CRTANI FILM

Sanjao sam Tumačenje sna
CRTANI FILM

Gledati crtani film u snu: dolaze vam bezbrižnija vremena.

Sanjati crtani film

Gledati crtani film u snu
Kada sanjate da gledate crtani film u svom domu to znači da ćete konačno izaći iz krize u kojoj se duže vreme nalazite. Probleme koje ste imali sa poslom, zdravljem ili partnerom ćete prevazići, pa za vas sledi jedan lep i bezbrižan period. Iskoristite ga kako biste se odmorili, uživali i „napunili baterije“ za sve što vam predstoji. Ne bi bilo loše kada biste sada napravili planove koje želite da realizujete u budućnosti.

crtani-film.jpg

Ukoliko, pak, sanjate da gledate crtani film u bioskopu to implicira da biste trebali više da se družite. Zbog posla ili fakulteta i hroničnog manjka energije najradije provodite vreme sami kod kuće. Možda su prijatelji počeli da vam zamere zbog toga, ali se tu najbolje osećate. Ipak, trebali biste ponekad da svoje vreme posvetite onima koje volite, sigruno će vam njihovo društvo prijati.

 

Neko drugi da gleda crtani film u vašem snu
Ako sanjate da neko drugi gleda crtani film to simbolizuje žal za bezbrižnijim danima detinjstva. Često razmišljate o tome koliko vam je život bio jednostavniji dok su drugi brinuli o vama, a vi razmišljali samo o tome čega ćete se igrati kada dođete iz škole. Svi ponekad razmišljaju o tome, ali ne vredi da živite u prošlosti jer morate da se posvetite sadašnjosti i pobrinete za budućnost.

Videti decu da gledaju crtani film
Kada sanjate da deca gledaju crtane filmove podsvest vas upozorava da je vreme da pokažete svoje talente i da postanete lider, a ne pasivni posmatrač. Pokušajte da materijalizujete to što imate i to na način koji će vam se isplatiti. Zašto biste tratili svoje vreme i energiju kako bi drugi zarađivali, a vama isplaćivali minimalni deo toga. Pravi je trenutak da započnete vlastiti posao i da vi određujete šta ćete, kada i kako raditi.

Praviti crtani film
Ako sanjate da vi pravite likove i radnju za crtani film to znači da ćete učiniti dobro delo. Pomoći ćete osobi koju prvi put vidite i nećete očekivati ništa zauzvrat, ali će vam se to kasnije u životu vratiti.

Sanjati da „glumite“ u crtanom filmu
Iako su vrlo retki, ovakve snove sanjaju uglavnom kreativne i maštovite osobe. Možda je umetnost ono što vas privlači, ali radite posao na kome ne možete da pokažete svoje talente. Posvetite se nekom hobiju, vrlo je verovatno da ćete s vremenom od toga i profitirati.

Sanjati likove iz crtanog filma
Kada sanjate likove iz crtanog filma to implicira da biste trebali da izbegavate nevolje. Pažljivije donosite odluke jer biste se mogli naći u problemu. Rizična ulaganja će vam doneti više štete nego koristi, a pogrešan je trenutak i za ljubavne avanture, jer postoji opasnost da umesto zabave koju tražite dobijete „glavobolju“.

 

Sanjati da vas proganjaju likovi iz crtanog filma
Ukoliko vas u snovima proganjaju likovi iz crtaća to simbolizuje potrebu za iskrenim razgovorom. Iako ste tip osobe koji svesno u sebi drži sve svoje probleme, želje i tajne, postoje trenuci kada bi vam prijalo da sa nekim podelite to što vas muči. Trenutno ste u fazi kada bi vam dobro došao savet osobe kojoj verujete, zato se ne libite da ga potražite.

Sanjati da se svađate sa likovima iz crtanog filma
Ako sanjate da se svađate sa likovima iz crtanih filmova to implicira da vas ljudi iz vama nepoznatih razloga optužuju da ste neodgovorni ili nezreli. Moguće je da se radi o starijem članu porodice sa čijim stavovima i pogledima na svet se uopšte ne slažete. Često ulazite u rasprave koje ne vode nigde. Umesto da trošite energiju na to, potrudite se da oćutite na kritike i posvetite se konstruktivnijim stvarima od svađe.

Sanjati da se tučete sa likovima iz crtanog filma
San u kome se bijete sa likovima iz crtaća predstavlja poruku da je vreme da od nečega ili nekoga odustanete. Možda ste previše vremena posvetili nekom poslu koji ne donosi uspeh ili ste mnogo pažnje dali osobi koja to ne zaslužuje. Verovali ste da ćete ipak uspeti da „izgurate do kraja“ i da će se situacija popraviti, ali se to ipak nije desilo. Podsvest vam poručuje da, jednostavno, „dignete ruke“.

Sanjati da likovi iz crtanog filma pokušavaju da vas ubiju
Ukoliko sanjate da vas likovi iz crtanih filmova jure u nameri da vas ubiju to znači da ćete uspeti da ostvarite sve što ste zamislili. Ako ste razmišljali o tome da promenite fakultet, posao, zanimanje, mesto boravka ili čak emotivnog partnera, došao je pravi trenutak za to. Pred vama je jedan veoma uspešan period koji trebate iskoristiti za vlastitu dobrobit u budućnosti.

Sanjati da ubijate likove iz crtanog filma
Sanjati da pokušavate da ubijete nekog lika iz crtanog filma implicira da ćete konačno krenuti u rešavanje problema. Već neko vreme odlažete poslove koji vam se ne sviđaju, pa je ta „gomila“ sve veća i veća. U ključnom momentu ćete shvatiti da time sebi zadajete više brige. Odlučićete da se bolje organizujete i da korak po korak rešavate svaki zadatak. Ne bi bilo loše kada biste za neke poslove zatražili pomoć od prijatelja ili članova porodice. Naravno, pod uslovom da ste spremni da tu uslugu nekad i vratite.

Sanjati da drugi ubijaju likove iz crtanog filma
Ovakvi snovi pokazuju da vam je potrebna pomoć i zaštita. Treba vam pouzdan partner. Neko ko će znati da prepozna šta treba da radi i ko će moći da prati vaš tempo života. Verovatno osoba sa kojom ste trenutno u vezi ili braku nema mnogo ambicija, što ponekad može da deluje frustrirajuće na vas. Međutim, ako je to jedina stvar koja vas deli, nemojte lako da odustanete od te veze/braka, nego se potrudite da nađete kompromis.

Sanjati da se ljubite sa likom iz crtanog filma
Kada se u snu ljubte sa likom iz crtaća to implicira da vam nedostje pažnje. Verovatno vam se čini da vas partner zapostavlja i da svoje potrebe stavlja ispred vaših. Ukoliko ste u nekoj tajnoj vezi, moguće je da biste želeli ili da je obznanite ili da sreću potražite sa nekom drugom osobom, ali vas je strah da ćete izgubiti onoga/onu koju volite.

Ako ste nedavno gledali crtani film san se ne tumači. Isto važi i ako ste čitali o nastanku crtaća, pa je to ostavilo snažan utisak na vas.

Značenje crtanog filma

Crtani ili animirani film je vid filmske umetnosti. Za razliku od igranog filma, u crtanom filmu su likovi i pozadina nacrtani.