CRNA BOJA

Sanjao sam Tumačenje sna
CRNA BOJA

Upozorava na žalost, tugu, brige koje će te snaći na javi.

Crna boja – šta znači sanjati crnu boju?

Muškarac ako sanja crnu boju
Kada muškarac sanja crnu boju, to označava muževnost. U narednom periodu bićete magnet za žene koje će vas obasipati pažnjom i komplimentima koji će pozitivno uticati na vaše samopouzdanje. Biće oduševljene vašim šarmom pa ćete sa lakoćom završavati poslove u banci, pošti ili drugim mestima gde rade vaše prijateljice.

crna-boja.jpg

Žena ako sanja crnu boju
Ukoliko žene sanjaju crnu boju, to ukazuje na nameru da zavedete nekoga ko vam se već duže vreme dopada. Moguće je da on kalkuliše sa svakom rečju ili pogledom koji vam uputi što će vas dovoditi do ludila. Odlučićete da promenite taktiku i da mu pokažete da bi mnogi muškarci bili srećni da su na njegovom mestu.

 

Bojiti nešto crnom bojom
Ako u snu bojite nešto crnom bojom, to simbolizuje suze. Verovatno se vaša veza ili brak nalazi pred iskušenjima koja će odlučiti njegovu budućnost. Bićete izloženi mnogobrojnim stresnim situacijama i jedino što ćete želeti je da se osamite i hladne glave razmislite o svemu što ste preživeli.

Sanjati crnog konja
Ako u snu vidite crnog konja to znači da ćete morati da uložite mnogo truda i rada kako biste ostvarili veći uspeh. Nećete moći uz pomoć prečica da postignete svoj cilj. Sve što će vam biti na raspolaganju je vreme, a na vama je da odredite na koji način ćete ga utrošiti. Potrudite se da nađete motivaciju, energiju i dosta strpljenja i budite sigurni da će vam se to jednog dana isplatiti.

Sanjati crnu ovcu
Kada sanjate crnu ovcu to implicira da vam predstoje poteškoće vezane za članove dalje porodice. Mogući su nesporazumi zbog kojih ćete se udaljiti. Ipak, ukoliko obe strane priznaju da su pogrešile, problem se može vrlo lako i vrlo brzo rešiti.

Sanjati crnog psa
Crni pas u snu može imati više značenja u zavisnosti od konteksta u kom se san odvijao, te osećaja koji su ga pratili. Ako ste se u snu uplašili crnog psa to ukazuje na period nevolja, problema, manjka posla ili novca koji neće biti „dugog veka“. Ukoliko je crni pas u snu kod vas izazvao pozitivna osećanja može da znači da ćete sresti osobu koja će vas zavesti na prvi pogled.

Sanjati crnu mačku
Iako se smatra da crna mačka na javi predstavlja opasnost, probleme, pa čak i smrt, u snovima ima sasvim suprotno značenje. Ovakvi snovi potvrđuju da ste sujeverna osoba koja se plaši da prođe ispod merdevina, nikad ne sedi na ivici stola iz straha da će joj se dogoditi nešto loše. Moguće je da i ljude oko sebe opterećujete takvim stvarima, a kada vas ne poslušaju zovete ih da proverite da li je sa njima sve u redu.

Sanjati crnu pticu
Ukoliko u snu vidite crnu pticu verovatno ćete čuti vesti koje će vas zabrinuti. Možda će vam poslodavac reći da zbog manjka posla mora da smanji broj radnika ili će partner ili neko od članova porodice priznati da se suočava sa velikim finansijskim problemima. U svakom slučaju, takva informacije će vas šokirati i zabrinuti, ali ćete umeti da se izborite sa tim i da pronađete najbezbolnije rešenje za trenutne probleme.

 

Sanjati crno pile
Kada sanjate crno pile to simboliziju uspeh na poslovnom planu. Oni koji već duže vreme planiraju da pokrenu vlastiti biznis bi konačno mogli da krenu u taj poduhvat. Ukoliko radite u firmi, poslodavac bi mogao da vam da povišicu ili unapređenje.

Sanjati crnu zmiju
San u kome vidite crnu zmiju ukazuje na to da ćete se biti tužni zbog gubitka koji će doživeti neko od prijatelja. Moguća je smrt ili bolest u njegovoj/njenoj porodici. Potrudićete se da mu/joj budete pri ruci u tim teškim trenucima.

Sanjati crne mrave
Crni mravi se u snu odnose na vaš pogled na svet. Možda ste trenutno u fazi kada mislite da su vam sve lađe potonule. Na sreću, ovaj period ćete uspešno da prebrodite uz pomoć ljudi koji vas vole.

Sanjati crne bisere
Ako ste u snu videli crne bisere počnite da se radujete jer ovakvi snovi imaju jako pozitivno značenje. Ukazuju na blagostanje na emotivnom, poslovnom i finansijskom planu. Konačno ćete dočekati da stvari krenu svojim tokom, na način kako ste vi to želeli. Ipak, ne dozvolite da postanete previše euforični zbog toga i nemojte mnogo da se hvalite jer nisu svi koji vas okružuju toliko dobronamerni koliko se vama čini.

Sanjati crnu rupu
Ukoliko u snu vidite crnu rupu to znači da ćete se rešiti velike brige. Verovatno vas je plašilo da li ćete upisati fakultet koji želite, položiti važan ispit ili dobiti posao o kome maštate. O čemu god da ste brinuli, biće rešeno na najbolji mogući način. Konačno ćete moći da odahnete i da se opustite.

Sanjati crnu ružu
Kada sanjate crnu ružu to ukazuje na novi početak. Donećete velike odluke koje će da promene dalji tok vašeg života. Možda ćete dati otkaz na poslu i pokrenuti vlastiti biznis ili ćete se odseliti u inostranstvo. Moguće je da ćete raskinuti dugogodišnju vezu ili odlučiti da prihvatite poziv za izlazak s osobom kojoj se dopadate. U svakom slučaju, ova promena će vam dobro doći i sigurno se nećete zbog toga pokajati.

Sanjati crnu kosu
San u kome vidice crnu kosu implicira da će vas neko neugodno ili loše iskustvo dodatno ojačati. Mislili ste da ne možete sami da savladate teške trenutke, ali ćete tek sada uvideti koliko ste psihički jaki. Iskoristite tu snagu kako biste ostvarili svoje snove.

Sanjati crni luk
Ako u snu vidite crni luk to znači da ćete morati da odložite realizaciju nekih budućih planova, zbog problema koji će vas „pritisnuti“ u sadašnjosti. Bićete primorani da se usredsredite na sadašnji trenutak i zanemarite dugoročne planove. To će vas na kratko „poljuljati“, pa bi se moglo desiti da izgubite motivaciju, ali ćete brzo shvatiti da nemate vremena za gubljenje i da, što pre rešite probleme koje imate danas, moći ćete brže da se vratite na realizaciju budućih planova.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli nešto što vam se dopalo, a pritom je crne boje, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija crne boje

Crna boja je boja trećeg reda i dobija se mešanjem jedne osnovne boje sa jednom sekundarnom bojom u različitim merama.