu to obično znači da osećate krivicu zbog nečega ili osećate da ćete doživeti neuspeh na poslovnom ili ljubavnom planu. Može da se odnosi na neki konkretan projekat na kome trenutno radite, te se plašite da se ne bi desilo nešto što bi ugrozilo uspeh i upropastilo sve što ste do sada učinili.

Osećate se nemoćnim da završite nešto što ste počeli, a veoma vam je važno da se to realizuje. Prisiljeni ste da donesete odluku zbog koje ćete morati da se odreknete mnogo toga kako biste na kraju postigli uspeh.

Ako ste muškarac i sanjate da ste imali abortus
Podsvest vam govori da ste na sebe preuzeli mnogo obaveza i da vas hvata panika jer niste sigurni kako da ih izvršite. Morate da predahnete i odredite prioritete. To ne znači da treba da odustanete, nego da se bolje organizujete kako vam stes ne bi ugrozio zdravlje.

Sanjati da neko drugi ima abortus
Ako se u vašem snu abortus dešava drugome, moguće je da se neko ko vam je blizak nalazi pred teškom odlukom. To može biti razvod braka ili raskid veze. Ta osoba se najčešće vama ispoveda što čini da se osećate odgovornim za svaki savet koji joj date. Situacija u kojoj se nalazite vam predstavlja opterećenje, ali ste odlučni da izdržite jer znate da joj/mu je vaša podrška veoma važna.

Značenje sna se može jednostavnije protumačiti. Dovoljno je da ste na televiziji gledali i slušali o abortusu što je na vas ostavilo jak utisak.

Definicija abortusa

Abortus je prekid trudnoće koji nastaje spontano ili namerno.