BALKON

Sanjao sam Tumačenje sna
BALKON

Videti: ljubav će ti biti uzvraćena; biti na balkonu: položaj ti je nesiguran; u vazduhu: nerealni poslovni planovi.

Šta znači sanjati balkon?

Videti balkon u snu
Kada u snu vidite balkon, to označava da će vam ljubav biti uzvraćena. Upoznaćete osobu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Možda on neće biti vas tip muškarca, ali osvojiće vas njegov osmeh, šarm i smisao za humor. Često ćete sanjariti o vašoj vezi, šetnjama pored reke i romantičnim trenucima. Nećete biti sigurni da li su osećanja uzajamna i to će vas izluđivati. Koristićete svaku priliku da ostanete nasamo sa njim. Priznaće vam da je želeo ranije da vam kaže šta oseća, ali plašila ga je vaša reakcija.

balkon.jpg

Biti u snu na balkonu
Ako sanjate da ste na balkonu, to implicira da je vaš položaj nesiguran. Vaše iluzije o pronalasku sigurnog posla na kome ćete raditi do penzije srušiće teška finansijska situacija u kojoj će se firma neočekivano naći. Kao i mnoge kolege, i vi ćete biti u strahu od gubitka radnog mesta. Moraćete da počnete da se raspitujete o drugim mogućnostima i dodatnom načinu zarade.

 

Sanjati balkon u vazduhu
Sanjati balkon u vazduhu simbolizuje nerealne poslovne planove. Ukoliko imate privatni biznis, postavićete ciljeve koje je nemoguće dostići u kratkom vremenskom periodu. Uprkos vašoj posvećenosti i naporima, potrebno vam je i iskustvo koje nemate. Moguće je da ne uzimate u obzir savete starijih kolega koji vam mogu biti od velike koristi. Ako očekujete unapređenje, ono neće biti moguće u narednom periodu, ali je više nego izvesno za par godina.

Zidati balkon
Ako sanjate da zidate balkon to znači da se promene koje očekujete ne mogu desiti preko noći. Biće vam potrebno mnogo strpljenja da dočekate svojih pet minuta, ali će uspeh biti još slađi kada znate da ste sami za to zaslužni. Vodite računa o finansijama, te izbegavajte da potpisujete bilo kakve ugovore pre nego što dobro proučite svaki detalj.

Kada sanjate da neko drugi zida balkon to implicira da se plašite da će vas izdati draga osoba. Moguće je da sumnjate u partnerovu vernost ili iskrenost nekih prijatelja. Nije da nemate razloga za to, jer imate mnogo iskustva sa neiskrenim ljudima. Ipak, pazite koga i za šta optužujete jer nisu svačije namere loše. Potrudite se da prepoznate ko vam je iskren prijatelj, a ko ne. Kada odvojite žito od kukolja život će vam biti mnogo lakši.

Farbati balkon
Ukoliko sanjate da farbate ili krečite balkon to znači da ćete saznati neku bolnu istinu. Moguće je da će vam partner priznati neki greh iz prošlosti. Ta informacija vas neće povrediti sama po sebi koliko činjenica da je on/ona tako dugo krio/la nešto od vas. Pre nego što ga/je optužite za bilo šta, pokušajte da zamislite sebe u takvoj situaciji. Ne dozvolite da negativni osećaji prevladaju sve one lepe i razmislite da li je to što ste tek sada saznali za nešto zaista vredno vremena koje ste proveli u sreći i miru.

 

San u kome neko drugi kreči ili farba balkon simbolizuje ljubomoru ili zavist koju osećate prema nekom prijatelju li članu porodice. Ma koliko to pokušavali da sakrijete užasno ste ljubomorni na nekoga jer ima lepši posao, boljeg partnera ili kvalitetniji život od vašeg. Trudite se da se to ne vidi, pa u većem društvu glumite da vam je drago zbog njegove/njene sreće, a u sebi se osećate loše. Razmislite zašto je to tako i šta vi možete da uradite da bi i vaš život bio kvalitetniji i bolji.

Skočiti sa balkona
Ako sanjate da skačete sa balkona to znači da biste u bliskoj budućnosti mogli da uđete u neki unosan, ali veoma rizičan posao. Verovatno će vam kolega ili poznanik ponuditi posao koji je „na rubu“ zakona. Mučiće vas moralna dilema da li da prihvatite ili ne. Bez obzira na rizik koga ste svesni, odlučićete da se upustite u tu avanturu jer vam je novac preko potreban.

Ukoliko sanjate da neko drugi skače sa balkona to znači da ćete svedočiti nekom nemilom događaju. Uznemiriće vas to što nećete moći da pomognete nekom ko se našao u nevolji. Moguće je da će vam prijatelj kazati da ima zdravstvenih problema ili neko od članova porodice priznati da mu/joj nedostaje novca. Na žalost, nećete moći da pomognete niti u jednoj od ove dve situacije, ali to ne znači da mu/joj vaša podrška neće značiti.

Pasti sa balkona
Ako sanjate da vas je neko gurnuo sa balkona ili da padate sa balkona to simbolizuje uzbuđenje. Verovatno planirate neko putovanje, izlet ili izlazak zbog koga ste veoma uzbuđeni. Možda ćete se konačno sresti sa ljudima koji su vam dragi ili ćete videti osobu koja vam se duže vreme dopada. Verovatno te simpatije neće prerasti u nešto više, ali će vam prijati da imate pažnju onoga ko vam se dopada.

Gurnuti nekoga sa balkona
Kada sanjate da ste nekoga gurnuli sa balkona to znači da vas kompleksi i manjak samopouzdanja sprečavaju da ostvarite svoje želje. Ma koliko bili sigurni da znate šta radite, uvek tražite potvrdu okoline da je to ispravno. Takav stav je doveo do toga da vam mnogi planovi propadnu zbog manjka samopouzdanja. Vreme je da počnete ispravno da vrednujete svoje kvalitete i da se zbog svoje stručnosti nametnete kao pouzdan i dobar saradnik i kolega. Niko to ne može da učini umesto vas.

Penjati se na balkon
Ako sanjate da se penjete na balkon preskačući ogradu to znači da ćete se naći pred ozbiljnim životnim testom. Moguće je da ćete poželeti da promenite fakultet, posao ili mesto boravka. Konačno ćete dobiti šansu da to i ostvarite, ali će vas kočiti strah od neuspeha. Dvoumićete se da li da kočano preuzmete rizik ili da zadržite sigurnost koju trenutno imate u životu.

Ukoliko sanjate da se neko drugi penje na balkon to simboliše osećaj da vam se neko meša u život. Verovatno je reč o bliskom članu porodice koji, pod izgovorom da vam želi dobro, pokušava da utiče na vaše odluke. Bez obzira na to što ga/je poštujete znate da je vreme da se suprotstavite takvom odnosu, ali nikako ne pronalazite vreme ni način da to učinite.

Sanjati balkon sa cvećem
Ako sanjate balkon pun cveća to znači da je pred vama jedan miran period. Turbulentan period prepun stresa, problema i obaveza će proći, pa ćete konačno moći da odahnete. Iskoristite to vreme da se posvetite porodici, prijateljima ili nekom hobiju koga ste zapostavili zbog nedostatka vremena. Prijaće vam da radite stvari u kojima uživate. Ovaj period je dobar i za nove planove vezane za posao i finansije.

Značenje sna može imati jednostavnije tumačenje. Ako ste sređivali balkon ili se odmarali na njemu, to je ostavilo utisak na vas pa ste ga sanjali.

Definicija balkona

Balkon je spoljašnji deo zgrade koji nije pokriven.