EKSPRESNO PISMO

Sanjao sam Tumačenje sna
EKSPRESNO PISMO

Sanjati ekspresno pismo preti da te vreba opasnost.

Šta znači sanjati ekspresno pismo?

Sanjati da čitate ekspresno pismo
Sanjati da čitate ekspresno pismo je upozorenje da vam preti opasnost. To se može odnositi na posledice sa kojima ćete se suočiti jer niste na vreme izmirili obaveze poput računa ili rata za kredit. Shvatićete da niste dovoljni bogati da možete sebi da dopustite da budete neodgovorni i da pod hitno morate da poradite na vašim organizacionim sposobnostima. Obično sve ostavljate za poslednji trenutak i uzdate se da će drugi uvek biti tu da vas izvuku iz nezgodnih situacija u koje upadate isključivo vašom krivicom.

ekspresno-pismo.jpg

Sanjati da pišete ekspresno pismo
Ako u snu pišete ekspresno pismo nekom koga znate, to implicira da ćete doživeti neprijatnost. Verovatno je vezana za vaš posao i sukob sa kolegom koji će imati tendencije da preraste u ozbiljan problem. Pošto niste navikli na takve situacije, zatražićete savet od osobe koja ima iskustva i kojoj bezuslovno verujete. Takođe, analiziraćete i vaše ponašanje i dobro razmisliti da li ste nečim isprovocirali tako burnu reakciju i neumesne komentare.

 

Kada sanjate da pišete ekspresno pismo nekome koga ne poznajete to znači da ćete upoznati osobu koja bi mogla da vam pomogne da završite neke važne poslove. Možda se radi o uticajnoj ličnosti koja bi mogla „pogurati“ vašu karijeru ili vam pomoći da promenite posao. Potrudićete se da se zbližite kako bi on/ona stekao/la vaše poverenje. Ipak, morate da budete obazrivi, jer mu/joj se neće svideti činjenica da se družite samo iz interesa.

Sanjati da ste šaljete ekspresno pismo
Ukoliko u snu šaljete ekspresno pismo to znači da ćete konačno priznati nekome svoje stvarne osećaje, bili oni pozitivni ili negativni. Možda vam se duže vreme dopada osoba sa kojom ste prijatelj, pa ste se plašili da kažete šta osećate kako ne biste upropastili trenutni odnos. Sa druge strane, moguće je da vas neko toliko nervira i „izbacuje iz takta“ da ćete mu/joj to konačno priznati. U svakom slučaju ćete osetiti veliko olakšanje.

Sanjati da ste primili ekspresno pismo
Kada sanjate da ste primili ekspresno pismo to ukazuje na šokantne vesti. Čućete nešto što će vas iznenaditi ili rastužiti. Verovatno se odnosi na nekog od vaših poznanika, ali nije isključeno ni da je reč o traču za koji niko nije siguran da li je istinit ili ne. To znači da ni vi ne biste trebali dalje da širite tu priču, jer ne znate da li je tačna.

Sanjati da ste primili anonimno ekspresno pismo
Ako u snu dobijete ekspresno pismo nepoznatog pošiljaoca to znači da će vas neko uvrediti. Ukoliko vaš posao podrazumeva svakodnevnu komunikaciju sa ljudima, moguće je da će vam nezadovoljan klijent, stranka ili korisnik vaših usluga, u trenutku besa uputiti veoma ružne reči. Ukoliko ste u tom poslu tek odnedavno verovatno ćete se iznenaditi ili šokirati, a ako vam se to i ranije dešavalo potrudićete se da ta osoba ne primeti da su vas njene reči povredile.

 

Sanjati da ste cepate ekspresno pismo
San u kome cepate ekspresno pismo znači da bežite od istine. Ne želite sebi da priznate da ste pogrešili ili da ste u vezi sa pogrešnom osobom. Kriva procena ili zanesenost nečim ili nekim vas je odvela u pogrešnom smeru. Verovatno ste nekoga idealizovali i sada ne želite sebi da priznate da on/ona nije takav kakav/a biste želeli da bude.

Sanjati da neko drugi cepa ekspresno pismo
Kada vidite kako neko cepa ekspresno pismo to simboliše zavist. U bliskom okruženju imate osobu kojoj smeta to što ste uspešniji u poslu ili srećniji u privatnom životu od njega/nje. Zato će se potruditi da vam „zamrsi konce“. Koristiće se manipulacijom i „trikovima“ kako bi vas ubedio/la u nešto što mu/joj odgovara. Ako dobro otvorite oči uspećete da na vreme otkrijete ko je „neprijatelj u vašim redovima“ i da ga/je sprečite da vam naudi. Ovo je ujedno dokaz da biste trebali manje da verujete ljudima koje ste tek upoznali.

Sanjati da palite ekspresno pismo
Ako u snu palite ekspresno pismo to implicira da želite da sakrijete neku tajnu. Moguće je da se ona odnosi na bliskog prijatelja ili člana porodice, pa ne želite da ga/je time povredite. Dugo ste u moralnoj dilemi šta da radite, pa bi najbolje bilo kada biste sami sebi postavili pitanje da li biste vi želeli da znate ili ne. Kada otkrijete kako se osećate po tom pitanju biće vam lakše da donesete odluku da li da mu/joj kažete ili da ćutite. Imajte u vidu da bi ga/je moglo još više zaboleti ako sazna da ste vi sve vreme bili upućeni u to, a niste hteli da mu/joj kažete.

Sanjati da neko drugi pali ekspresno pismo
Ukoliko u snu vidite kako neko pali ekspresno pismo moguće je da će vas povrediti draga osoba. Možda će zaboraviti neki važan datum ili dogovor za sastanak unapred isplanirali. Ipak, više od toga bi vas mogla povrediti činjenica da vam se neće ni izviniti zbog greške koju je napravio/la.

Sanjati da vam je neko vratio ekspresno pismo
Ovakav san ukazuje na neuzvraćene osećaje. Možda ste u vezi s osobom koja ne gaji jake emocije prema vama ili ste u tajnoj ili zabranjenoj vezi. Nadate se da će se to promeniti i da ćete jednog dana sa svojim/om partnerom/kom ponosno prošetati ulicom, ali ste svesni da se to neće dogoditi. Ovo je ujedno upozorenje da ne ostajete predugo sa nekim ko ne planira vašu zajedničku budućnost. Prevladajte taj strah da ostanete sami i krenite dalje, ovako rizikujete da ćete kad-tad biti povređeni.

Sanjati da ne možete da pročitate ekspresno pismo
Ako u snu bezuspešno pokušavate da pročitate šta piše u ekspresnom pismu to ukazuje na nerazumevanje sa članovima porodice ili kolegama na poslu. Sukobljena mišljenja i stavovi će vas dovesti do svađe koja za posledicu može imati kraći ili duži prekid komunikacije. Verovatno će svako od vas tvrdoglavo zastupati svoja uverenja i neće biti raspoložen da sasluša sagovornika. Kako biste izbegli ovako stresne situacije pokažite spremnost na kompromis. Ukoliko istu volju za dogovorom ne primetite sa druge strane tek tada možete da reagujete, ali staloženo i mirno bez puno galame.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro primili ili poslali ekspresno pismo, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ekspresnog pisma

Ekspresno ili preporučeno pismo je pismo ili paket težine do 2 kg koje ima prioritet i stiže brzo i sigurno.