ALBUM

Sanjao sam Tumačenje sna
ALBUM

Listati: susret sa bivšom ljubavi.

Gledati u tuđim rukama: neugodan gost.

Šta znači sanjati album?

Listati album
Kada u snu listate album, to označava susret sa bivšom ljubavi. Iako ste se trudili da zaboravite prošlost, verovatno se još uvek setite osobe koja vam je ranije mnogo značila. Ovaj san pokazuje da još uvek čeznete za njom. Imaćete mogućnost da je sretnete na zabavi kod prijatelja. Posle toga shvatićete da niste ravnodušni jedno prema drugom. Verovatno oboje imate nove partnere, ali slučajni susret probudiće stare emocije. Vaš partner će primetiti da nešto nije u redu i tražiće vam objašnjenje. Bićete u nedoumici šta da radite, a da nikoga ne povredite. Shvatićete da zajedno ne umete dobro da funkcionišete, ali strast će biti suviše jaka i nećete moći da joj se oduprete.

album.jpg

Album u tuđim rukama
Kada sanjate album u tuđim rukama, to znači da ćete imati neželjenog gosta. Moguće je da očekujete posetu kojoj se nimalo ne radujete. Moraćete da se pretvarate da jedva čekate da vidite osobu od koje vam zavisi posao ili studije. Porodica vrši pritisak na vas da više potrudite oko događaja koji će imati velikog uticaja na vašu budućnost.

 

Bacati album
Kada sanjate da bacate album, to implicira da ćete imati problem sa članom porodice. Verovatno će sukob biti neprijatan i nateraće vas da zaboravite svu ljubav koju ste osećali prema toj osobi. Jedno drugome reći ćete jako teške reči posle kojih će se vaš odnos pretvoriti u nevoljno razmenjivanje učtivih pozdrava u prolazu. Biće oboma žao zbog te situacije, ali nećete učiniti ništa da se ponovo zbližite.

Tumačenje ovakvih snova zavisi i od osećaja koji su se javili tokom sna. Moguće je da ste osećali bes, ljubomoru ili strepnju, ali kroz ovaj san se mogu provući i lepe emocije poput radosti i uzbuđenja.

Album sa crno belim fotografijama
Ukoliko sanjate album sa  crno-belim fotografijama to znači da živite u prošlosti. Moguće je da ne možete da se otrgnete osećaju da ste negde pogrešili i time odredili dalji tok svog života. Vlastiti postupci su vam pokvarili planove, ali vi i dalje za neuspehe u životu krivite druge. Uskoro biste mogli postati svesni situacije. Prihvatićete stvarnost takvu kakva jeste i napokon odlučiti da krenete dalje bez osvrtanja u prošlost.

Digitalni foto album 
Ako sanjate digitalni foto album sa kolor fotografijama to znači da ćete uskoro sresti osobu koju niste dugo videli. Taj susret će vam doneti mnogo pozitivnih emocija. Prisetićete se lepih trenutaka koje ste zajedno prošli i shvatiti da vam je žao što ste se u poslednje vreme udaljili. Ipak, obećaćeće sebi da ćete naći vremena za starog prijatelja jer vam u ovom momentu njegovo/njeno društvo izuzetno odgovara.

Album sa crtežima
Kada sanjate album sa crtežima očekujte lepe trenutke sa članovima porodice, partnerom ili prijateljima. Možda ćete isplanirati zajednički ručak ili izlet na kome ćete shvatiti da ste ih zbog svakodnevnih obaveza zanemarili. Ipak, niko vam to neće zameriti jer su svesni da ste u prethodnom periodu imali mnogo briga i da je razumljivo to što se niste dovoljno viđali. Imaćete dovoljno vremena da to promenite.

 

Album sa poštanskim markicama ili značkama
Ako sanjate album sa poštanskim markicama ili značkama podsvest vam govori da biste željeli da otputujete u neku egzotičnu zemlju. Moguće je da vam trenutna finansijska situacija ne dozvoljava takav poduhvat, ali i kraće putovanje bi vam pomoglo da se rešite stresa. Možda ćete odlučiti da posetite rodbinu u nekom drugom gradu ili državi.

Muzički album
Ukoliko sanjate muzički album to simbolizuje žal za propuštenom prilikom u prošlosti. Verovatno vam je neko nudio poslovnu saradnju koju ste odbili, a sada se kajete. S druge strane, moguće je i da ste iz straha propustili priliku da stupite u vezu s osobom za koju vam se trenutno čini da bi bila pravi izbor.

Kupiti album
Kada sanjate da kupujete album za fotografije i crteže ili muzički album moguće je da ćete se zaljubiti. Zbližićete se sa kolegom ili kolegicom na poslu ili na fakultetu i polako početi shvatati da uživate u njegovom/njenom društvu više nego što biste možda očekivali. To će vas pomalo i uplašiti jer ste svesni da bi priznanje da ste zaljubljeni moglo da naškodi vašem trenutnom odnosu. Ne biste želeli da ga/je izgubite kao prijatelja. Možda ćete ipak videti neke znakove koji ukazuju na to da su osećaji obostrani.

Prodati album
Ukoliko sanjate da prodajete album to znači da ste nekome otkrili previše o sebi i da se plašite da bi ta osoba mogla da zloupotrebi vaše poverenje. Možda ste se potpuno ogolili pred nekim za koga sumnjate da vam nije iskren prijatelj. Shvatićete da biste o svom privatnom životu i planovima trebali razgovarati samo sa članovima porodice, jer samo u njih trenutno imate potpuno poverenje.

Dobiti album na poklon
Kada sanjate da vam je neko poklonio album na javi će vas nešto veoma obradovati. Moguće je da ćete čuti dobre vesti ili da će vam se ostvariti želja o kojoj dugo maštate. Osim toga, pred vama je jedan odličan period koji treba da iskoristite na najbolji mogući način.

Pokloniti album
Ukoliko sanjate da poklanjate album neko će vam izjaviti ljubav. Bilo da ste već u vezi ili imate bliskog prijatelja prema kome osećate neke dublje emocije, moguće je da će se i on/ona konačno ohrabriti da vam prizna da je zaljubljen/a u vas.

Pocepati album
Ako sanjate da vi cepate album to znači da će vas neko u bliskoj budućnosti naljuti. U naletu besa izgovorićete reči koje dugo držite u sebi, pa čak i one koje ne mislite. Uvidećete kasnije da nije trebalo da tako postupite i biće vam žao što je „stradala“ vama draga osoba. Jedini način da popravite stvar je da joj/mu se izvinete.

Ukoliko u snu neko drugi cepa album to upozorava na svađu sa parterom ili prijateljem. Moguće da jedno drugome nešto zamerite i da se ne možete složiti oko bitnih stvari. Ipak, ne pokušavajte da namećete svoje stavove nekome drugom i prihvatite to da niste baš uvek u pravu.

Zapaliti album
Kada sanjate da palite album to znači da vas „progone duhovi iz prošlosti“. Možda toga niste ni svesni, ali postoje neke stvari koje nikako ne možete da „svarite“ i nastavite dalje. Više je vezano za emotivni, nego za poslovni aspekt vašeg života. Tu vam ne mogu pomoći saveti drugih ljudi, nego morate sami sa sobom da razgovarate i shvatite zašto vam savest ne da mira.

Ako ste nedavno listali albume sa fotografijama, slušali muzičke albume ili o tome razgovarali san se ne tumači jer podsvest u snu samo procesuira šta se dešavalo na javi.

Definicija albuma

Album je zbirka slikovnih, audio ili video zapisa.