AFTA

Sanjao sam Tumačenje sna
AFTA

Vrlo redak san. Ako sanjate afte to može označavati da ste indiskretni, da slabo čuvate tajne i da ste možda opterećeni sa tim problemom.

Afta – šta znači sanjati afte?

Snovi o aftama su izuzetno retki snovi. Najčešće ih sanjamo kad stvarno imamo jednu ili više afti ili plikova u ustima. Tokom trajanja bolesti, san o aftama ne tumačimo, ako pak nemate afte a sanjali ste ih pogledajte tekst ispod…

afta.jpg

Sanjati afte u ustima
Ako u snu imate afte u ustima, to ukazuje da ćete biti indiskretni. Moguće je da ćete ispričati nečiju tajnu nakon čega ćete se loše osećati. Razmišljaćete da li da to kažete osobi koja vam se poverila, ali odlučićete da ćutite i da se nadate da neće saznati šta ste uradili.

 

Sanjati afte ispod jezika
Ukoliko u snu imate afte ispod jezika, to implicira da vas neko opterećuje. Verovatno se radi o osobi iz okruženja koja vam poput vampira crpi svu energiju. Nakon razgovora sa njom, osećate umor i samo želite da spavate. Uprkos tome, nastavljate da održavate kontakt jer se nadate da će se promeniti.

Sanjati afte u grlu
Kada u snu imate afte u grlu, to znači da ste previše nervozni. Verovatno ste konstantno pod stresom što negativno utiče na vaše zdravlje. Brinete o stvarima na koje ne možete da utičete i, bez potrebe, zagorčavate život sebi i bliskim ljudima. Svi vam govore da se opustite i da uživate u svakodnevnim sitnicama.

Sanjati afte po telu
Ako u snu imate afte po telu, to implicira da se previše brinete za svoje zdravlje. Verovatno ste hipohondar i pravite problem tamo gde ga nema. Na osnovu simptoma koje sami odredite, istražujete potencijalne bolesti na internetu i čitate iskustva ljudi na forumima nakon čega se još gore osećate. Uprkos tome, retko idete na lekarske preglede i uglavnom slušate savete nestručnih ljudi.

Sanjati da neko drugi ima afte
Ukoliko u snu neko drugi ima afte, to znači da ćete biti na meti ogovaranja. Moguće je da neko iz okruženja nema lepo mišljenje o vama i da neće propuštati priliku da to podeli sa drugima. U početku ćete se nervirati, ali vremenom ćete shvatiti da to što radi samo govori o njemu/njoj i da ne treba da se spuštate na taj nivo.

 

Sanjati da lečite afte
Kada u snu lečite afte, to ukazuje da ćete se osloboditi loših navika. Može se desiti da ćete odlučiti da promenite životni stil i da ćete polako izbacivati sve što vam smeta. Počećete zdravije da se hranite i da više vežbate nakon čega će vam biti i fizički i psihički bolje. Ipak, nećete ni u čemu preterivati pa ćete povremeno sebi dozvoliti da se počastite nečim slatkim i da propustite trening.

Sanjati da neko drugi leči afte
Ako u snu neko drugi leči afte, to označava da će bliskoj osobi biti loše. Verovatno nećete moći mnogo da joj pomognete, ali trudićete se da je uvek saslušate i da je posavetujete. Shvatićete da je ono što vas muči prava sitnica pa ćete se manje žaliti i biti zahvalni što se niste suočili sa ozbiljnijim problemima.

Sanjati da niste izlečili afte
Ukoliko u snu ne uspevate da izlečite afte, to implicira da vam bliska osoba neće oprostiti nešto što ste uradili u prošlosti. Moguće je da se plaši da ćete je ponovo izneveriti i da vam ne dozvoljava da joj se približite. Ne znate više kako da joj dokažete da se kajete pa ćete ozbiljno razmišljati da dignete ruke od svega.

Sanjati da neko drugi nije izlečio afte
Kada u snu neko drugi ne uspe da izleči afte, to znači da ste okruženi ljudima kojima ne možete da verujete. Verovatno kolege na poslu jedno govore, a drugo rade zbog čega nikad ne znate šta vam misle. Nemate ideju kako da se postavite u toj situaciji i sve vam je teže da sa njima provodite vreme. Pašće vam na pamet da promenite posao, ali shvatićete da morate to sami sa sobom da rešite jer se može desiti da ćete i na drugom radnom mestu biti u sličnom društvu.

Sanjati da ste nekome preneli afte
Ako u snu nekome prenesete afte, to ukazuje da ćete dotičnu osobu oštetiti. Može se desiti da ćete od nje/ga pozajmiti novac koji nećete imati da vratite. Biće vam veoma neprijatno pa ćete izbegavati svaki kontakt sa njim/njom.

Sanjati da je vama neko preneo afte
Ukoliko u snu vama neko prenese afte, to implicira da će vas bliska osoba slagati. Moguće je da će se raditi o sitnici, ali to će vam biti pokazatelj da ne možete da mu/joj verujete. Promenićete ponašanje prema dotičnoj osobi i u njenom društvu ćete paziti na svaku reč.

Definicija afti

Afte su bele ranice u ustima.