ALIBI

Sanjao sam Tumačenje sna
ALIBI

Dati: izbegavajte svađalice.

Tražiti alibi: brige i problemi.

Šta znači sanjati alibi?

Kada u snu dajete alibi, to upozorava da biste trebali da izbegavate svađalice. Iako ste naizgled mirni, često ne umete da se suzdržite kada vam neko kaže ono što ne želite da čujete. To može biti dobronameran savet i zajedljiva opaska. U narednom periodu bi bilo dobro da izbegavate partnerove roditelje jer možete početi sa svađom koja vam je i ranije stvarala probleme. Iako ste obećali sebi da nećete nasedati na provokacije ili započinjati iste, nećete uspeti to da ispunite. U njihovom društvu se pretvarate u tempiranu bombu koja može da pukne svakog trenutka.

alibi.jpg

Kada sanjate da tražite alibi, to ukazuje na probleme i brige. Verovatno ste zabrinuti zbog loše materijalne situacije u koju ste zapali zbog dugova. Imali ste probleme u privatnom životu koje ste pokušali da rešite trošenjem novca koji niste zaradili. Moguće je da ste se odali nekom poroku ili ste lečili depresiju kupovinom i putovanjima. U predstojećem periodu će to doći na naplatu pa ćete morati da smišljate šta ćete dalje da radite. Već ste pozajmili novac od mnogih ljudi pa se plašite da vam ovaj put neće izaći u susret.

 

Kada sanjate da izmišljate alibi, to znači da vam savest nije čista. Slagali ste partnera i zbog toga se nećete osećati dobro. Počećete da strahujete da će saznati istinu. Pre nego što kažete nešto, dobro ćete razmisliti da li se uklapa u vašu priču. Desiće se da nesvesno kažete nešto što bi moglo da vas oda. Partner će primetiti da ste napeti i tražiće vam objašnjenje.

 

Ako sanjate da je otkriveno da ste izmislili alibi to znači da ćete pokušati nekome nešto da slažete za njegovo ili svoje dobro. Moguće je da ćete govoriti neistinu kako biste sačuvali prijatelja od briga ili da ćete lagati kako bi zaštitili sebe. Dugoročno gledano ta laž neće doneti ništa dobro ni vama ni drugima.

Ukoliko sanjate da ste u problemu jer nemate alibi za nešto to znači da ćete imati problem u komunikaciji sa prijateljem ili kolegom. Nesuglasice su posledice nerazumevanja. Moguće je da će pokušavati da dokažete da ste prava osoba za neki posao, te da će vas razočarati što nadređeni nemaju dovoljno poverenja u vas.

Ako sanjate da ste optuženi za nešto, ali da imate alibi kojim možete da dokažete da niste krivi na javi ćete osetiti veliko olakšanje. Rešićete se nekog problema ili brige koja vas je dugo mučila. Pred vama je miran period, povoljan za realizaciju planova u poslovnom i privatnom životu.

Kada sanjate da neko drugi daje lažni alibi moguće je da ćete svedočiti nekoj prevari. Možda ćete uhvatiti prijatelja/icu koji vara svog partnera/ku ili kolegu koji pokušava da zataška problem koji je napravio na poslu. Osim toga, postoji mogućnost da ćete se uvući u neke nelegalne poslove koji bi, osim velike zarade, mogli da donesu i velike probleme.

Ukoliko ste na televiziji gledali neku kriminalističku seriju ili film san se ne tumači jer ste bili pod utiskom nečega što ste videli na javi.

Definicija alibija

Alibi je sredstvo odbrane kojim optužena osoba dokazuje da je nevina tvrdnjom da nije bila na mestu gde se desio zločin u vreme kada se desio.