AKNE

Sanjao sam Tumačenje sna
AKNE

Imati akne u snu: nezdrava ishrana.

Da drugi imaju akne: nekome se mešate u život.

Istiskati akne: potrebna vam je promena.

Bubuljica – šta znači sanjati akne (bubuljice)?

Sanjati da imate akne na licu
Ako u snu imate akne na licu, to znači da se nezdravo hranite. Moguće je da konzumirate namirnice koje vam ne prijaju i koje biste trebali da izbegavate. Već duže vreme planirate da odete kod nutricioniste i da povedete računa o svom zdravlju, ali nastavljate po starom jer niste dovoljno disciplinovani.

akne.jpg

Sanjati da imate akne na telu
Ukoliko u snu imate akne na telu, to implicira da ste pod stresom. Verovatno imate probleme sa kojima ne uspevate da se uhvatite u koštac. Zbog toga ste konstantno nervozni što jako loše utiče na vaše fizičko i psihičko zdravlje. Uglavnom ste bezvoljni i imate utisak da ste u začaranom krugu iz koga nema izlaza.

 

Sanjati da imate akne na nosu
Kada u snu imate akne na nosu, to ukazuje da ćete nekoga slagati. Moguće je da se neće raditi o preterano važnoj stvari, ali moraćete da pazite kome ste šta rekli da se ne biste zapetljali i našli u neugodnoj situaciji. Bićete ljuti na sebe što ste napravili takvu grešku i čvrsto ćete odlučiti da u budućnosti govorite samo istinu.

Sanjati da drugi imaju akne
Ako u snu drugi imaju akne, to implicira da se previše mešate u tuđe živote. Verovatno bliskim osobama dajete savete koje vam ne traže i grdite ih što vas ne slušaju, već rade po svom. Uvereni ste da znate šta je najbolje za njih, a vrlo često se ne pridržavate onoga što govorite i sami pravite iste greške.

Sanjati da imate gnojne bubuljice
Ukoliko u snu imate gnojne bubuljice, to ukazuje da potcenjujete sebe. Moguće je da niste svesni koliko vredite pa se ne usuđujete da živite kako biste želeli i da radite ono u čemu ste dobri. Plašite se da ćete doživeti neuspeh koji bi dodatno poljuljao vaše ionako nisko samopouzdanje.

Sanjati da drugi imaju gnojne bubuljice
Kada u snu drugi imaju gnojne bubuljice, to znači da će vas neko uzeti na zub. Može se desiti da ćete samo reći svoje mišljenje koje će zasmetati nadređenom i imaće utisak da mu prkosite. Potpuno će promeniti ponašanje prema vama i jedva će čekati da napravite neku grešku kako bi vas kritikovao.

Sanjati da cedite akne
Ukoliko u snu cedite akne, to znači da vam je potrebna promena. Verovatno ćete, za početak, napraviti novu frizuru, kupiti novu odeću, početi da trenirate, i sl. U narednom periodu, više ćete raditi na sebi i maksimalno ćete se truditi da vaši planovi i želje postanu stvarnost.

Sanjati da drugi cede akne
Kada u snu drugi cede akne, to ukazuje da ćete čuvati nečiju tajnu. Moguće je da će vam se osoba iz okruženja poveriti i da ćete saznati nešto što nikome nije rekla. Imaćete razumevanja i daćete mu/joj do znanja da se vaše mišljenje o njoj/njemu nikada neće promeniti. To će učvrstiti vaš odnos pa ćete biti bliže/i nego pre.

 

Sanjati da mažete kremu protiv akni
Ako u snu mažete kremu protiv akni, to znači da ćete poslušati savete lekara. Verovatno ćete mu se obratiti kako biste rešili problem koji vas duže vreme muči. Pridržavaćete se svega što vam bude rekao pa ćete, posle kratkog vremenskog perioda, primetiti poboljšanje.

Sanjati da idete na tretman akni
Ukoliko u snu idete na tretman akni, to implicira da ćete postati sigurniji u sebe. Može se desiti da ćete na poslovnom ili privatnom planu postići uspeh na koji ćete naročito biti ponosni. Nećete skidati osmeh sa lica i stalno ćete biti dobro raspoloženi pa će ljudi iz okruženja uživati u vašem društvu.

Sanjati da vam tretman bubuljica ne pomaže
Kada vam u snu tretman bubuljica ne pomaže, to znači da će vaš trud biti uzaludan. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite neki plan pa ćete odlučiti da napravite pauzu i da dobro razmislite o svemu. Vi ste strpljiva osoba koja ništa ne radi na silu i verujete da za sve postoji pravo vreme.

Sanjati da ste raskrvarili bubuljicu
Ako u snu raskrvarite bubuljicu, to upozorava ne slušate nestručne ljude. Verovatno ćete hteti da rešite zdravstveni problem uz pomoć bapskih saveta, ali situacija će se samo pogoršati. Takođe ćete lek tražiti po raznim forumima, ali kada shvatite da ništa niste postigli, obratićete se stručnoj osobi koja će vam pomoći.

Sanjati da su akne nestale
Ukoliko vam u snu akne nestanu, to ukazuje da ćete prekinuti kontakt sa osobom koja vam ne prija. Verovatno se radi o nekome koga dugo poznajete, ali sa kim više nećete imati zajedničke teme za razgovor i čiji će stavovi biti dijametralno suprotni od vaših. Često ćete ulaziti u raspravu pa ćete odlučiti da je najbolje da svako ode na svoju stranu.

Sanjati da su nekom drugom nestale akne
Kada u snu nekom drugom nestanu akne, to znači da ćete videti nečije pravo lice. Moguće je da će vas razočarati osoba u koju ste imali poverenje. Teška srca ćete priznati da ste je pogrešno procenili i shvatićete da su bili u pravu svi koji su vam o njoj loše pričali.

Sanjati da su vam se akne ponovo pojavile
Ako vam se u snu akne ponovo pojave, to implicira da niste preboleli staru ljubav. Moguće je da toga niste ni bili svesni i verovali ste da je prošlost iza vas. Međutim, jedan poziv, poruka ili sastanak sa njim/njom biće dovoljni da shvatite da više od svega želite da ponovo budete zajedno.

Sanjati da su se akne drugima ponovo pojavile
Ukoliko se u snu akne drugima ponovo pojave, to znači da će bliska osoba imati zdravstveni problem. Bićete veoma zabrinuti za njega/nju i trudićete se da mu/joj pomognete. Pružićete mu/joj moralnu podršku i daćete mu/joj do znanja da na vas uvek može da se osloni.

Definicija akni (bubuljica)

Akne (bubuljice) su upalno oboljenje kože koje se najčešće pojavljuje u pubertetu.