FES

Sanjao sam Tumačenje sna
FES

Sanjati fes znači da vas očekuje tuga, oskudica, žalost na javi.

Šta znači sanjati fes?

Sanjati fes
Ako u snu vidite fes, to je upozorenje da vas očekuje oskudica na javi. Moguće je da ste u određenom periodu vašeg života trošili mnogo novca na stvari od kojih nećete imati nikakvih koristi. Umesto da deo finansijskih sredstava uložite u nekretnine ili obrazovanje, vi ste želeli luksuzna putovanja, najskuplju odeću i izlaske. Zbog toga ste bili omiljeni među prijateljima, ali i njih je sve manje jer više ne idete na ista mesta niti ste u mogućnosti da pratite njihov ritam.

fes.jpg

Sanjati da nosite fes
Sanjati da nosite fes ukazuje da ste opterećeni. Verovatno ste suočeni sa svakodnevnim problemima u porodici i na poslu koji samo čekaju na vas. Sve teže vam pada da nađete vremena i strpljenja da svakoga saslušate i posavetujete na pravi način. Mnogi od vas očekuju da imate čarobni štapić kojim sve rešavate, a ne znaju koliko to iziskuje nerava i neprospavanih noći.

 

Sanjati da prodajete fes
Kada sanjate da prodajete fes, to implicira da ćete se žrtvovati. Može se desiti da ćete se odreći ili prodati nešto kako biste drugome ostvarili želju. Iako će vam u početku biti teško, shvatićete da ste uradili pravu stvar koja će izmamiti osmeh na lice nekome do koga vam je stalo.

Kupovati fes
Ukoliko sanjate da kupujete fes to znači da ste vrlo odgovorna i vredna osoba i da nikad ništa ne ostavljate za sutra. Umete da se organizujete tako da stignete da radite ili učite, ali i da se zabavljate. Mnogima nije jasno kako to uspevate, pa vam se dive. Vaša tajna je u tome da uvek planirate svaki naredni dan, ustajete rano kako biste iskoristili vreme koje imate na najbolji mogući način. S ovim stavom ćete sigurno daleko dogurati.

Pokloniti fes
San u kome nekome poklanjate fes znači da ste osoba koja nikad ne pokazuje svoje uspehe, nego se trudi da pomogne svima kako bi i oni ostvarili to što žele. Posebno ih učite da iskoriste svoje mogućnosti i kapacitete, pa je prava šteta ako niste na rukovodećoj poziciji u nekoj firmi. Nakon što završite svoj posao, spremni ste da još satima pomažete drugima, zato vas mnoge radne kolege vole i poštuju.

Dobiti fes na poklon
Ako vam neko u snu pokloni fes to implicira da ste osoba kojoj mnogi veruju. Ljudi vam se poveravaju čak i kada vi to ne želite. Često poželite da im kažete da ne možete da slušate njihove probleme jer imate svoje, ali se predomislite jer ne želite nikoga da uvredite. Verovatno ste već razvili metodu „selektivnog slušanja“, kako biste sprečili da vas obuzmu negativni osećaji.

Ukrasti fes
Ovakav san predstavlja vaš strah od gubitka posla, novca, partnera ili neke druge osobe koja vam je bitna u životu. Čak i kada nemate nikakav osnovan razlog da mislite da ćete nešto izgubiti, paranoja vam ne dozvoljava da budete mirni. Zbog toga teško sklapate nova poznastva i prijateljstva, a još teže uspevate da održite emotivnu vezu. Pomirite se sa tim da je problem u vašoj glavi, a ne u okolnostima. Radite na tome da pomognete sebi i život će vam biti mnogo jednostavniji i lepši.

 

Sanjati da vam je neko ukrao fes
Kada sanjate da vam je neko ukrao ili oteo fes to znači da ćete pretrpeti štetu. Možda će vam se pokvariti automobil, računar ili neki kućanski aparat. Moraćete dobro da iskalkulišete kako biste „zakrpili“ ovaj iznenadni trošak. Najgore bi bilo da se zbog toga dodatno zadužite. Sačekajte sledeći mesec i bolje rasporedite budžet kojim raspolažete kako biste mogli da podmirite tekuće i vanredne obaveze.

Sanjati da ste izgubili fes
Ukoliko u snu izgubite fes to znači da imate odanog i vernog prijatelja koji vas nikad neće izneveriti, bez obzira na to što ste ga do sada nekoliko puta uvredili rečima ili povredili postupcima. U stanju je da vas brani kada god se osećate napadnuto i da nađe izgovor za svaku grešku koju napravite. Pred drugima o vama uvek govori o superlativima i trudi se da svi shvate da imate mnogo kvaliteta.

Pronaći fes u snu
Ako u snu pronađete fes moguće je da ćete sresti osobu koja vam je nekad mnogo značila a sa kojom danas niste u dobrim odnosima. Možda se radi o starom prijatelju ili bivšem partneru sa kojim ste potpuno prekinuli kontakt. Međutim, nakon tog neočekivanog susreta počećete da „vrtite film“ i sećate se svega što ste sa njim/njom prošli. Verovatno ćete doći do zaključka da bi vam bilo bolje da ga/je nikad niste upoznali.

Baciti fes u snu
Sanjati da ste bacili fes ukazuje na to da nema potrebe da se hvalite svojim uspesima jer će vaša dela govoriti više od reči. Možda ćete uraditi nešto korisno za celu zajednicu što će izazvati pozitivne reakcije vaših sugrađana. Sigurno će biti i onih koji će osuditi vaše postupke, ali nemojte da vam oni pokvare zadovoljstvo zbog dobrog dela koje ste učinili.

Sanjati da neko drugi baca fes
Kada vidite kako neko drugi baca fes to implicira da će vam prijatelj/ica priznati da je nezadovoljan/a svojom vezom ili brakom. Šokiraće vas činjenica da u njegovom/njenom životu nije sve idilično kako se vama činilo. Potrudite se da mu/joj budete podrška i da ga/je ne osuđujete. Saslušajte ga, kažite svoje mišljenje, ali odluku o daljim koracima prepustite njemu/njoj.

Sanjati novi fes
Ako u snu vidite novi fes to znači da ćete dobiti iznenadne goste. Moguće je da će prijatelji ili članovi šire porodice odlučiti da vas posete bez prethodne najave. To će vas malo poremetiti jer ste navikli da znate kada vam neko dolazi u kuću. Međutim, potrudićete se da ih dočekati na pravi način i da se dobro osećaju u vašem domu.

Sanjati stari (iznošen) fes
Ukoliko u snu vidite stari fes to implicira da biste trebali poslušati savet iskusnije i mudrije osobe o problemu koji imate. Ne dozvolite da zbog ishitrenih odluka kasnije zažalite. To vam se dešavalo i ranije jer ste tvrdoglavi, ali su to bile sitnice u odnosu na ono što vas trenutno muči. Držite se devize „triput meri jednom seci“ i tada ćete ređe upadati u krize zbog burnih reakcija i naglih i loših odluka.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli fes, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija fesa

Fes je turska nacionalna kapa od čoje koja je najčešće crvene boje.