AJVAR

Sanjao sam Tumačenje sna
AJVAR

Jesti u snu ili videti: želja ti se neće ispuniti. Praviti: uzaludan trud.

Šta znači sanjati ajvar?

Snovi o ajvaru spadaju u retke snove. Statistički ajvar najčešće sanjaju žene starije od 40 godina i to one koje žive u ruralnim krajevima. Ako ste skoro pravili ili jeli ajvar onda snove o ajvaru ne tumačimo. Mogu biti negativni iako ovakvi snovi mogu biti praćeni osećajem zadovoljstva i sreće.

ajvar.jpg

Videti ajvar u snu
Kada u snu vidite ajvar, to je znak da vam se želja neće ispuniti. Moguće je da želite da budete u vezi sa osobom koja nikada nije pokazala da joj se sviđate. Od velike želje, umislili ste da su osećanja obostrana. Ukoliko je ta osoba zauzeta, još je manja verovatnoća da ćete biti zajedno. Pogrešno ćete protumačiti neke znake i bićete u zabludi. Ako i pokaže interesovanje za vas, to neće biti na način koji vi očekujete. Moguće je da vas ceni kao čoveka i da želi da budete prijatelji.

Sanjati da jedete ajvar
Kada sanjate da jedete ajvar, to implicira da je vaš trud uzaludan. Ako već duže vreme ulažete u posao koji vam nije doneo očekivanu zaradu, to se neće desiti ni u narednom periodu. Dalja ulaganja bi vas dovela do propasti. Pod velikim ste pritiskom jer ne znate šta ćete da radite sa dugovima u koje ste zapali. Porodica će vam prebacivati da ste ranije trebali da mislite i štedite za crne dane. Biće vam teško jer vam niko neće pružiti podršku, već će nalaziti razloga da vas kritikuju. Moguće je da ćete spas tražiti u novim dugovima koji će dovesti do toga da ćete spaviti sve što imate pod hipoteku.

Sanjati da spremate ajvar
Ukoliko sanjate da kuvate ajvar to znači da je pred vama dug i težak period koji će na kraju rezultovati poboljšanjem u privatnom životu. Moguće je da ste i svojom krivicom doveli do loših odnosa sa nekad bliskim ljudima, te da vam je u podsvesti to da biste trebali da ih popravite.

Sanjati da neko drugi pravi ajvar
Nekog poznanika očekuje težak period u životu gde ako vi to primetite imate priliku da im njihove probleme i brige značajno olakšate sa minimalnim trudom sa vaše strane.

 

Kupovati ajvar
Ako ste sanjali da kupujete ajvar u prodavnici doći ćete u sukob sa prijateljima. Premda će pokušati da vam daju savet ili upute konstruktivnu kritiku vi ćete to shvatiti kao hinjenje. Razmislite dobro o svojim reakcijama jer su ponekad ishitrene. To što ste trenutno prilično emotivni ne treba da utiče na druge ljude.

Jesti pokvaren ajvar
San u kome jedete pokvaren ajvar simbolizuje novi početak. Konačno ste se ohrabrili da okrenete novi list. Za vama je mučan period tokom koga ste se mnogo kolebali i brinuli. Nije da niste imali razloga, ali ste shvatili da vam briga i nesigurnost neće doneti ništa dobro. U svakom slučaju, nemate razloga za brigu. Kao i svaki drugi i ovaj početak je težak, ali treba da budete zadovoljni sobom jer ste konačno prelomili.

Pokloniti ili dati nekom ajvar
Ukoliko sanjate da poklanjate nekome ajvar to znači da ćete čuti dobru vest. Član porodice ili neko od prijatelja će vas obradovati, a moguća je i promena zanimanja. Ako ste nezaposleni moguće je da ćete dobiti poziv koji će vam otvoriti nova vrata.

Dobiti ajvar na poklon
Kada sanjate da vam neko poklanja ajvar to znači da ćete imati finansijskih problema. Neko rizično ulaganje ili gubitak posla će vas dovesti u nezavidan položaj. Budite oprezni i nemojte da posežete za kratkoročnim rešenjima. Ako je zaduživanje jedini izlaz budite pažljivi šta i kada potpisujete. Očajnički potezi vam se mogu lako odbiti o glavu.

Sanjati punu teglu ajvara
Ako u snu vidite punu teglu ajvara moguće je da vam je briga i problema preko glave. Poželećete da se osamite kako biste dobro razmislili o sledećem koraku. To je dobra odluka, jer vas previše saveta dodatno zbunjuje. Niti jedan nije zlonameran, ali vam jednostavno trenutno nije od koristi.

Sanjati praznu teglu ajvara
Ako ste sanjali praznu teglu u kojoj se nalazio ajvar podsvest vam govori da osećate neko zadovoljstvo i prazninu. Neka želja vam se nije ostvarila pa ste zbog toga razočarani i tužni. Ipak, ne smete da dozvolite da to toliko utiče na vašu psihu, jer postoje brojni drugi razlozi zbog kojih biste trebali da budete srećni.

Ajvar pomazan po hlebu (mazati ajvar)
Čuvajte se slatkorečivih ljudi.

Videti ajvar u kašici
Finansijski dobitak.

San se ne tumači ukoliko ste nedavno jeli ili spremali ajvar ili o tome razgovarali sa nekim.

Definicija ajvara

Ajvar je vrsta salate od mlevenih uprženih paprika. Popularan je umak u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj.