AMAJLIJA

Sanjao sam Tumačenje sna
AMAJLIJA

Imati je: neko će vas štititi, neiskreni ste prema sebi, obzirni prema porodici.

Videti je: ne dopuštate da vas neko štiti.

Amajlija – šta znači sanjati amajliju?

Imati amajliju u snu
Kada sanjate da imate amajliju, to znači da će vas neko štititi. Moguće je da će partner biti previše zaštitnički nastrojen. U početku će vam to smetati, ali kako vreme bude prolazilo uživaćete u takvom stavu, pa se može desiti i da vas razmazi. Takođe, vaš odnos sa bratom ili sestrom će postati bolji nego ikada. U detinjstvu ste bili ljubomorni jedno na drugo i borili ste se koga će roditelji više voleti. Sada će situacija biti drugačija. Obavićete razgovor posle koga ćete shvatiti da ste sličniji nego što ste mislili i da možete mnogo jedno drugome da pomognete. Moguće je da ćete na poslu imati osobu koja će se brinuti o vama i neće dozvoliti nikome da vas dira. Kada se sukobite sa kolegama, staće u vašu odbranu i pružiće vam maksimalnu podršku. Ako se radi o osobi suprotnog pola, verovatno gaji osećanja prema vama i želi da vam bude više od prijatelja.

amajlija.jpg

Videti amajliju u snu
Kada u snu vidite amajliju ili talisman, to implicira da ne želite da vas drugi štite. Suviše ste ponosni i nećete da pristanete da neko vodi računa o vama. Verovatno se to neće dopasti partneru, ali moraće da se pomiri sa tim ako bude želeo da ostane sa vama. Moguće je da i na njega gledate kao na konkurenciju, pa često upoređujete koliko ko zarađuje i trudite se da više od njega doprinesete domaćinstvu.

 

Skidati amajliju
Kada sanjate da skidate amajliju, to simboliše preveliku žrtvu. Prema porodici imate i previše obzira, dok sebe uvek stavljate na poslednje mesto. Važnije su vam tuđe želje i njih prvo ispunjavate. Za vas retko kad ostane vremena i novca. Može se desiti da oni to ne umeju da cene, pa će vam biti žao. Nikome to nećete priznati, a najmanje partneru.

Sanjati amajliju oko vrata
Kada sanjate amajliju oko vrata podsvest vam govori da se osećate sputano. Moguće je da okolina nema razumevanja za vaše potrebe i da vam često savetuju da nešto ne govorite ili ne činite jer bi po njihovom mišljenju to moglo da bude rizično. Vi se sa time ne slažete i osećate da morate da uradite nešto ili progovorite o nečemu zato što mislite da je to jedini ispravan put.

Sanjati amajliju na tuđem vratu
Ako sanjate amajliju na vratu druge osobe to znači da će vam neko pomoći. Verovatno imate problema sa novcem ili sa pronalaskom posla, pa je moguće da će vam blizak prijatelj ili pak osoba koju ste tek upoznali pomoći u tome da „stanete na svoje noge“. Ta osoba uživa veliko poštovanje okoline i ima mnogo uticaja na druge ljude, te će tako biti u mogućnosti da pomogne i vama.

Pokloniti nekome amajliju
Ukoliko u snu nekome poklanjate amajliju to simbolizuje snažne osećaje prema nekome. Ne mora da znači da se radi o osobi prema kojoj osećate privlačnost, nego jednostavno imate potrebu da nekoga zaštite. Ako vam je ta osoba poznata to znači da gajite veliko poštovanje i ljubav prema toj osobi. Ukoliko poklanjate amajliju nekome koga ne poznajete to znači da imate visoko mišljenje o sebi.

 

Dobiti amajliju na poklon
Ako vam u snu neko poklanja amajliju to znači da ćete otkriti neku tajnu. Ipak, ne svojom voljom. Naći ćete se u društvu ljudi koji će, ne znajući da ste bliski, o vašem prijatelju ili poznaniku ispričati nešto što će vas šokirati. Imajte u vidu da bi ta informacija mogla da bude laž, te se potrudite da ne donosite nikakve zaključke na prečac.

Praviti amajliju
Kada sanjate da pravite amajliju moguće je da ćete upoznati nekoga ko vas na prvi pogled neće zainteresovati, ali za koga će se kasnije ispostaviti da je ostavio snažan uticaj na vas. Verovatno se radi o osoba koja bi mogla da vam pomogne da ostvarite većinu svojih životnih ciljeva.

Ako u snu neko drugi pravi amajliju to znači da je pred vama izuzetno povoljan period kada je u pitanju privatni i poslovni život.

Pronaći amajliju
Ukoliko u snu pronalazite amajliju to znači da ćete ostvariti većinu svojih planova u životu. Možda vam se trenutno ne čini da ste na dobrom putu, ali ćete u bliskoj budućnosti shvatiti da uspeh ne dolazi preko noći, te ćete strpljivo, korak po korak, ići prema ostvarenju životnih ciljeva.

Izgubiti amajliju
Kada sanjate da ste izgubili amajliju to simbolizuje da su vam u životu važne sitnice. Kako u privatnom, tako i u profesionalnom životu. Usrećuju vas male stvari i ne stremite o velikim uspesima ili krupnim koracima u karijeri. Isto se odnosi i na odnos sa partnerom ili bliskim prijateljima, zato ste omiljeni u društvu. Svi znaju da će vas usrećiti ako vam pokažu mali znak pažnje jer znaju da ni od koga ne očekujete previše.

Uništiti amajliju
Ako sanjate da uništavate amajliju moguće je da ste u želji da druge zadovoljite potpuno zanemarili sebe i svoje potrebe. Već neko vreme bliske osobe i posao stavljate na prvo mesto pri tome zanemarijući znakove da vam je potreban odmor. Moraćete više da se pozabavite svojim zdravljem i da nađete vremena za neki hobi ili fizičku aktivnost.

Da neko drugi uništava amajliju u snu
Ukoliko u snu gledate kako neko uništava amajliju bićete svedok svađe ili žustre rasprave. Možda će se od vas tražiti da zauzmete stranu što će biti pravo mučenje. Pokušaćete se na sve načine izvučete iz toga, bez da nekoga uvredite ili povredite. Shvatićete da je najbolje ostati po strani i ne mešati se u tuđe odnose.

Videti uništenu amajliju
San u kome vidite uništenu amajliju simbolizuje gubitak. Moguće je da će bliska osoba da otputuje na duže vreme, te ćete se potajno pribojavati da ćete izgubiti kontakt. Osim toga, moguć je i finansijski gubitak. Rizično ulaganje ili neodgovorno trošenje novca će vas dovesti u poziciju da morate da potražite pomoć od prijatelja ili zajam od banke. S vremenom ćete shvatiti da vaše potrebe nadilaze vaše mogućnosti što će biti frustrirajuće. Moraćete da uskladite jedno s drugim kako ne biste dolazili u rizične situacije.

Ako nosite amajliju ili ste nedavno razgovarali o tome, san se ne tumači jer vaš mozak u snu obrađuje informacije koje je dobio na javi.

Definicija amajlije

Amajlija ili talisman je predmet koji služi da zaštiti osobu koja je nosi od loših stvari.