AKUMULATOR

Sanjao sam Tumačenje sna
AKUMULATOR

Videti akumulator: blagostanje, sigurna budućnost.

Prazan akumulator: loša sreća.

Puniti akumulator: problem čeka vaše rešenje.

Šta znači sanjati akumulator?

Videti akumulator u snu
Kada u snu vidite akumulator, to je simbol blagostanja. U narednom periodu osetićete mir koji ste dugo priželjkivali. Daćete sve od sebe da porodici pružite najbolje što možete. Oni će umeti to da cene i trudiće se da vam se oduže koliko mogu. Vaš dom će biti pun veselja i pozitivne energije koja će vas držati na okupu kada naiđu problemi.

akumulator.jpg

Sanjati prazan akumulator
Kada sanjate prazan akumulator, to označava lošu sreću. Moguće je da ćeteuskoro kupiti ili dobiti automobil ali nećete biti zadovoljni. Za vas to neće biti samo prevozno sredstvo, već statusni simbol i biće vam važne njegove karakteristike, izgled i cena. Verovatno ćete dobiti nešto što neće zadovoljiti te kriterijume. Takođe, postoji mogućnost da ćete uzeti kredit za automobil. Bićete razočarani jer ta kupovina neće ispuniti vaša očekivanja. Dobićete nešto sasvim drugačije od onoga što su vam obećavali.

 

Isprazniti akumulator u snu
Kada u snu ispraznite akumulator, to ukazuje da imate problem koji morate da rešite. Moguće je da ste ga gurali pod tepih u nadi da će se sam od sebe rešiti. Nastavićete to da radite dok on sa sobom ne povuče druge probleme koji će zahtevati hitnu intervenciju. Verovatno se radi o lošem zdravstvenom stanju koje će pretiti da vas ozbiljno ugrozi. Vaš nemar može skupo da vas košta. Porodica će vas terati da više vodite računa o sebi.

Puniti akumulator
Ako sanjate da punite akumulator moguć je veći novčani dobitak. Ukoliko ste zaposleni ili imate privatni biznis mogli biste da dobijte povišicu ili zaključite unosan posao. Ako ste nezaposleni ili ste u potrazi za poslom postoji mogućnost dobitka na igrama na sreću. Ipak, budite pažljivi prilikom trošenja tog novca, jer bi vam deviza „kako došlo tako otišlo“ mogla kasnije doneti glavobolju.

Da neko drugi puni akumulator
San u kome gledate kako neko drugi puni akumulator simbolizuje iscrpljenost. Podsvest vam govori da već neko vreme osećate umor i stres od brojnih obaveza i briga. Želeli biste da pobegnete od svega, ali nikako da dođe pravi trenutak za to. Moguće je da ćete u bliskoj budućnosti odlučiti da barem na kratko otputujete kako biste napunili baterije.

Paliti akumulator
Ukoliko sanjate da palite akumulator desiće vam se lepe stvari u ljubavi. Mogli biste da upoznate osobu za koju ćete uvideti da vam u svemu odgovara. Ako ste u dužoj vezi ili braku to će vam napraviti problem, jer ćete zbog druge osobe „izgubiti glavu“. Oni koji su slobodni mogli bi na neočekivanom mestu sresti nekoga ko će ih potpuno očarati. Umesto da napravite prvi korak i pokušate da se približite toj osobi, vi ćete se kolebati. Strah od odbijanja će biti prisutniji nego inače baš zato što imate utisak da je to neko sa kime biste mogli biti srećni. Imajte u vidu izreku „ko ne reskira ne profitira“, jer biste se u suprotnom mogli pokajati.

Kada sanjate da neko drugi pali akumulator to znači da biste se uskoro mogli naći u nezavidnom položaju. Balansiraćete između dvoje bliskih ljudi u nekoj raspravi koja nije ni najmanje ugodna. Od vas će tražiti da zauzmete stranu.

 

Sanjati akumulator koji gori
Ako u snu gledate akumulator koji gori to znači da vam je zdravlje narušeno. Verovatno već neko vreme odlažete posetu lekaru iz straha ili nemara. Premda se uglavnom osećate dobro, pojaviće se neki simptomi koje ranije niste imali. Nemate razloga za paniku ukoliko na vreme potražite savete lekara. Prestanite da putem interneta sebi postavljate dijagnozu i imajte u vidu da je pored svega korisnog što pročitate, internet i dalje nepouzdan mediji, jer tu svako može da piše o svemu. Zato se obratite stručnjaku.

Bacati akumulator
San u kome bacate akumulator u smeće znači da biste se mogli obrukati u većem društvu ili na poslu. Manjak informacija o temi razgovora navešće vas da kažete nešto što će izazvati podsmeh prisutnih. Zato budite oprezni šta pričate jer ćete manje štete napraviti ukoliko budete ćutali.

Kupovati akumulator
Kada u snu kupujete akumulator to obično simbolizuje vašu želju za pozitivnom promenom. Osećate da ste predugo čekali da nešto uradite za sebe i da ste se često mnogo žrtvovali zbog drugih. Ta promena isključivo zavisi od vas, pa ćete u bliskoj budućnosti uraditi nešto što će vas usrećiti i uvesti u miran period bez mnogo stresa. Mogle bi vam se dese lepe stvari, ako prihvatite ponudu koju vam je dao prijatelj ili poznanik.

Prodavati akumulator
Ukoliko sanjate da prodajete akumulator to može da znači da vas neko ogovara. Svojim postupcima ili nekim životnim uspehom ste postali „trn u oku“ osobi ih vaše okoline. Moguće je da će zbog sujete ili zavisti pokušati da vam naudi. Ipak, nema razloga za brigu jer njegove/njene reči nemaju težinu i ne mogu da naruše vašu reputaciju dobre, vredne i poštene osobe.

Dobiti akumulator na poklon
Kada sanjate da vam je neko poklonio akumulator to znači da će pomoć prijatelja, poznanika ili člana porodice stići kada vam bude najpotrebnija. Moguće je da ćete se „uvaliti“ u neki problem, ali i da će bliska osoba znati kako da vam pomogne.

Poklanjati akumulator
San u kome vi nekome poklanjate akumulator znači da će vas neko pozvati na neko slavlje, rođendan, krštenje ili svadbu. U svakom slučaju taj poziv će vas obradovati jer ćete svojim prisustvom obradovati slavljenike. Moguće je da ćete biti zabrinuti zbog pokona s obzirom da vam finansijska situacija nije baš sjajna, ali ćete biti svesni da vas draga osoba nije pozvala zato što očekuje skupi poklon, nego zato što bi joj bilo drago da budete uz nju toga dana.

Stari akumulator
Ako sanjate stari istrošeni akumulator moguće je da ćete se razočarati u nekog koga volite. Partner će vas povrediti nekom svojom izjavom ili će vam neko od članova porodice nehotice učiniti neko zlo.

Novi akumulator
Kada u snu vidite nov akumulator to znači da ćete čuti lepu vest. Neko iz vašeg okruženja će vas obradovati. Informacija koju ćete čuti možda neće direktno uticati na vaš život, ali ćete se radovati zbog drugih.

Akumulator je veoma redak san. Ako ste u poslednje vreme kupovali, prodavali ili azgovarali o akumulatoru to je ostavilo utisak na vas koji se sa jave preneo na san.

Definicija akumulatora

Akumulator je vrsta baterije koja pretvara električnu energiju u hemijsku i hemijsku energiju u električnu.