ALBATROS

Sanjao sam Tumačenje sna
ALBATROS

Dobra sreća.

Šta znači sanjati albatrosa?

Videti albatrosa
Kada sanjate albatrosa, to znači da ćete posle mnogo vremena imati sreće u ljubavi. Konačno ćete upoznati nekoga sa kim ćete poželeti da provedete ceo život. Moguće je da ste bili u vezama koje nisu ispunile vaša očekivanja. Bivši partneri su uglavnom bili okupirani sobom i zadovoljavanjem sopstvenih potreba. Prethodna iskustva su učinila da posumnjate danikada nećete sresti osobu koja će vas usrećiti. I kada se najmanje budete nadali, to će se desiti. Vrlo brzo shvatićete da ste pronašli srodnu dušu. Prihvatiće vas sa svim manama i vrlinama. Neće vam tražiti da se prilagođavate navikama koje nema nameru da menja i koje se vama ne dopadaju. Posvetiće vam dovoljno pažnje i pored njega/nje vi ćete procvetati.

albatros.jpg

Gađati albatrosa
Kada u snu gađate albatrosa, to označava da ćete raskinuti vezu vašom krivicom. Moguće je da ste sa osobom koja vas zasipa ljubavlju i pažnjom. Spremna je da vam skine zvezde sa neba i ne postoji ništa na ovom svetu što za vas ne bi učinila. Iako ste svesni toga, nećete uspeti da joj uzvratite istom merom. Počećete da osećate sve veću odbojnost prema njoj. Jedva ćete čekati da napravi grešku kako biste sebe uverili da nije tako dobra kao što drugi misle. Osetićete još veći pritisak jer ju je vaša porodica zavolela. Ostavićete je na grub načinbez objašnjenja jer više nećete moći da se pretvarate. Svi će vam reći da nikada nećete naći osobu koja će vas toliko voleti. Uprkos svemu tome, osetićete da ste uradili pravu stvar jer ne biste podneli da budete zajedno više ni jedan tren.

 

Biti albatros u snu
Sreća u ljubavi. Predstoji vam romantičan period na javi.

Čuti albatrosa u snu
Ako u snu čujete albatrosa to znači da vam neko laže. Verovatno je reč o prijatelju koji ne želi da vas povredi ili kolegi koji vam namerno „podmeće nogu“ kako bi delovao uspešnije i sposobnije od vas. Ipak, ako budete oprezni nema razloga za brigu.

Videti jato albatrosa
Ovaj san ima pozitivno značenje. Uskoro biste trebali da se sastanete sa veoma važnom i uticajnom osobom koju pri tome vrlo cenite. Ta osoba bi u budućnosti mogla da odigra bitnu ulogu u vašem životu. Naročito kada je posao i egzistencija u pitanju.

Videti albatrosa sa ribom u kljunu
Kada sanjate albatrosa koji u kljunu nosi ribu to znači da ćete uskoro čuti vesti koje će vas razočarati ili povrediti. Ako ste u braku moguće je da ćete čuti da vas partner vara. Pre nego što napravite bilo kakav korak razmislite da li je ta informacija došla od osobe od povrenja ili zli jezici žele da vam naude. Nemojte izbegavati da sa partnerom razgovarate otvoreno i iskreno, to je najmanje što jedno drugome dugujete.

Albatros u na brodu ili doku
Kada sanjate albatrosa koji stoji na brodu ili doku to znači da ste uplovili u miran period u život. Neće biti veliki problema i trzavica, ali ni uzbudljivih dešavanja. Prijaće vam druženje sa prijateljima i porodicom.

 

Albatros u letu
Ukoliko sanjate albatrosa u letu iznad mora to znači da žudite za slobodom da iskažete svoju kreativnost. Otkrićete skriveni talenat u sebi koji bi mogao da se pretvori u unosan biznis. S druge strane, san može biti povezan i s emocijama. Verovatno u vašem životu trenutno postoji neko ko vas svojim ponašanjem guši. S obzirom da se dugo poznajete ili osećate da morate da mu/joj pokažete poštovanje, nastavljate da trpite sve što vam servira. Imajte u vidu da nećete tako dugo izdržati, potrudite se da nađete da se povremeno distancirate.

Veliki albatros
Ako sanjate velikog albatrosa to znači da se osećate slobodno i ispunjeno u svakom smislu. Veliki albatros u letu simbolizuje ostvarenje nečega o čemu dugo maštate, na poslovnom ili privatnom planu. To takođe može da znači odlazak na zasluženi odmor.

Mali albatros
Ukoliko u snu vidite malog albatrosa podsvest vam govori da se zbog nečeg kajete. Verovatno vas grize savest jer ste bili oštri prema bliskoj osobi. U naletu besa i nezadovoljstva kazali ste nešto što niste mislili, a to je uvredilo vašeg partnera, prijatelja ili poznanika. Svesni ste da ste pogrešili, ali i previše ponosni da uputite izvinjenje. Možda biste ovog puta trebali da pređete preko svog ega zbog osobe do koje vam je stalo.

Napad albatrosa
Simbolizuje neočekivani problem sa kojim ne znaćete znati kako da se suočite. Nakon što početni šok prođe uz pomoć ljudi koji vas vole i podržavaju uspećete i to da prevaziđete.

Ranjeni albatrosa
Ukoliko u snu vidite ranjenog albatrosa to simboliše zbunjenost ili opasnost. Moguće je da vas je neka situacija izbacila iz ravnoteže. Imali ste plan kako nešto da završite, ali su vam drugi sugerisali svoje metode, poslušali ste ih i našli se u nezavidnom položaju. Potpuno ste zbunjeni i plašite se da ćete zbog toga izgubiti mnogo. Verovatno ste u pravu, ako ne krenete da radite ispočetka i onako kako ste zamislili bićete u opasnosti da izgubite poverenje nadređenog što može imati dalekosežne posledice.

Ubiti albatrosa
San u kome ubijate albatrosa simbolizuje brige i probleme. Pred vama je generalno loš period u životu. Verovatno ćete se osećati očajno jer nećete uspevati da postignete sve što ste želeli. Dodatni pritisak stvaraju i loši odnosi u porodici ili sa partnerom. Verovatno će vam se činiti da ste u začaranom krugu iz koga nema izlaza.

Sanjati da neko drug ubija albatrosa
Ako sanjate da neko drugi ubija albatrosa to znači da ćete doneti lošu odluku koja bi vam mogla doneti brojne neprijatnosti. Uglavnom je reč o poslu, školi ili fakultetu, gde ćete se naći u situaciji da između nekoliko opcija izaberete najgoru. Kad to shvatite biće prekasno, ali ćete se potruditi da iz toga izađete kao pobednik.

Sanjati mrtvog albatrosa
Kada u snu vidite mrtvog albatrosa to znači da ćete biti ranjivi u emotivnom, ali i svakom drugom smislu. Moraćete biti vrlo oprezni pri donošenju odluka vezanih za posao i vezu ili brak. Sve što započnete će propasti, a vi nećete moći da utičete na to. Ipak, imajte na umu da je to prolazna faza. Ako vam sve krene nizbrdo, strpite se i proći će. Prihvatite da neke stvari, okolnosti ili ljude jednostavno ne možete da promenite.

Jesti albatrosa u hrani
Toksičan ste element u vezi. Potrebno je da poradite na svom ponašanju i ophođenju prema partneru.

Hraniti albatrosa
Potrebno je da vašem partneru malo hranite ego radi rasplamsavanja ljubavnog žara i zanosa.

Značenje snova može biti pojednostavljeno. Moguće je da ste videli albatrosa na televiziji što je ostavilo utisak na vas.

Definicija albatrosa

Albatros je najveća ptica na svetu koja živi u vodama Anktartika.