ALAPAČA (brbljiva i lajava žena)

Sanjao sam Tumačenje sna
ALAPAČA (brbljiva i lajava žena)

Čuti je: neko te ogovara.

Svađati se sa njom: vara te partner ili neko kome verujete nije iskren prema vama.

Šta znači sanjati alapaču ili tračaru?

Videti tračaru ili tračerku
Kada u snu vidite alapaču, to implicira da će vas neko ogovarati. Moguće je da u radnom okruženju imate osobu koja je ljubomorna na vas. Trudiće se da vas uvek predstavi u lošem svetlu i da vam zabije nož u leđa kad god je to moguće. Može vam stvoriti i neprilike sa šefovima zbog prenošenja neistina. Osetićete se jako loše jer do sada niste bili u ovako neprijatnoj situaciji. Počećete da razmišljate o promeni posla što će vaša porodica i partner dočekati sa negodovanjem. Tražiće od vas da se izborite za sebe i da pokažete zube. Imaćete njihovu podršku u rešavanju tog problema.

alapaca-brbljiva-i-lajava-zena.jpg

Da ste vi tračara ili alapača u snu
Osramotićete se u javnosti zbog dugog jezika.

 

Svađati se sa alapačom
Kada sanjate da se svađate sa alapačom, to znači da ćete čuti da vas partner vara. Moguće je da u poslednje vreme imate nesuglasice u vezi jer ste partneru postavili ultimatum: brak ili raskid. Već neko vreme očekujete da ozvaničite vezu, ali partner vešto izbegava razgovor na tu temu. Bićete sve sigurniji da on nema iste ciljeve kao vi i da vas nema u njegovim budućim planovima. Teško ćete podneti to saznanje, a posebno će vas pogoditi kada čujete da vam nije veran. Trudićete se da sve posmatrate kao neistinite tračeve, ali svakim danom otkrivaćete stvari koje će jasno govoriti u prilog tome. Naći ćete se u začaranom krugu i nećete videti izlaz iz te situacije. Dodatne probleme će vam praviti porodica koja vas je upozorila na to kakav je vaš partner. Biće vam žao što ste sukobili sa njima, ali ponos vam neće dozvoliti da priznate grešku i neuspeh.

 

Ljubiti se s alapačom
Kada sanjate da se ljubite s alapačom to znači da ćete saznati nečiju tajnu. Moguće je da vam prijatelj nešto prećutkuje. Ta informacija bi mogla da bude važna iz razloga što biste na osnovu nje znali šta sledeće da uradite. Može se odnositi na privatni ili poslovni život.

Tući se s alapačom
San u kome se tučete s alapačom znači da imate problem u komunikaciji s ljudima iz vašeg okruženja. Možda nailazite na nerazumevanje od strane partnera ili nekog člana porodice. Shvatićete da je došlo vreme da sebe i svoje potrebe stavite ispred svih ostalih, što se nekome neće svideti. Uprkos tome, odlučićete da sledite svoj instinkt, ma koliko vas ta odluka koštala.

Videti da se neko drugi tuče sa tračarom
Ako sanjate da se neko drugi tuče s alapačom to simbolizuje potrebu da pored sebe imate nekoga ko će da vas zaštiti. Suočićete se sa problemom koji ne možete sami da rešite, a osećaćete da nemate kome da se obratite za pomoć.

Ubiti alapaču
Kada sanjate da vi ubijate alapaču to znači da ćete se rešiti tereta koji vam već neko vreme ne dozvoljava da normalno živite. Nakon toga ćete uploviti u miran period tokom koga neće biti većih turbulencija i stresnih situacija.

Da neko drugi ubija tračera
Ukoliko u snu gledate kako neko drugi ubija alapaču vaš trud i rad će vam se konačno isplatiti. Moguće je da ćete dobiti neko priznanje koje ne mora da bude u vidu materijalne nagrade. Moguće je da će kolega priznati da vas je pogrešno procenio ili da će šef prepoznati da ste prava osoba za neki važan posao.

Ovakve snove prate osećaj besa, straha, anksioznosti, ali i zadovoljstva i sreće.

Ako ste se nedavno našli u situaciji da razgovarate s osobom koja voli da trača ili da se s njome oko nečega raspravljate san se ne tumači jer se utisak toga preneo i na snove.

Definicija alapače

Alapača je osoba koja prenosi tračeve.