ALARM

Sanjao sam Tumačenje sna
ALARM

Uzbudljiv i unosan posao.

Šta znači sanjati alarm?

Čuti alarm za uzbunu u snu
Kada sanjate da čujete alarm, to označava da ćete morati nešto da promenite u životu. Verovatno je krajnje vreme da se trgnete i probudite u svim životnim aspektima. Prestali ste da se trudite na poslu ušuškani višegodišnjim iskustvom koje je iza vas. Ne radite na sebi kao ranije i živite od stare slave. Šefovi će to primetiti i skrenuće vam pažnju da ista pravila važe za sve zaposlene.

alarm.jpg

Čuti alarm sata ili budilnika
Alarm u snu je pokazatelj da će za vas biti najbolje da se uhvatite u koštac sa novim izazovima i da ćete morati da napustite zonu komfora u kojoj se već duže vreme nalazite. Moguće je da će i na ljubavnom planu zavladati svakodnevna rutina. Partner će vam prebacivati da ne radite ništa interesantno, prestali ste da idete u duge šetnje i na romantične večere. Zapašćete u stanje letargije i vi ćete shvatiti da morate nešto da uradite po tom pitanju. Verovatno ste sebi postavili nerealne ciljeve koji su vas doveli do razočaranja. Sve što ste postigli nije vam pričinjavalo nikakvo zadovoljstvo pa ste odlučili da pasivno posmatrate život. Tako ste se zaštitili od razočaranja ali i od svega što može da vas učini srećnim. Imaćete podršku da se izborite sa tim stanjem, ali uspeh tog procesa zavisiće isključivo od vas.

 

Pritiskati dugme alarma za uzbunu
Ukoliko u snu pritišćete dugme za paljenje alarma podsvest vam govori da silno želite da privučete pažnju na sebe. To se odnosi na privatnu i profesionalnu sferu vašeg života.

 

Pritiskati dugme alarma za buđenje
Verovatno osećate da vam partner ne poklanja onoliko pažnje koliko biste želeli. To vas čini nesigurnim i dovodi u sumnju njegove osećaje. Pokušajte da hladne glave razmislite zašto se tako osećate, imate li opravdane razloge za to ili stvarni dokazi za sumnju ne postoje.

Paliti alarm nebitno koji
San u kome palite alarm može da znači i da ste na poslu željni dokazivanja. Čini vam se da nadređeni ne cene vaš trud i rad, te da nemaju dovoljno poverenja da vam daju neki zahtevniji zadatak. Potrudite se da vaša sposobnost ne ostane neprimećena, ali nemojte da budete previše navalentni jer bi to moglo da izazove kontraefekat.

Sanjati da neko drugi pali alarm
Ako sanjate da neko drugi pritišće signal za uzbunu podsvest vam govori da je vreme da promenite životne navike. Loša ishrana, nedovoljno kretanja i sna moglo bi se negativno odraziti na vaše zdravlje. Morate biti svesni da izgovor da nemate vremana ili energije više ne dolaze u obzir.

Razbijati alarm
Kada sanjate da razbijate alarm to znači da će neko u bliskoj budućnosti pokušati da vam se umeša u život. Njegove/njene dobronamerne savete počećete da ignorišete jer ćete ubrzo shvatiti da ta osoba želi da sledite njegova/njena pravila. Možda se radi o vama dragoj osobi za koju znate da vam želi sve najbolje, ali će vas vas razgovori s njom dovoditi do ludila. Poželećete da se distancirate jer nemate nameru da živite tuđi život, te da je, s obzirom da se vi nikome ne uplićete, najmanje što možete očekivati isti tretman.

Ignorisati alarm bilo koje vrste
Dolaze vam bolji i stabilniji dani. Dobro se nosite sa poteškoćama. Prijatelji u vama vide oslonac.

Ukoliko ste u prošlosti svedočili nekom nemilom događaju poput saobraćajnog udesa, požara ili poplave ili ste bili svedok ratnih dešavanja zvuk alarma ili sirene simbolizuje sećanje na to.

Definicija alarma

Alarm je zvučni signal za uzbunu.