ALGE

Sanjao sam Tumačenje sna
ALGE

Zelene: Uskoro bolja vremena za vas.

Crvene: predstoji vam finansijska kriza.

Šta znači sanjati alge?

Sanjati zelene alge
Kada u snu vidite zelene alge, to znači da će naredni period biti dobar za vas. Imaćete mnogo pozitivne energije koju ćete usmeriti ka stvaranju novih i zanimljivih stvari. Moguće je da ćete ponovo početi da se bavite hobijem koji volite ili ćete naučiti novi. Sve što započnete, radićete sa lakoćom i entuzijazmom. Ako upišete studije ili kurs, uspešno ćete ih završiti. Puni ste ideja koje bez problema pretvarate u delo. Nastavićete da radite na sebi i da upoznajete nove ljude od kojih ćete imati mnogo šta da naučite. Verovatno je period za vama bio mali teži, pa sada želite da ga ispunite raznim aktivnostima koje će vam držati pažnju i sprečiti vas da zapadnete u depresiju. Voleli biste da nadoknadite vreme koje ste izgubili baveći se nevažnim stvarima, pa je moguće da ćete se preopteretiti obavezama i ciljevima koje ste sebi zadali.

alge.jpg

Jesti alge u snu
Kada sanjate da jedete alge, to označava da je vaše zdravlje veoma dobro. Moguće je da ste imali zdravstveni problem koji vas je naterao da se zdravo hranite i vežbate. Posvetili ste se proučavanju pravila zdravog života i nastavićete sa njihovom primenom. Doktori će biti oduševljeni rezultatima koje ćete postići i imaćete podršku da nastavite sa borbom za dobro zdravlje.

 

Crvene alge
San u kome vidite crvene alge znači da ćete imati finansijskih problema. Stvari se neće odvijati kako ste planirala, pa će vam to stvarati velike brige. Budite pažljivi ukoliko odlučite da dignete kredit ili uzmete zajam. Premda će vam uslovi izgledati odlično, nemojte da brzopleto donesete zaključak koji bi vas u budućnosti mogao koštati.

Zlatne alge
Kada u snu vidite zlatne alge to znači da ćete odlučiti da pokrenete vlastiti biznis. Već duže vreme razmišljate o tome. Umorni ste od rada za druge koji ne znaju da cene vaš trud ili ste jednostavno došli na ideju da svoje vreme posvetite nečemu za šta ćete znati da je plod vaše ideje i vašeg rada. Pred vama je povoljan period za tako nešto. Mogli biste stupiti u kontakt s ljudima za koje će se ispostaviti da su kreativni i preduzimljivi saradnici.

Smeđe alge
Ukoliko sanjate smeđe alge podsvest vas upozorava da ste u nečemu preterali. Možda ste zapostavili svoje zdravlje, ulenjili se na poslu ili zanemarili prijatelje ili porodicu. U svakom slučaju moraćete da počnete da bolje određujete prioritete. Izgovori da imate mnogo obaveza, a malo vremena za sebe i duge neće naići na razumevanje okoline. Ako ste u dužoj vezi ili braku moguća je loša komunikacija ili potpuni nedostatak komunikacije što više smeta partneru nego vama. Potrudite se da to promenite jer dugoročno gledano takav odnos ne vodi ničemu.

 

Modrozelene alge
Kada sanjate modrozelene alge to simboliše nagomilani stres. Verovatno ste nezadovoljni poslom ili privatnim životom, ali se silno trudite da se to na vama ne vidi. Pokušavate da delujete srećno i samouvereno jer nećete da bliski ljudi brinu za vas ili da oni nedobronamerni to iskoriste. Poželećete da otputujete negde što pre, ali će vam obaveze ili nedostatak novca odložiti putovanje. Shvatićete da ćete morati nešto da promenite jer takvo stanje predugo traje i verovatno će se nastaviti ukoliko vi to ne sprečite. Morate biti svesni da su konci u vašim rukama pre nego što vas brige „ne pojedu“.

Alge na morskom dnu
Kada sanjate da gledate alge na dnu mora to znači da ćete se konačno rešiti kompleksa šta okolina misli o vama. Oduvek ste pazili na svaki svoj korak i proveravali da li bi vaš postupak mogao da naiđe na osudu prijatelja ili članova porodice. U bliskoj budućnosti ćete shvatiti da želite da život po svojoj, a ne po meri drugih ljudi. To će doneti veliko olakšanje. Bićete odvažniji da realizujete planove koji su vam dugo na pameti. Moguća je promena studija ili posla, koja će, doduše naići na nerazumevanje bliskih ljudi, ali ćete vi znati da činite pravu stvar.

Alege na površini vode
Ako sanjate more, jezero i reku čija je površina prekrivena algama to znači da ćete se raspravljati sa izuzetno tvrdoglavom osobom. Ako ste i sami tvrdoglavi takva rasprava bi mogla dugo da traje, te da preraste u svađu ili potpuni prekid komunikacije. Moguće je da ste primorani da sarađujete sa nekim ko ne prihvata savet i kritiku, te veruje samo sebi. To narušava celokupno funkcionisanje i vi ne možete da se pomirite sa tim. Međutim, ubzro ćete sami shvatiti da se sa takvim čovekom ne vredi raspravljati. Potrošićete vreme i nerve na uzaludan posao. Pokušajte da njegovo ponašanje i odluke ne shvatate suviše lično.

Alge na plaži
Kada sanjate plažu prekrivenu algama to znači da vam neko ili nešto smeta kako biste bili srećni. Dosta kockica vam se posložilo onako kako ste željeli, ali i dalje osećate „kamen u cipeli“ koji vam smeta. Moguće je da dobronamerne savete ne rezonujete na pravi način jer osećate da ste dovoljno sposobni da sami donesete neke odluke. Osećaćete da blizak prijatelj ili član porodice ima potrebu da vam stalno sugeriše šta treba da radite i da se zbog toga previše nervirate. Možda je vreme da promenite taktiku. Poslušajte sve koji vam žele dobro, ali odluke donosite po vlastitom nahođenju.

Biti okružen alagama
Kada sanjate da ste u vodi okruženi algama to znači da ćete imati potpunu podršku partnera, prijatelja ili članova porodice za sve što radite ili tek želite da uradite. Pred vama je dobar period u kome ćete ostvariti nešto o čemu ste dugo maštali. Iskoristite takvu situaciju da se odmorite i napunite baterije, jer bi, uprkos eventualnom uspehu, stres i umor bio poguban za vaše mentalno i fizičko zdravlje.

Zapetljati se u alge
Ako sanjate da su vam telo „zarobile“ alge to znači da ćete imati problem u intimnim odnosima. Moguće je da ste sa partnerom upali u rutinu i da sve ređe vodite ljubav. Mnoge stvari su vam trenutno na pameti i previše ste umorni da biste uživali u intimnim trenucima. U budućnosti morate da budete oprezni ukoliko želite da sačuvate svoju vezu jer mnogi upozoravaju da je nedostatak seksa jedan od najčešćih razloga za raskid ili razvod.

Ukoliko ste nedavno čitali o algama ili gledali dokumentarni film o njima san se ne tumači jer ste verovatno bili pod utiskom viđenog.

Definicija algi

Alge su organizmi raznih oblika i boje koji mogu biti od jednoćelijskih do višećelijskih.