ERGELA

Sanjao sam Tumačenje sna
ERGELA

Ergela u snu znači da ćete se uskoro rešiti briga, očekuje vas bogatstvo.

Ergela – šta znači sanjati ergelu?

Sanjati ergelu
Ako u snu vidite ergelu, to označava prestanak briga. Predstoji vam povoljan period tokom kojeg ćete moći da se opustite i uživate u zasluženom odmoru. Moguće je da ćete otputovati daleko i upoznati krajeve koji će vas fascinirati. Svako jutro budiće vas cvrkut ptica, a prirodna idila će učiniti da zaboravite na obaveze koje vas očekuju.

ergela.jpg

Sanjati da držite ergelu
Kada sanjate da držite ergelu, to simbolizuje zadovoljstvo u radu. Uprkos činjenici da se bavite nečim što ne donosi mnogo novca i ne smatra se perspektivom, vi zračite pozitivnom energijom i odajete utisak osobe koja je istinski srećna. Čim kročite u vašu radionicu, u potpunosti se posvetite poslu i u stanju ste da ne jedete dok ne završite sa svim obavezama.

 

Sanjati da napuštate ergelu
Sanjati da napuštate ergelu implicira da ćete se žrtvovati. Moguće je da će vas teška ekonomska situacija naterati da radite nešto što ne volite. U početku se nećete snaći, ali vremenom ćete shvatiti da morate od nečega da živite. Dodatni motiv će vam biti članovi porodice kojima želite da pružite najbolje što možete.

Sanjati da rušite ergelu
San u kome rušite ergelu ukazuje na to da ćete morati da pogazite obećanje koje ste sami sebi dali. Verovatno ste se nekad ranije zarekli da nešto nikada nećete uraditi, ali će vas objektivne okolnosti naterati na suprotno. Tek tada ćete zaista shvatiti šta znači izreka „nikad ne reci nikad“.

Sanjati da drugi ruše ergelu
Ako u snu vidite da neko ruši ergelu to implicira da ćete se razočarati u partnera ili bliskog prijatelja. Moguće je da će zaboraviti da vam čestita jedan od najvažnijih datuma u vašem životu ili se neće pojaviti na sastanku koji ste ranije dogovorili. Nećete imati ni volje, a ni snage da poslušate razloge za takvo ponašanje, nego ćete ih smatrati nevažnim izgovorima. Verovatno ste u pravu, ali biste ipak trebali da pokažete razumevanje ako želite da tu osobu zadržite u svom životu.

Sanjati praznu (napuštenu) ergelu
Ukoliko u snu vidite napuštenu ergelu u kojoj nema konja to znači da vam nedostaje osoba sa kojom ste ranije bili mnogo bliski. Možda se radi o emotivnom partneru ili prijatelju koji je odselio u drugi grad ili sa kojim ste se bez razloga udaljili. Često se setite trenutaka koje ste proveli zajedno i poželite da ga/je pozovete, ali se brzo predomislite jer smatrate da nakon toliko vremena takav potez nema puno smisla. Ako dopustite drugim ljudima da postanu deo vašeg života, možda će neko od njih uspeti da ispuni prazninu koju sada osećate.

Sanjati da radite u ergeli
Ukoliko sanjate da dresirate konje u ergeli to znači da volite da imate kontrolu nad svakom situacijom u svom životu, ali vam to često ne polazi za rukom. Teško prihvatate činjenicu da niste uvek u pravu i da na neke stvari i ljude nemate nikakav uticaj. Trebali biste se malo opustiti i uživati u životu, jer postoje realne šanse da ćete se posle kajati jer ste dopustili da vam život prođe u brigama.

 

Sanjati da čistite ergelu
Kada sanjate da čistite ergelu to implicira da ćete se morati mnogo potruditi kako biste ostvarili svoje snove. Uspeh sigurno neće doći preko noći, nego ćete morati da uložite mnogo vremena i energije u realizaciju svojih planova. Međutim, time će i postizanje zacrtanih ciljeva biti „slađe“ i bićete ponosni na sve što ste uradili kako biste postali to što jeste.

Sanjati da drugi čiste ergelu
Ako u vašem snu drugi čiste ergelu to je upozorenje da ne dopuštate da vam predrasude utiču na život. U stanju ste da gradite mišljenje o nekome ili nečemu bez da imate ikakvog znanja ili iskustva u vezi sa tim. Zbog toga ste dosta puta propustili priliku da se zabavite i upoznate zanimljive ljude. Nemojte da sudite o nekome pre nego što ga/je upoznate jer ne biste želeli da se drugi tako odnose prema vama.

Sanjati da kupujete ergelu
Ovakav san ukazuje na potrebu za dokazivanjem. Moguće je da vaše trenutno radno mesto ne zahteva mnogo kreativnosti i ostalih talenata koje posedujete. Hteli biste da se vaše veštine uoče i vrednuju, a ne pronalazite način da ih pokažete. Možda je do poslodavca ili pozicije koju u firmi obavljate. Razmislite o promeni posla ili čak zanimanja. Ako se trenutno bavite nekim hobijem, možda postoji način da to unovčite.

Sanjati da prodajete ergelu
San u kome prodajete ergelu znači da biste trebali da smanjite troškove. Već neko vreme vaše želje i potrebe prevazilaze stanje na bankovnom računu. Zato neretko kupujete stvari na kredit kako biste održali reputaciju nekoga ko nema problem da sebi priušti ono što želi. Na taj način verovatno lečite komplekse. Razmislite zašto želite da drugi misle da ste imućni. Kada konačno dobijete odgovor na to pitanje prestaćete da zapadate u finansijske krize.

Sanjati da vam je neko poklonio ergelu
Ukoliko vam neko u snu pokloni ergelu to implicira da uživate u luksuzu. Volite sve što je otmeno i skupo, pa kad nemate novca da sebi to priuštite posežete za vernim kopijama. Oduševljavaju vas dela poznatih umetnika, antikviteti i oldtajmeri i u stanju ste da o tome pričate satima. Želja vam je da, ukoliko se ikad obogatite, priuštite sebi skupi starinski nameštaj, lustere sa kristalima i pozlaćene predmete. Mnogi ne razumiju vašu strast, pa često nailazite na neodobravanje okoline za vaše postupke.

Sanjati da ste nekome poklonili ergelu
Ako sanjate da ste nekome poklonili ergelu to znači da imate tajnog obožavaoca. Dopadate se osobi iz bližeg okruženja, ali vam to nikad ne bi priznao/la. Razlozi mogu biti brojni. Od toga da vi ili on/ona imate partnera, do činjenice da bi priznanje ugrozilo dobar prijateljski odnos koji trenutno imate. Sigurno ste primetili neke znakove, ali ste odlučili da ih ignorišete. Ako ste oboje slobodni i ako i vi osećate neku hemiju nema ništa loše u tome da napravite prvi korak. Međutim, ako se on/ona vama ne dopada nemojte da mu/joj dajete lažnu nadu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili bili na ergeli, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ergele

Ergela je građevina na kojoj se drže i uzgajaju konji.