CIPELE VIDETI

Sanjao sam Tumačenje sna
CIPELE VIDETI

Nove: nesreća, bolest na pragu; stare: neko će te prevariti, brige; tesne: snaći će te neprilike; pocepane: neuzvraćena ljubav.

Šta znači sanjati cipele?

Sanjati nove cipele
Ako u snu vidite nove cipele, to upozorava na bolest. Moguće je da će neko od vaših ukućana biti konstantno pod stresom što će rezultirati lakšim zdravstvenim problemom. To će biti važna lekcija za sve u porodici i pokazatelj da morate da usporite i vodite računa o sebi. Promeniće način života što će dovesti do brzog ozdravljenja.

cipele-videti.jpg

Sanjati stare cipele
Kada sanjate stare cipele, to je opomena da će vas neko prevariti. Verovatno već duže vreme skupljate novac za nešto što će vam biti od velike koristi. Ukoliko se radi o kupovini kola ili nekretnine, prodavac neće biti u potpunosti iskren pa se može desiti da nasledite njegovu hipoteku ili neke dugove u koje je zapao.

 

Sanjati tesne cipele
Sanjati tesne cipele ukazuje da će vas snaći neprilike. Imaćete raspravu u porodici tokom koje će pasti teške reči i vaši odnosi neće biti kao pre. Biće vam neprijatno da i dalje ostanete pod istim krovom, pa ćete se truditi da se što pre osamostalite kako biste mogli da odete.

Sanjati poderane i izlizane cipele
Ukoliko u snu vidite pocepane cipele, to implicira da vam ljubav nije uzvraćena. U početku ste verovali da će zbog vaše pažnje i dobrote voljena osoba shvatiti koliko joj značite. Međutim, vaš odnos će postajati gori i svaki vaš pokušaj da je osvojite, završiće se neuspešno. Moraćete ozbiljno da razmislite da li ima smisla i dalje ulagati u vezu gde ljubav nije obostrana.

Da vas žuljaju cipele u snu
Kada sanjate da vas cipele žuljaju, to označava svađu u vezi ili braku. Moguće je da će uzrok tome biti ljubomora koju će partner osećati prema svakoj osobi suprotnog pola u vašem okruženju. Imaćete brojne rasprave na tu temu i uprkos vašim uveravanjima da nema razloga za takvo ponašanje, on/a će nastaviti po starom.

Obuvati ili izuvati cipele
Ako u snu obuvate ili izuvate cipele, to simbolizuje prijatne doživljaje. Trudite se da uživate u sitnicama koje vam uvek obogate dan. To mogu biti razgovori sa dragim ljudima, šetnje u prirodi, bavljenje hobijem, i slično. Vodite se izrekom da život čine male stvari i ne pridajete značaja problemima.

Prljave cipele
Kada u snu vidite prljave cipele to ukazuje na nevolju u koju ćete upasti zbog nepromišljenih odluka. Budite oprezni kada birate prijatelje ili saradnike jer će neko pokušati da vas prevari ili zloupotrebi vaše poverenje. Sa druge strane, ovakav san može da ukazuje i na to da ste napravili previše pogrešnih izbora u životu.

Kupovati cipele
Ukoliko u snu kupujete cipele to znači da ćete promeniti negativno mišljenje o nekome ili nečemu. Moguće je i da ćete shvatiti da ste previše samokritični odlučiti se na pozitivniji način razmišljanja. Ako planirate selidbu u neki drugi grad ili državu, pravo je vreme da napravite taj korak.

 

Prodavati cipele
Ako sanjate da prodajete cipele to implicira da ste spremni da uložite mnogo vremena i truda kako biste postigli svoje ciljeve. Verovatno ste odlučili da radite posao koji ne volite kako biste zaradili dovoljno novca da uživate u onome što volite. Spremni ste da se žrtvujete zbog višeg cilja. Budite oprezni jer biste zbog posla mogli da propustite neke lepe i važne trenutke u privatnom životu.

Ukrasti cipele
Kada sanjate da ste nekome ukrali cipele to ukazuje na trošak. Moguće je da će vam se pokvariti auto ili neki kućanski aparat. S obzirom da takve izdatke niste planirali u svom mesečnom budžetu, popravak će morati da sačeka do sledećeg meseca.

Ako, pak, sanjate da je vama neko ukrao cipele to znači da ćete zbog nepažnje propustiti priliku za uspeh na poslovnom ili emotivnom planu. Ovo se može desiti čak i ako ste po prirodi oprezna osoba. Iz toga ćete izvući važnu poruku, a to je da ne čekate da vam neko pruži šansu, nego da treba sami da je stvorite.

Izgubiti cipele
Ukoliko sanjate da ste izgubili jednu cipelu i da ne možete da je pronađete to znači da vam je teško da shvatite šta zapravo želite od života. Nalazite se na prekretnici, svesni ste da ne možete da nastavite tako i da je vreme da se donesu neke velike odluke. Sa jedne strane želite promenu i napredak, a sa druge se plašite da nećete uspeti da to realizujete.

Ako, pak, sanjate da ste izgubili obe cipele moguće je vas podsvest upozorava da ste zaboravili nešto važno da uradite. Moguće je da se niste setili bitnog datuma, da ste propustili da čestitate rođendan bliskom prijatelju ili članu porodice.

Zaboraviti obuti cipele
Kada sanjate da ste zaboravili da obujete cipele to simbolizuje manjak samopouzdanja. Verovatno ste u nameri da se nekome dopadnete pokušali da budete nešto što niste. Promenili ste neke navike i stavove, te došli do zaključka da ste izgubili identitet. Što pre to prihvatite i počnete da radite na sebi zbog sebe, a ne zbog drugih, pre ćete vratiti narušeno samopouzdanje.

Tumačenje zavisi i od boje cipela koje sanjate. Tako, na primer, ljudi najčešće sanjaju crne cipele, jer ih najčešće i nose na javi. Crne cipele u snu simbolizuju sigurnost, smirenost i staloženost u profesionalnom životu.

Bele cipele ukazuju na novi početak, bez obzira na to da li se odnosi na emotivni ili poslovni aspekt vašeg života. Verovatno ćete doneti važnu i veliku odluku zbog koje se nećete pokajati.

Ukoliko u snu vidite ili nosite crvene cipele to može da ima više značenja u zavisnosti od toga da li ste muškarac ili žena. Kada muškarac sanja crvene cipele to znači da će ga neko pitati za savet jer ceni njegovu stručnost i veliko iskustvo koje poseduje. Ako, pak, žena sanja crvene to implicira upozorenje da na pogrešan način želi da zadobije pažnju suprotnog pola.

Kada sanjate smeđe cipele to znači da život shvatate previše ozbiljno. Fokusirani ste na uspeh na poslu, ispravno donošenje odluka i želju da sve radite kako treba. Moraćete se pomiriti sa time da niste savršeni i početi malo da uživate u životu.

Srebrne cipele ukazuju na kreativnost i maštovitost, a zlatne na uspeh na poslu ili fakultetu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste u skorije vreme kupili cipele, to je sigurno ostavilo utisak na vas. Druga mogućnost je da vas žuljaju ili da su se pocepale, pa se ta neprijatna situacija odrazila i na vašu podsvest.

Definicija cipela

Cipele su obuća koja štiti ljudska stopala.