FIJAKER

Sanjao sam Tumačenje sna
FIJAKER

U snu videti fijaker znači da te čeka putovanje, mnogo radosti.

Šta znači sanjati fijaker?

Kupiti fijaker
Ako u snu kupujete fijaker to znači da se više ne plašite starenja. Ljudi u nekim godinama počinju češće da razmišljaju o budućnosti, jer što su stariji sve veću odgovornost preuzimaju na sebe. I vi ste sigurno to već prošli, ali ste se pomirili sa svojim godinama i sada svaku novu dočekujete radosno, jer ste svesni da vam životno iskustvo nudi mnoge nove opcije i mogućnosti. Ukoliko ste nedavno otišli u penziju, možda se osećate beskorisno i čudno, ali ćete se s vremenom navići i početi da uživate u slobodnom vremenu i svemu što ono nudi.

 

Pokloniti fijaker
Kada sanjate da ste nekome poklonili fijaker to implicira da će vam se u bliskoj budućnosti desiti nešto prekrasno što će iz korena da promeni vaš život. Možda ćete dobiti dete ili unuče ili ćete upoznati osobu kakvu ste oduvek želeli da imate pored sebe. „Magija“ koja će vas zadesiti će ovog puta biti vrlo pozitivna i pomoći će vam da se rešite briga i crnih misli koje vas dugo muče.

Dobiti fijaker na poklon
Ukoliko vam neko u snu pokloni fijaker postoji mogućnost da odete na putovanje o kome duže vreme maštate. Možda će to biti daleka destinacija kojoj ste se do sada divili samo na slikama, a možda i nešto „skromnije“, poput poznate evropske prestonice ili izletišta ili odmarališta koje vam se dopada. To će vam pomoći da „napunite baterije“ i da se lakše suočite sa svakim novim izazovom koji vam u budućnosti predstoji.

 

Sanjati da pravite fijaker
San u kome pravite fijaker ukazuje na dobre poslovne poteze. Verovatno ćete prihvatiti posao u inostranstvu ili ćete uložiti svoj novac u nešto isplativo. Ako duže vreme razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa, moguće je da ćete se konačno ohrabriti i krenuti u tu avanturu.

Sanjati da drugi prave fijaker
Ako u vašem snu neko drugi pravi fijaker to znači da ste ljubomorni na tuđi uspeh. Smeta vam što kolega, prijatelj ili poznanik zarađuje više od vas ili što je pronašao osobu za ceo život. Oduvek ste imali izražen takmičarski duh pa ovu situaciju doživljavate kao vlastiti poraz. Vreme je za radikalnu promenu stavova. Ako za nečim žudite i ako nečemu težite, nemojte da se poredite sa drugima ili nemojte da dopuštate da ih posmatrate kao konkurenciju. Neka vam tuđi uspeh posluži kao motivacija da budete i vi bolji.

 

Sanjati da bežite u fijakeru
Ovakav san ukazuje na to da ste maštovita i kreativna osoba, ali da te svoje talente ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Možda trenutno radite posao koji ne zahteva ovakvu vrstu veština, ali to možete da nadomestite baveći se kreativnim hobijem. Ko zna, možda vam to jednog dana postane dobar izvor prihoda.

Sanjati da drugi beže u fijakeru
Ukoliko u snu vidite da drugi beže u fijakeru to implicira da ste vrlo ambiciozni. Vaš glavni pokretač je inat. Kada vam neko kaže da nešto niste u stanju da uradite, potrudićete se još više da ga naterate da promeni mišljenje. Inat vam je do sada mnogo puta pomogao, ali morate da shvatite da ne smete samo u tome da tražite volju i energiju za postizanje uspeha.

Sanjati da umesto konja vučete fijaker
Kada sanjate da vučete fijaker to znači da ste umorni i bezvoljni. Možda vas je prethodni period iscrpeo jer ste imali mnogo obaveza i preživeli dosta stresa. Bilo kako bilo, vreme je za odmor i relaksaciju. Na vama je da odlučite da li ćete uzeti slobodne dane i lenčariti kod kuće ili ćete energiju potražiti u prirodi ili sa ljudima koje volite. Druženje sa decom vam može pomoći da se oporavite.

Sanjati da se fijaker pokvario dok ste se u njemu vozili
Ako se fijaker u snu pokvari dok se u njemu vozite to je poruka da morate više da se trudite kako biste ostvarili neki svoj cilj. Ne možete da sedite skrštenih ruku i čekate da vam neko pomogne. „Zasučite rukave“ i krenite u realizaciju svojih planova. Samo tako možete očekivati neki uspeh.

Sanjati da letite nebom u fijakeru
San u kome letite nebom u fijakeru znači da ste se zaljubili. Postoji osoba u vašem životu koja vas je potpuno očarala. Često razmišljate o njemu/njoj i želeli biste da što više vremena provodite zajedno. Ako ta osoba nije vaš partner, onda ste u ozbiljnom problemu.

Definicija fijakera

Fijaker, kočije ili čeze su zaprežna kola kojima upravlja kočijaš, a pokreću ih konji.