AKVAMARIN

Sanjao sam Tumačenje sna
AKVAMARIN

Srećan ishod ljubavnog iskustva.

Šta znači kada sanjate akvamarin?

Kada u snu vidite akvamarin, to ukazuje da će vam se ispuniti ljubavna želja. Moguće je da već neko vreme priželjkujete da vaša veza bude ozvaničena. Partner je nesiguran, pa će vam se činiti da nikada neće predložiti zajednički život, upoznavanje sa roditeljima ili brak. Imaćete utisak da se vi više trudite i da mu namećete nešto za šta još uvek nije spreman. Donećete odluku da odustanete od zajedničke budućnosti kada ćete dobiti ono što ste oduvek želeli. Moguće je da će partner uvideti da može da vas izgubi što će ga naterati da se uozbilji. U tome ćete imati i podršku njegove porodice koja vas jako ceni i poštuje. Bićete zadovoljni jer ste ostvarili svoju želju, ali povremeno će vas mučiti sumnja da partner nije doneo tu odluku svojom voljom, već da je popustio pred pritiskom porodice.

akvamarin.jpg

Kada sanjate da ste našli akvamarin, to je simbol nove ljubavi. U narednom periodu ćete najverovatnije otići na put na kojem ćete upoznati fascinantnu osobu. Moguće je da ste skoro izašli iz veze koja vam je samo naškodila. Želećete da pobegnete od svega i da se osamite. Ovaj put i susret će vam bitipotrebnida povratite samopouzdanje i samopoštovanje. Verovatno ćete neko vreme održavati vezu na daljinu sa tom osobom.

 

Kada sanjate da ste izgubili akvamarin, to označava ljubavni rastanak. Donećete tešku odluku da prekinete vezu sa nekim do koga vam je stalo. Moguće je da ste shvatili da vam osećanja nisu uzvraćena. Iako vam je stalo do partnera, zdrav razum će pobediti. Povremeno ćete biti u iskušenju da se vratite na staro, ali uspećete da uradite ono što je najbolje za vas.

Dobiti akvamarin u snu
Predstoji vam ispunjenje nekog sna ili vredan poklon na javi. Moguće je da će doći od voljene osobe ili osobe kojoj ste potajna simpatija.

Iskopavati drago kamenje i akvamarine
Uzaludno pokušavate da nađete vrednosti u nekoj osobi do koje vam je stalo. Međutim ta osoba uništava i razbija vam iluzije za sve za šta se vi uhvatite.

Pokloniti akvamarin
Ako sanjate da ste nekome poklonili akvamarin pred vama je jedan dobar period u kome ćete se osećati srećno i ispunjeno. Nailazite na razumevanje okoline za sve što radite, a to pozitivno utiče na vas. Nakon turbulentnog razdoblja konačno ulazite u mirnu fazu. Moguć je odlazak na putovanje ili dugo priželjkivani odmor. Problemi koje ste imali polako će početi da se razrešavaju, a vi ćete uvideti da nije bilo razloga za toliku brigu.

 

Nakit od akvamarina
Ako sanjate nakit od akvamarina krenućete u avanturu o kojoj ste dugo maštali, a niste imali hrabrosti da je realizujete. To se može odnositi na privatni ili poslovni život. Moguće je da ćete upoznati osobu čija će vas tajnovitost opčiniti. Poželećete da što više vremena provodite s njim/njom, a nakon toga i da stupite u vezu. Moguće je da će i ta druga osoba osećati isto. U svakom slučaju nećete se plašiti da joj priđete jer se već dugo niste tako dobro osećali u nečijem prisustvu.

Na poslovnom planu moguće je da ćete započeti privatni posao. Možda ćete odlučiti da sa grupom saradnika pokrenete neki projekat, svesni da ste se umorili radeći za druge. Ipak, pažljivo birajte saradnike jer bi u suprotnom moglo biti više štete nego koristi.

Videti akvamarin u izlogu
Kada sanjate da u izlogu gledate akvamarin to simboliše neku neostvarenu želju. Moguće je da maštate o osobi koja vam iz bilo kog razloga nije dostupna. Ukoliko ste u vezi ili braku muči vas to što vas privlači neko od kolega s posla ili čak nadređeni. To vas ne sprečava da o njemu/njoj intenzivno razmišljate. Možda ćete čak biti u prilici da budete sa tom osobom, ali ćete je/ga odbiti jer se to kosi sa vašim moralnim načelima da partneru ne činite ono što ne biste voleli da on učini vama.

Kupiti akvamarin
San u kome nekome kupujete akvamarin ima veoma pozitivno značenje. To znači da je pred vama jedan lep period koji treba da iskoristite kako biste što više vremena proveli sa partnerom, članovima porodice ili prijateljima. Na privatnom planu će sve ići kako biste vi želeli, a na poslu su moguće dobre promene.

Prodati akvamarin
Ako u snu nekome prodajete akvamarin to znači da ćete uskoro nekoga da usrećite. Moguće je da će vaše reči ili uspeh koji ste postigli obradovati bliske osobe. Oni će biti srećni što vas imaju pored sebe.

Razbiti akvamarin
Kada u snu pokušavate da nekim čvrstim predmetom razbijete akvamarin podsvest vam govori da se ne brinete oko sitnica. Moguće je da su vas opteretile neke manje brige, te da ste zbog toga napeti ili nervozni. Možda vam se to čini kao veliki problem, ali ako se opustite i dobro razmislite da li je to što vas muči zaista vredno vaših nerava shvatićete da se brinete bez razloga.

Ako sanjate da neko drugi razbija akvamarin izjaloviće vam se neki plan. Verovatno ste planirali druženje sa prijateljima i porodicom ili neko putovanje ali će neke okolnosti da vam pokvare plan. Moraćete da odložite sve to iz objektivnih razloga.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro dobili, kupili ili nosili nakit od akvamarina, to je sigurno ostavilo utisak na vas. Ukoliko ste na televiziji gledali dokumentarni film ili emisiju o dragom kamenju moguće je da vaš mozak samo procesuira viđeno.

Definicija akvamarina

Akvamarin je dragi kamen plave ili tirkizne boje koja podseća na boju mora.