AMATER

Sanjao sam Tumačenje sna
AMATER

Ako ste stvorili umetničko delo, očekujte novac.

Amater – sanjati amatera ili amaterku

Sanjati amatera ili amaterku u nečemu
Kada sanjate amatera ili amaterku, to znači da ćete imati uspeha ako se bavite umetnošću. Veoma ste kreativni i uživate da stvarate zanimljive stvari. Svi se oduševe kada dobiju poklon od vas jer to uvek bude nešto unikatno i rađeno sa ljubavlju. Pridajete značaja sitnicama pa je i vaš dom uređen kao iz bajke. Ako stvorite umetničko delo, imaćete od njega mnogo koristi. Dobićete priznanje koje očekujete i novac koji vam je potreban. Moguće je da će iskrsnuti poslovne ponude i saradnje sa uticajajnim ljudima iz vaše branše. Sklopićete mnoga poznanstva koja će vam omogućiti da na velika vrata uđete u taj svet.

amater.jpg

Svađati se sa amaterom
Kada se u snu svađate sa amaterom, to upozorava na probleme sa kolegama. Moguće je da u radnom okruženju imate kolegu koji nije dovoljno stručan, a voli da se meša u sve. Često ćete se sukobiti jer on insistira na načinu rada koji vama ne odgovara. Bićete nervozni jer previše dozvoljava sebi i šefu ne govori istinu. Ako ste zaduženi za njega, imaćete probleme jer će zbog njegovih grešaka vas kriviti da loše obavljate posao.

 

Biti amater u snu
Ako sanjate da ste vi amater u nekom poslu to znači da se plašite da niste dovoljno kompetentni i stručni za zadatke koji su vam povereni. Manjak samopouzdanja i velika doza samokritičnosti vas sprečavaju da stvari sagledate realno. Niste od onih ljudi koji će gotovo bezglavo da se upuste u neki projekat, bez obzira na to što nemaju pojma šta treba da rade. Vi ste osoba koja se odgovorno odnosi prema svakoj obavezi koju dobije. Upravo zbog toga se ponekad osećate nedoraslo zadatku koji je pred vama stavljen. Morate se opustiti i početi da posmatrate stvari iz drugog ugla. To što je nadređeni baš vama poverio tako ozbiljan posao, dovoljan je znak da vam veruje.

Ljubiti se sa amaterom ili amaterkom
Kada sanjate da se u snu ljubite s amaterom to znači da ste nezadovoljni seksualnim životom. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku moguće je da partner ne zadovoljava vaše potrebe za seksom. To vas sve više frustrira, pa ponekad imate utisak da se viđa sa nekim drugim. Možda ste dugo sami i nedostaje vam nežnosti, a niste taj tip osobe koja će stupiti u seksualne odnose sa nepoznatom osobom samo kako bi zadovoljila svoje potrebe.

Tumačenje zavisi i od konteksta u kome se san odvija. Prate ga osećaj straha, uzbuđenja, paranoje, a ponekad i zadovoljstva.

Sanjati amaterskog slikara
Kada sanjate osobu koja se amaterski bavi slikanjem ili ste vi ta osoba to znači da imate potrebu da izrazite svoju kreativnost. Posao koji trenutno radite ne zahteva tako nešto, pa vam se čini da ogroman potencijal koji imate počinje da stagnira. Možda od toga nećete živeti, ali svoj talenat možete da materijalizujete kroz neki hobi. Štaviše, ako bi se pokazalo da vam to ide od ruke i da se drugima sviđa, mogli biste pokrenuti i vlastiti biznis. Tako biste spojili ugodno sa korisnim.

 

Sanjati amaterskog muzičara
Kada sanjate amaterskog muzičara ili ste vi amaterski muzičar to znači da ćete čuti loše vesti. Mogući su problemi na poslu, ali i u porodici. Verovatno ćete saznati da biste mogli izgubiti posao ili da je vaše ulaganje bilo isuviše rizično i u krajnjoj liniji neuspešno. S druge strane, postoji mogućnost da ćete čuti da neki član dalje rodbine ima ozbiljnih zdravstvenih problema. To će vas veoma potresti, pa ćete se potruditi da mu pomognete što više. Osećaćete se nemoćno jer ćete imati utisak da ne činite dovoljno. To je pogrešno, jer će toj osobi vaša podrška značiti zaista mnogo.

Sanjati amaterskog glumca
Ako sanjate amaterskog glumca ili ste vi amaterski glumac to simboliše lošu komunikaciju sa partnerom ili članom porodice. Neslaganje oko sitnih stvari se iz dana u dan nagomilava, a vi osećate kako oni koji vas okružuju nemaju dovoljno razumevaja za vaše postupke i mišljenje. Razmislite dobro u čemu je problem i prestanite da svu krivicu svaljujete na druge. Ponekad i vi možete da pogrešite, zato ne donosite nikakve zaključke ni odluke na osnovu trenutnog osećaja. Pokušajte da razgovarate hladne glave o svemu.

Sanjati sportskog amatera
Kada sanjate osobu koja se amaterski bavi sportom ili ukoliko ste vi ta osoba, to znači da ste negde pogrešili i da vam savest ne da mira. Verovatno ste svojom nesmotrenoćšu ili nemarom ugrozili neki važan posao od koga zavisi mnogo toga. To vas trenutno muči i ne znate kako da rešite tu situaciju. Morate biti oprezni, jer svako odlaganje pravi više štete nego koristi. Trebali biste pripaziti i kako se odnosite prema bližnima. Vaše reči bi mogle biti pogrešno protumačene.

Sanjati amaterskog istraživača
Ukoliko sanjate amaterskog istraživača ili da ste vi ta osoba to simboliše potrebu za uzbuđenjem. Moguće je da ste zapali u kolotečinu koja vas svaki dan sve više guši, a ne znate šta da uradite kako biste se iz toga izvukli. Vreme je da se „trgnete“ i učinite nešto. Nemojte više da čekate da vam sreća padne s neba, nego uradite nešto što će usrećiti vas ili vaše najbliže. Možda ćete poželeti da uradite nešto uzbudljivo – da se okušate u ekstremnim sportovima ili da drastično promenite svoj izgled. To ne bi bilo loše jer bi vas izvuklo iz rutine. Ipak, pazite do koje mere sve to ide.

Sanjati radio amatera
Kada sanjate radioamatera to znači da ćete čuti lepu vest. Možda će vas neko obradovati dobrom ponudom za posao ili povišicom na postojećem radnom mestu. Moguće su i dobre vesti na privatnom planu. Ako ste duže vreme u vezi partner bi vas mogao iznenaditi lepim poklonom ili odlaskom na romantično putovanje. Oni koji su sami saznaće da je osoba koja im se dugo sviđa trenutno takođe slobodna. Verovatno ćete čuti i da neko od prijatelja ili članova porodice očekuje prinovu.

Ukoliko se bavite nekim od gore navedenih poslova, razgovarali ste s amaterom ili na televiziji gledali prilog na tu temu, tumačenje je mnogo jednostavnije – mozak obrađuje informacije koje je dobio na javi.

Definicija amatera

Amater je neprofesionalac ili laik koji se bavi nekim poslom bez namere da od njega stekne materijalnu dobit.