FUDBAL, NOGOMET

Sanjao sam Tumačenje sna
FUDBAL, NOGOMET

Gledati sportsko takmičenje u snu upozorava da ti lakomislenost može doneti velike nevolje; učestvovati znači da nećeš biti zadovoljan sa onim što imaš.

Šta znači sanjati fudbal (nogomet)?

Gledati fudbalsku utakmicu u snu na televiziji
Ako u snu gledate fudbal (nogomet), to ukazuje da ćete putovati. Moguće je da vam predstoji obilazak interesantnih znamenitosti u gradovima koji imaju dugu sportsku tradiciju pa ćete iskoristiti priliku da posetite i neku utakmicu. Ovo se posebno odnosi na muškarce jer će oni gledati najvažniju sporednu stvar na svetu dok će njihove partnerke ići u kupovinu.

fudbal-nogomet.jpg

Igrati fudbal u snu
Kada sanjate da igrate fudbal, to implicira da vodite računa o zdravlju. Trudite se da redovno vežbate i da unosite izbalansirane obroke koji čine da se osećate poletno i snažno. Ukoliko ne odete na trening, grize vas savest pa koristite svaku priliku da nadoknadite propušteno. Inače, odlikuje vas gvozdena disciplina i istrajnost koja vam omogućava da se maksimalno posvetite svemu što radite.

 

Prestati igrati fudbal u snu
Sanjati da prestajete da igrate fudbal znači da ćete naći bolji posao. Verovatno će vam iskrsnuti prilika o kojoj ste dugo maštali, ali niste verovali da će se ikada realizovati. U početku nećete znati šta da radite i osetićete strah pred novim i nepoznatim stvarima. Ipak, u vama će pobediti želja za napredovanjem pa ćete prihvatiti sve što vam se čini boljim od onoga što u datom trenutku imate.

Sanjati fudbalski stadion
Ukoliko u snu vidite fudbalski stadion to implicira da ste umorni od posla. Moguće je da radite posao koji zahteva stalnu komunikaciju sa ljudima. Zato se svakodnevno susrećete sa neugodnim i stresnim situacijama, pa vam je ponekad muka kada samo pomislite da morate ujutro da krenete na posao. Ta količina stresa bi mogla negativno da se odrazi na vaše zdravlje. Ne bi bilo loše kada biste uzeli par slobodnih dana i proveli ih onako kako vama odgovara.

Sanjati fudbalsku utakmicu uživo
Ovakav san predviđa žučnu raspravu sa neistomišljenicima. Verovatno ćete u bliskoj budućnosti morati da se jače založite za svoje stavove i uverenja. Neko će pokušati da vas ubedi u nešto za šta ste skoro potpuno sigurni da nije ispravno. U tom slučaju imaćete dve opcije – da se vodite devizom „pametniji popušta“ ili da se potrudite da dokažete da ste u pravu.

Sanjati stoni fudbal
Ako u snu vidite stoni fudbal to znači da se partner previše trudi da vam ugodi i da vam je zbog toga dosadno u vezi. On/ona vas drži kao malo vode na dlanu jer se plaši da bi vas mogao/la izgubiti. Zato vam često popušta i ne dozvoljava da bilo šta ugrozi vaš odnos. S obzirom na to da svakodnevno gledate kako zbog vas gubi vlastiti identitet osećate se odgovornim za to. Vreme je za ozbiljan razgovor. Ako vas svojim ponašanjem ne čini srećnim recite mu/joj to otvoreno.

Igrati stoni fudbal
Kada sanjate da igrate stoni fudbal moguće je da je pred vama vrlo važna odluka. Možda razmišljate o promeni posla ili mesta boravka, a nije isključeno ni da bi vam prijalo da se udaljite od partnera. U svakom slučaju nemojte odluke da donosite naprečac i u afektu. Dajte sebi vremena da razmislite, pa tek onda napravite naredni korak.

 

Kupiti stoni fudbal
San u kome kupujete stoni fudbal ukazuje na to da vam nedostaje zabave u životu. Ne bi bilo loše kada biste deo svog slobodnog vremena odvojili za druženje sa prijateljima, dobru knjigu, odlazak na koncert i slično. To što nemate volje ili vremena je samo izgovor. Podsvest vam poručuje da se „trgnete“ i promenite nešto u svakodnevnom životu.

Sanjati fudbalera
Ukoliko u snu vidite fudbalera verovatno ćete ostvariti uspeh na kome će vam svi čestitati. Dokazaćete da se isplati biti vredan i uporan, pa ćete to rado „nabiti na nos“ onima koji u vas nisu verovali. Uživaćete u pohvalama koje će stizati sa svih strana. Spremite se i na kritike onih koji nikako ne mogu da podnesu tuđi uspeh. Ne smete dozvoliti da vam oni pokvare sreću.

Sanjati fudbalerku
Dobro zdravlje, romantični i strastveni momenti na javi.

Razgovarati s fudbalerom
Kada sanjate da razgovarate sa fudbalerom to znači da u bliskom okruženju imate ozbiljnog manipulatora. Osoba koju volite i kojoj verujete vas može nagovoriti na sve što poželi, čak i onda kada time činite sebi štetu. Razmislite o tome zašto vam je u životu potreban vođa. Dovoljno ste sposobni da se sami nosite sa svim izazovima koji su pred vama, sigurno vam u tim godinama ne treba tutor ili učitelj.

Pričati sa fudbalerkom
Uspešno ćete se udvarati nekome.

Voditi ljubav sa fudbalerom
Razočaranje, prevara, nesretan život. Lakomisleno ćete uletiti u nekakvu obavezu.

Voditi ljubav sa fudbalerkom
Zdravlje, sreća. Romantični trenuci na javi.

Svađati se s fudbalerom
Ako se u snu svađate sa fudbalerom to implicira da će vam rečitost i elokventnost pomoći da se izvučete iz problema. Shvatićete da ne vredi da se svađate ili raspravljate, nego da je bolje da polako, smireno i argumentovano iznesete svoj stav. Time ćete zadobiti simpatije i najvećih protivnika.

Tući se s fudbalerom
San u kome se bijete sa fudbalerom ukazuje na zavist. Moguće je da u bliskom okruženju imate nekoga za koga verujete da je srećniji i uspešniji od vas. Umesto da vam on/ona bude motivacija da i sami budete bolji, lakše vam je da ga/je prezirete. Pokušajte da shvatite da stvari nisu uvek onakve kakvim se čine i više vremena uložite u vlastiti napredak i sreću. Kada se pozabavite svojim brigama i problemima, tuđi život će vam biti nebitan.

Bežati od fudbalera
Ovakav san je upozorenje da projekat koji ste davno započeli i napustili mora da bude završen. Verovatno ste u nekom momentu shvatili da gubite vreme na nešto što je neisplativo, ali vas i dalje grize savest što niste završili posao. Posvetite tome malo svog vremena, možda stvari nisu tako loše kako vam se sada čine.

Ubiti fudbalera
Ukoliko sanjate da ste ubili fudbalera to znači da ćete se naći na meti tračeva. Neki vaši postupci će zaintrigirati druge ljude, pa će početi da šire razne priče o vama. Umesto da uzalud trošite vreme na demante, posvetite se ljudima i stvarima koje volite. Ipak, obratite pažnju na to kome se poveravate.

Ako u snu vidite mrtvog fudbalera to simbolizuje zabrinutost za karijeru ili budućnost. Moguće je da se plašite da li ćete moći da pronađete ili zadržite posao, a možda vam to što radite ne donosi finansijsku stabilnost. Ne bi bilo loše kada biste pokušali da uštedite nešto novca ili da pronađete dodatni posao.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro igrali ili gledali fudbal, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija fudbala (nogometa)

Fudbal je najpopularniji sport na svetu u kome dve ekipe od po 11 igrača igraju jedna protiv druge.

Sinonimi: SPORTSKO TAKMIČENJE