AKROBATA

Sanjao sam Tumačenje sna
AKROBATA

Biti: rešićeš se briga.

Videti akrobatu: neočekivani dobitak.

Videti ga u cirkusu: iznenadni novčani dobitak.

Šta znači sanjati akrobatu?

Biti akrobata u snu
Kada sanjate da ste akrobata, to znači da ćete se rešiti briga. U narednom periodu shvatićete da se bespotrebno opterećujete stvarima na koje ne možete da utičete. Uvidećete da uzalud rasipate energiju. Konačno ćete početi da uživate u životu. Ako šef ne ceni vaš trud i rad, pustićete ga da vidi da li može da se snađe bez vas. Odlučili ste da nećete nikome dozvoliti da vas potcenjuje. Ako partner želi da promenite vaše navike i da mu se prilagodite, reći ćete mu da slobodno potraži osobu koju može da oblikuje prema sebi jer vi ne želite da budete ničija marioneta.

akrobata.jpg

Videti akrobatu
Kada u snu vidite akrobatu u cirkusu, to označava neočekivani finansijski dobitak. Imaćete sreće na poslovnom planu i kada u nešto uložite, vratiće vam se višestruko. Bićete talični drugima i jedva će čekati da vas vide jer gde god da se pojavite, desiće se nešto lepo. Imaćete uspeha u igrama na sreću i dobićete mnogo praktičnih stvari koje su vam potrebne.

 

Sanjati akrobatu na konopcu
Kada sanjate akrobatu na konopcu, to je upozorenje da ćete biti u opasnosti. Moguće je da ste započeli neki ilegalan posao ili dugujete novac ljudima sa druge strane zakona. Pokušaćete da se izvučete iz takvog okruženja, ali to neće biti lako kao što ste zamišljali. Počećete da strahujete za vašu bezbednost kao i za bezbednost ljudi koji su zbog vas umešani u mutne poslove. Trudićete se da sakrijete istinu od partnera i porodice dokle god ne budete bili primorani da im sve priznate.

Razgovarati s akrobatom
Ukoliko ste nedavno sanjali da razgovarate s akrobatom to simbolizuje manjak slobode. Poželećete da vas posao, škola ili ukućani ne opterećuju toliko kao do sada. Moguć je i odlazak na kraće putovanje, što će biti blagorodno za vaš duh i telo.

Svađati se s akobatom
San u kome se svađate s akrobatom obično znači da ćete se na javi svađati sa tvrdoglavom osobom. Nećete moći da joj/mu dokažete da vaš savet ne znači zlonamernu kritiku, nego upravo suprotno, da je sve što činite i govorite isključivo iz dobre namere. Verovatno ćete u nekom momentu odustati jer ćete shvatiti da je sav trud uzaludan.

Tući se s akrobatom
Ako se u snu tučete s akrobatom finansijska situacija vam neće biti povoljna. Već neko vreme muku mučite sa nedostatkom novca, a dodatni troškovi će samo dodatno zakomplikovati i ovako teško stanje u kome ste se našli. Budite pažljivi ako planirate veća ulaganja u neki posao, projekat ili ideju.

Ljubiti se s akrobatom
Ukoliko sanjate bilo kakvu vrstu intimnog odnosa sa akrobatom podsvest vam govori da često razmišljate o nekoj osobi koja vam nije dostupna. Moguće je da je zauzeta, pa bi takav odnos bio rizičan za oboje. S druge strane, moguće je i da vam ne bi uzvratio/la pažnju, te da vam se samo učinilo da je pažnja koju vam je poklonio/la bio flert.

 

Akrobata u praznoj dvorani
Ukoliko vidite akrobatu koji vežba u dvorani bez publike to znači da vam sledi period zatišja. Neće biti ni velikog napretka, ali, na sreću neće biti ni velikih problema na poslovnom i privatnom planu. Na vama je da se strpite i sačekate svoju priliku. Ne bi bilo loše da se odmorite, otputujete ili posvetite vreme porodici.

Akrobata u vašem domu
Ako sanjate da je akrobata u vašem domu to znači da ćete prisustvovati veoma napetoj situaciji. Moguće je da ćete na poslu ili na druženju s prijateljima biti uvučeni u razgovor koji vam ne prija, te da će neko od prisutnih tražiti da zauzmete stranu. Dodatni pritisak će nastati jer ste svesni da šta god vi kazali može da uvredi nekoga od prisutnih.

San u ovako izmeštenom kontekstu simbolizuje lošu komunikaciju sa partnerom ili nekim članom porodice.

Akrobata koji pada
Ako sanjate akrobatu koji iznenada pada, to je loš znak. Moguće je da ćete biti izdani ili razočarani u partnera ili kolege s posla. Osim toga, akrobata koji pada simbolizuje i veći novčani trošak, pa budite oprezni. Sve poslove vezane za finansije obavljajte sa dodatnom dozom opreza. Ukoliko treba da potpišete neki poslovni ugovor, ugovor sa bankom ili kupoprodajni ugovor budite sigurni da vam je jasna svaka reč koja je tu napisana. Ako budete oprezni razloga za brigu neće biti.

Akrobata sa cvetom
Ako akrobata u snu nosi cveće čućete loše vesti od poznanika. Ukoliko je akrobata ženskog pola to je znak iznenadne pozitivne promene u životu. Moguće je da će problem koji vas već dugo muči da konačno bude rešen, te ćete uploviti u miran period.

Ukoliko ste akrobatu sanjali nakon odlaska u cirkus ili gledanja TV programa u kome se pojavljuju akrobate verovatno ste samo po utiskom viđenog. Ako se bavite ovim poslom san se ne tumači.

Akrobata na trampolini
Kada sanjate akrobatu na trampolini to simbolizuje neku promenu u vašem životu. U budućnosti ćete biti pred dilemom da li da prihvatite ponudu prijatelja i da promenite posao ili grad ili da ne izlazite iz zone konfora. Moguće je da ćete se konačno ohrabriti i ući u jednu sasvim novu priču koja će najverovatnije imati pozitivan ishod.

Akrobata sa lopticama
Ako sanjate akrobatu sa lopticama to znači da ste već neko vreme u grču i strahu. Balansirate između članova svoje porodice, ne želite nikoga da povredite, ali shvatate da svi od vas očekuju da razrešite situaciju u vašem domu. Podsvest vam govori da biti posrednik nije dobro za vas, ali nemate izbora nego da se uključite u to „vrzino kolo“.

Tumačenje ovakvih snova zavisi i od konteksta u kome se dešavaju, te osećaja koji prate san. Osobe koje sanjaju akrobatu obično su uzbuđene, oduševljene ili zabrinute. U sva tri slučaja san ima pozitivno značenje.

Uzbuđenje i strah
Ako sanjate osobu koja izvodi akrobacije zbog kojih ste uzbuđeni i uplašeni desiće vam se velike i dobre stvari. Vaš trud i rad će se višestruko isplatiti. To takođe znači da ćete svojim delima nekoga oduševiti.

Oduševljenje
Ako tokom sna osećate oduševljenje to obično znači da ćete čuti neku dobru vest ili sresti dragu osobu koju dugo niste videli.

Definicija akrobate

Akrobata je osoba koja izvodi gimnastičke podvige u cirkusu.