ESKIM

Sanjao sam Tumačenje sna
ESKIM

Sanjati eskima znači da se pripaziš jer te vara ljubavnica.

Eskim – šta znači sanjati Eskima?

Sanjati Eskima ili Eskimku
Ako u snu vidite Eskima, to implicira da vas očekuje velika promena. Moguće je da ćete morati da otputujete u drugi grad ili državu zbog posla. Iako će svi iz vašeg okruženja smatrati da je to prilika koju ne smete da propustite, vi nećete biti oduševljeni jer ste vezani za porodicu i u potpunosti ste zadovoljni vašim životom. Svesni ste da ćete morati da se prilagođavate novim pravilima i da menjate navike koje ste ceo život stvarali. Inače, više volite da imate siguran plan koji nepredviđene situacije i neprijatna iznenađenja svodi na minimum.

eskim.jpg

Sanjati da ste Eskim
Sanjati da ste vi Eskim ukazuje da vam je potreban odmor. Verovatno ste konstantno izloženi stresu pa biste najviše voleli da odete negde daleko gde vas niko ne poznaje i gde nema telefona i interneta. Pošto vam je dosta umnog rada, često zažalite što se ne bavite fizičkim poslovima koji bi vam pomogli da odmorite mozak. Takođe vas zamaraju očekivanja drugih ljudi koji smatraju da u svakom trenutku morate da im budete na raspolaganju.

 

Sanjati da razgovarate s Eskimom
Kada u snu razgovarate s Eskimom to znači da imate problem u komunikaciji sa partnerom ili ukućanima. Često ne razumete jedni druge, pa se raspravljate oko svake sitnice. Kada bi makar jedna strana pokazala spremost na kompromis život bi vam bio mnogo jednostavniji. Ovako samo izbegavate da vreme provodite sa voljenim osobama. Verovatno je reč o prolaznoj fazi, ali se morate svi potruditi da je prevaziđete.

Sanjati da drugi razgovaraju s Eskimom
Ukoliko u snu vidite i čujete kako neko razgovara s Eskimom moguće je da ćete se iznenaditi inteligencijom i sposobnostima radnog kolege ili kolegice. Možda se do sada nije želeo/la isticati, pa ste ga doživljavali kao deo tima koji je tu samo da odrađuje zadatke. Međutim, ispostaviće se da ste bili u krivu i da je on/ona mnogo kompetentniji/a za neke poslove od vas samih. Ne dozvolite da sujeta prevlada, nego se potrudite da njegovo/njeno znanje i sposobnosti unaprede posao kojim se bavite.

Sanjati da lovite s Eskimima
San u kome idete u lov ili ribolov s Eskimima znači da ćete morati mnogo da se dokazujete kako biste stekli poverenje nadređene osobe ili profesora sa fakulteta. Navikli ste da dosta toga postižete snalažljivošću, ali ovog puta će vam trebati mnogo više od toga. Ako budete učili i radili nema razloga za paniku ili strah.

Sanjati da se svađate s Eskimom
Ovakav san je upozorenje da ste previše tvrdoglavi. To važi i za poslovne i privatne odnose. Nastojite da argumentovano iznesete stav, a retko do kraja saslušate šta druga strana ima da kaže. Zbog toga vas mnogi smatraju arogantnom osobom, što utiče na vaš napredak u karijeri. Činjenica je da ne možete sa svima da budete dobri i da je važno da se držite svojih ubeđenja, ali za sve to postoji zamišljena granica koja se ne prelazi.

 

Sanjati da se drugi svađaju s Eskomom
Ako u snu vidite i čujete kako se neko svađa s Eskimom to znači da ćete braniti drugu osobu od višestrukih napada sa svih strana. Možda će doći do rasprave o postupcima nekog od članova vaše porodice koga će svi osuditi zbog njegovih/njenih postupaka. Samo ćete vi uspeti da pronađete način da shvatite zašto je nešto uradio/la. Staćete na njegovu/njenu stranu kako biste pokazali da ponekad vredi rizikovati kako biste postigli više.

Sanjati da se bijete s Eskimom
Ukoliko se u snu tuče s Eskimom to implicira da ćete neprijatelja poraziti njegovim oružjem. Verovatno u bližem okruženju imate poslovnog konkurenta ili suparnika/cu koji pokušava da ugrozi vaš posao ili odnos sa partnerom/kom. Međutim, uspećete da pročitate njegove/njene namere i sprečićete ga/je u tome da vam naudi.

Sanjati da se drugi biju s Eskimom
Kada u snu vidite kako se neko tuče s Eskimom to znači da će vas zaboleti nepravda. Moguće je da će kolega/ica brže napredovati u karijeri iako smatrate da ste vi to više zaslužili. Dodatno će vam smetati činjenica da je do uspeha stigao/la nepoštenim metodama. Ipak, ne biste trebali da se služite njegovim/njenim sredstvima nego da sami birate svoj put ka cilju.

Sanjati da vas je Eskim napao
Ovakav san ukazuje na to da se nadate čudu. Previše se oslanjate na to da će se vaši problemi rešiti sami od sebe ili da će se drugi njima pozabaviti. Bežite od odgovornosti i strah vas je da se suočite sa brigama. Ovo je posledica isključivo lenjosti i nemara i ako ne poradite na svojim manama teško ćete bilo šta postići.

Sanjati da vas je Eskim ubio
Ako sanjate da vas je Eskim ubio to implicira da verujete u karmu. Savest vam nije čista pa se bojite da će vas neko povrediti. Ipak, vaša briga je ovog puta neosnovana i ne postoji realan razlog da tako mislite. Možda će vas povrediti osoba koju mnogo volite, pa ćete postati oprezniji. Počećete više pažnje da obraćate na to kome pričate o svojim tajnama, planovima i željama.

Sanjati da ste ubili Eskima
Ukoliko sanjate da ste ubili Eskima moguće je da ćete se kajati zbog ishitrene i burne reakcije. Neko će vam u razgovoru ukazati na greške koje pravite. Umesto da to shvatite kao dobronameran savet izabraćete taktiku „napad je najbolja odbrana“. Ako želite da sprečite eventualno loše posledice svog ponašanja, razmislite pre nego što progovorite.

Kada u snu vidite mrtvog Eskima to je predznak siromaštva. Verovatno ne zarađujete dovoljno novca za sve troškove. Zato ćete morati da promenite posao ili da potražite dodatni jer više nećete imati na koga da se oslonite. Problemi sa dugovima će se gomilati, a na vama je da nađete način da ih servisirate.

Ljubiti se s Eskimom ili Eskimkom
San u kome se ljubite s Eskimom znači da će neka osoba sasvim neočekivano steći vaše poštovanje. Niste mogli ni da slutite da poseduje sve kvalitete koje će vam pokazati. To će kod vas izazvati divljenje, pa ćete poželeti da više vremena provodite zajedno.

Voditi ljubav sa Eskimom ili Eskimkom
Sanjati da vodite ljubav sa eskimom ili eskimkom označava da ste radoznalog duha i skloni naprednim stvarima iako neki misle suprotno za vas.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro gledali reportažu o Eskimima, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija Eskima

Eskimi su polarni narod mongolske rase koji najčešće živi u arktičkim predelima Severne Amerike i Grenlanda.