BALET GLEDATI

Sanjao sam Tumačenje sna
BALET GLEDATI

Predstoji ti razočaranje i uznemirenost zbog prevare i lukavstva bliske osobe.

Sanjati balet

Ako u snu gledate balet, to upozorava na razočaranje. U narednom periodu shvatićete ko su vam pravi prijatelji i na koga možete da računate i u dobru i u zlu. Do sada ste nalazili rešenja za probleme koji su vas mučili i svi su u vama videli podršku i oslonac. U društvu važite za nekoga ko je uvek nasmejan, raspoložen i spreman za akciju. Međutim, naći ćete se u situaciji kada vam neće cvetati ruže. Može se desiti da ćete imati finansijskih problema ili da ćete se posvađati sa partnerom. U svakom slučaju, podrušku vam neće pružiti mnogi od kojih to očekujete. Prvi put ćete tražiti nešto od drugih, ali shvatićete da ste prepušteni sami sebi. Prijatelji će se ponašati kao da niste bili bliski i o vama će pričati laži ili otkriti nešto što ste im rekli u poverenju.

balet-gledati.jpg

Drugo značenje gledanja baleta u snu je prevara. Verovatno ćete saznati da partner sedi na dve stolice i da vam nije veran već duže vreme. Najteže će vam pasti to što će vas okriviti da ste ga zapostavili i da je zato potražio utehu u drugoj ženi. Ako se odlučite da ostanete u zajednici sa njim, imaćete dogovor da svako živi svoj život, a jedina zajednička tema će biti deca.

 

Treća mogućnost je da ovaj san ukazuje na uznemirenost zbog nečega što ste uradili. Poslužili ste se lukavošću da biste dobili nešto što želite. Verovatno ste ispričali trač ili neistinu kako biste dokazali da ste u pravu ili ocrnili nekoga. To vam se može vratiti kao bumerang. Bićete zabrinuti i imaćete osećaj da će istina svakog trenutka izaći na videlo.

Tumačenje ovakvih snova zavisi i od konteksta u kome se odvijaju, te detalja koji ih prate.

Ukoliko sanjate da gledate balet u pozorištu ili nekoj većoj koncernoj sali to znači da ćete se naći na pravom mestu u pravo vreme. Moguć je susret s uticajnom osobom koja bi mogla da vam pomogne da pronađete posao ili da promenite postojeći. Otvoriće vam se sasvim novi vidici i shvatićete da je vreme da iskoristite sve svoje znanje, talenat i trud kako biste napredovali. Ipak, budite oprezni kako se ponašate u njegovom/njenom prisustvu. Vrlo je važno da ostavite dobar utisak kako bi vam izašao/la u susret u budućnosti.

 

Ako sanjate da gledate balet na televiziji u svom domu to znači da ćete odlučiti da svoju kreativnost iskoristite kako biste zaradili neki novac. Možda ćete shvatiti da hobi kojim se bavite može da vam, pored užitka, donese i finansijsku dobit. Ipak, morate biti spremni na to da novac neće doći tako brzo, te da ćete se morati strpiti kako biste počeli osećati benefite tog posla. Važno je samo da ne odustanete od svoje namere i da kroz krize prolazite sa nekim ko razume šta su vam ciljevi.

Kada sanjate da gledate balet u nečijem drugom domu verovatno ćete se naći u neprilici. Neko će pokušati da omalovaži vaš trud i rad, te ćete ući u raspravu sa njim/njom kako biste se odbranili. Budite oprezni i ne dozvolite da delujete preagresivno. Založite se za svoje stavove, ali nemojte da reagujete burno, jer će to stvoriti kontraefekat. Trebaće vam neko vreme da shvatite da nemate potrebu da bilo kome dokazujete ko ste i šta ste, te da se pravdate za svoje postupke. Kada konačno dođete do tog zaključka život će biti mnogo jednostavniji.

Ukoliko sanjate da balerina ili baletan pada tokom plesa to je znak neuspeha. Moraćete se pomiriti sa nekim gubitnom u poslovnom ili privatnom životu. Verovatno ćete morati promeniti svoje planove što će doneti dodatne troškove. Ako budete povlačili mudre i promišljene poteze mogli biste umanjiti štetu. Sa druge strane, ne smete dozvoliti da ljudi čija je jedina kompetencija to što ste prijatelji ili poznanici, naprave dodatne probleme.

Kada sanjate da ste oduševljeni baletskom predstavom koju gledate moguće je da ćete u bliskoj budućnosti upoznati osobu koja će vas očarati svojim stavovima i postupca. On/ona će vam pomoći da shvatite da ste na mnoge stvari gledali iz sasvim pogrešnog ugla, pa ćete bitno proširiti vidike. Verovatno ćete shvatiti da još nije kasno da ostvarite svoje snove.

Ako sanjate da je balet koji ste gledali dosadan i nezanimljiv, te da niste uživali u tome što vidite, to znači da ćete na putu ka uspehu biti suočeni sa brojnim preprekama. Moguće je da ćete u narednim danima biti smeteni ili zaboravni što će doneti neprilike sa nadređenima na poslu, ali i u privatnom životu. Dobra vest je što takvo raspoloženje neće trajati dugo.

Značenje sna može biti mnogo jednostavnije. Ako ste gledali balet uživo ili na televiziji, to je ostavilo utisak na vašu podsvest.

Definicija baleta

Balet je oblik igre koji se izvodi na pozorišnoj ili nekoj drugoj sceni. U njemu igrači nastupaju pojedinačno ili u grupi.