FOTOGRAF

Sanjao sam Tumačenje sna
FOTOGRAF

Videti ga u snu znači da vam predstoji ženidba/udaja.

Fotograf – šta znači sanjati fotografa?

Videti fotografa u snu
Ako u snu vidite fotografa, to implicira da vam predstoji ženidba/udaja. Naredni period će za vas biti idealan jer ćete konačno moći da živite sa voljenom osobom. Bićete puni planova i ideja koje ćete jedva čekati da sprovedete u delo. U nekim trenucima će vam se činiti da sanjate pa ćete od drugih bojažljivo tražiti potvrdu da je sve što vam se dešava ipak stvarnost.

fotograf.jpg

Sanjati da ste fotograf
Kada sanjate da ste vi fotograf, to ukazuje da ćete otkriti tajnu. Moguće je da ćete sasvim slučajno saznati istinu koja će pogoditi osobu do koje vam je stalo. Posle mnogo preispitivanja i neprospavanih noći, skupićete hrabrost i priznati joj sve. U početku, vaša iskrenost će biti dovedena u pitanje i pogrešno protumačena, ali kasnije će sve doći na svoje mesto.

 

Pričati sa fotografom u snu
Sanjati da razgovarate sa fotografom znači da ćete dobiti dobrog saradnika. Već duže vreme pomoć vam je i više nego dobrodošla pa ćete sami zaposliti novog radnika ili ćete tražiti od šefa da to uradi. Osim dobre komunikacije na poslu, videćete da se i privatno slažete što će rezultirati lepim prijateljstvom.

Raspravljati sa fotografom u snu
Ukoliko se u snu raspravljate sa fotografom, to simbolizuje svađu. Verovatno ste okruženi ljudima koji većinu svog vremena provode na društvenim mrežama i žele da zabeleže svaki trenutak svog života kako bi ga objavili. Nećete želeti da delite vašu intimu sa drugima što će mnogi prijatelji shvatiti kao da ste ih zapostavili ili da  nemate dovoljno poverenja u njih.

Sanjati da se neko drugi raspravlja sa fotografom
Ako se u vašem snu neko drugi raspravlja sa fotografom to znači da ćete svedočiti neugodnom susretu. Moguće je da ćete biti prisutni kada se sretnu dvoje prijatelja koji više nisu u dobrim odnosima. Pošto ste dobri sa oboje nećete znati kako da se ponašate. Već ste ih nekoliko puta pokušali pomiriti, tako da nema svrhe da i ovaj put radite isto.

Sanjati da se tučete sa fotografom
Kada sanjate da se tučete sa fotografom to implicira da je vreme da zaustavite one koji vam se mešaju u život. U bliskom okruženju imate osobu koja se jako trudi da vam nametne svoje stavove, mišljenja i ubeđenja. Svesni ste da je počeo/la da manipuliše vama, pa ćete uočiti da je njegovo/njenom ponašanje prevršilo svaku meru. Shvatićete da morate jasno da mu/joj date do znanja da vam ne treba mentor, nego prijatelj i osoba od poverenja.

Sanjati da se drugi biju sa fotografom
San u kome vidite da se neko drugi bije sa fotografom znači da ćete zbog drugih pretrpeti veliki stres. Možda će neko od bliskih ljudi da napravi veliki problem, pa ćete morati da reagujete. Smatraćete da vas je osramotio/la i da vam svojim ponašanjem kvari reputaciju, ali nećete imati izbora. Najgore što možete da uradite jeste da ga/je ostavite na cedilu.

 

Sanjati da bežite od fotografa
Ukoliko sanjate da bežite od fotografa to ukazuje na skrivene osećaje. Moguće je da vam se dopada neko ko ne bi smeo, pa se trudite da to ne pokazujete. Verovatno se radi o osobi koja je zauzeta ili koja iz bilo kog razloga ne može biti vaš izbor partnera. Situaciju će dodatno pogoršati ako i on/ona pokaže interesovanje za vas. Trebaće vam mnogo hrabrosti da se oduprete porivu i da ne napravite glupost.

Sanjati da jurite fotografa
Ako u snu jurite fotografa to implicira da ćete zbog straha propustiti priliku da dobijete dobar posao. Možda će vam neko ponuditi da pređete sa trenutnog, na drugo radno mesto. Pokušaćete da izvažete sve opcije i sigurno će sve ići u prilog tome da pristanete. Međutim, plašićete se da se nećete snaći na novom poslu, pa ćete odlučiti da odbijete. Tek kasnije ćete shvatiti da ste napravili veliku grešku.

Sanjati da ste ubili fotografa
Ovakav san simbolizuje osećaj da vam baš ništa ne polazi za rukom. Moguće je da su vas neke greške i neuspesi naveli na pomisao da ste najveći baksuz na svetu. Ipak, sve što vam se dešava je posledica vašeg stava. Ukoliko se stalno negativno odnosite prema svemu i ako već u startu nešto osuđujete na propast, sami prizivate nesreću i nepovoljne ishode. Vreme je za promenu perspektive u životu.

Videti mrtvog fotografa u snu
Kada u snu vidite mrtvog fotografa to ukazuje na loše vesti. Ako ste nedavno bili na razgovoru za posao ili ste aplicirali za nastavak školovanja u inostranstvu postoje realne šanse da ćete dobiti odbijenicu. Sigurno će vas to demoralisati jer ste se nadali da ćete time promeniti svoj život. Ipak, ne smete da gubite nadu i motivaciju. Naučite da se nosite sa neuspesima i padovima, jer su oni sastavni deo života.

Sanjati da se ljubite sa fotografom
Ukoliko se u snu ljubite sa fotografom to znači da niste zadovoljni svojom vezom ili brakom. Razlog za to je činjenica da partner/ka nema potrebu da razgovara o budućnosti. Želeli biste da počnete zajedno da planirate neke stvari, ali kod njega/nje ne nailazite na razumevanje. Razmislite dobro da li sa takvom osobom uopšte možete da gradite budućnost. Pokažite spremnost na kompromis i dajte mu/joj još jednu šansu. Ako se pokaže da ste i ovog puta doživeli iste situacije, znaćete šta vam je činiti.

Sanjati da vodite ljubav sa fotografom
Ako u snu vodite ljubav sa fotografom to ukazuje na potrebu da se nešto promeni u vašem seksualnom životu. Možda partner/ka ne pokazuje spremnost da proba nove stvari, pa vaše fantazije ostaju nezadovoljene. Zbog toga često maštate o tome kako bi vam bilo da je na njegovom/njenom mestu druga osoba.

Sanjati da fotografišete fotografa
Kada u snu vi slikate fotografa koji drži kameru u rukama to znači da biste trebali promeniti uzore. Divite se osobama koje ne zaslužuju vaše poštovanje, međutim, niste u stanju da to vidite jer ga/je idealizujete. Smatrate ga/je najsposobijom osobom na svetu jer je uspeo/la da ostvari svoje snove. Možda biste ipak trebali da pogledate ispod površine, videćete da stvari u vezi njega/njen nisu ni blizu tako savršene kako se vama čini.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste fotograf po profesiji ili ste se skoro fotografisali, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija fotografa

Fotograf je osoba koja se bavi stvaranjem fotografije pomoću fotoaparata, kamere, itd.