GALEBOVE VIDETI

Sanjao sam Tumačenje sna
GALEBOVE VIDETI

Za parove u braku: rastanak uz suze; za parove koji nisu u braku i pojedince: sreća u ljubavi, radost, veselje; ranjen: budite pažljivi; u letu: osmehuje vam se sreća.

Galeb – šta znači sanjati galebove?

Sanjati galebove
Kada neko ko je u braku sanja galebove, to simbolizuje rastanak uz suze. Moguće je da ćete partner i vi uvideti da je najbolje da svako nastavi svojim putem. Kada ste stupali u brak, imali ste dobru volju i nameru da on bude za ceo život, ali vremenom ste počeli sve više da se udaljavate i da shvatate da nemate iste planove i želje za budućnost.

 

Kada neko ko je slobodan ili u vezi sanja galebove, to označava sreću u ljubavi. Za vas se može reći da ste veći deo života proveli sami u iščekivanju da sretnete onog pravog/onu pravu. Draže vam je bilo da se posvetite učenju, poslu, prijateljima ili drugim aktivnostima koje vas interesuju umesto da gubite vreme u vezi sa nekim ko ne ispunjava vaše kriterijume. U narednom periodu upoznaćete osobu koja će biti najbliža onome što ste zamislili i koja će umeti da ceni sve vaše kvalitete.

galebove-videti.jpg

Videti ranjenog galeba u snu
Sanjati da vidite ranjenog galeba upozorava da budete pažljivi. Može se desiti da će vam voljena osoba slomiti srce neočekivanim priznanjem koje će učiniti da posumnjate u svaku reč ili delo koje je do sada učinio/la. Takođe, deo krivice biće i u vama jer ćete je idealizovati i smatrati nepogrešivom/im.

Sanjat galeba u letu
Ukoliko u vašem snu galeb leti, to ukazuje da će vam se sreća osmehnuti. Konačno ćete osetiti da su stvari na privatnom i poslovnom planu krenule na bolje što će se pozitivno odraziti na vaše fizičko i psihičko stanje. Ljudi iz okruženja će vam govoriti da sijate i želeće da budu u vašem društvu kako biste im preneli dobro raspoloženje i pozitivnu energiju.

Videti galeba kako pada
Ako u snu vidite galeba kako pada to znači da ćete se zaljubiti u pogrešnu osobu. Ovo se posebno odnosi na ljude koji su u dužoj vezi ili braku. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas opčiniti i zbog koga ćete poželeti da prekinete emotivni odnos koji sada imate. Ipak, ma koliko vam to izgledalo ispravno, postoji velika šansa da ćete se pokajati. Zato sačekajte da prođe „zatreskanost“ i da svoju simpatiju vidite pravim očima, bez idealizovanja i ulepšavanja činjenica. U suprotnom biste mogli ozbiljno da narušite odnos s osobom koja vas zaista voli.

Videti jato galebova
San u kome vidite jato galebova ima pozitivno značenje. U bliskoj budućnosti vam predstoji sastanak sa vrlo uticajnom osobom koja bi mogla da vam pomogne kada je u pitanju posao.

Videti galeba sa ribom u kljunu
Ovakav san najavljuje loše vesti. Ukoliko ste u vezi ili braku vrlo verovatno je da ćete doći do zaključka da vas partner/ka vara. Ipak, pre bilo kakvog radikalnog poteza, dobro preispitajte koliko su informacije koje su do vas došle tačne. I sami ste svesni da ste okruženi ljudima kojima je duševna hrana da šire tračeve. Nemojte dozvoliti da ugrozite odnos sa voljenom osobom na osnovu laži koje čujete. Suočite ga/je sa time što ste čuli i iskreno o tome razgovarajte. Nemojte da regujete impulsivno jer tako nećete znati da li vas laže ili govori istinu. Najmanje što možete da uradite za svoju vezu jeste da se potrudite da potraje.

 

Čuti galeba u snu
Kada u snu čujete galeba to implicira da vam prijatelj ili druga bliska osoba prećutkuje nešto kako vas ne bi povredio/la. I sami ste to nekad radili i isto tako smatrali da vam je odluka sasvim ispravna, zato nema razloga da se na njega/nju ljutite. Ako već želite da saznate o čemu se radi, onda morate da budete spremni na to da će vas istina zaboleti.

Sanjati da vas je galeb napao
Ako sanjate da vas je galeb napao to znači da je pred vama problem koji nećete znati kako da rešite. Posle početnog šoka trebaće vam neko vreme da se saberete, ali ćete uz pomoć prijatelja i porodice uspeti da prevaziđete tu krizu. Najbitnije je da ne upadnete u depresiju i da iz svega toga izađete kao pobednik. Ako verujete da se sve u životu dešava sa nekim razlogom i ovo što vam se sad događa će imati mnogo više smisla.

Sanjati da je galeb napao nekog drugog
Ukoliko u snu vidite kako je galeb napao nekog drugog to implicira da nećete moći pomoći prijatelju/ici u nevolji. Pitaće vas za savet, ali s obzirom na to da se nikad niste susreli sa takvom situacijom, nećete znati šta da mu/joj odgovorite. Važno je da mu/joj kažete da ima vašu podršku, kakvu god da odluku donese.

Ubiti galeba
San u kome ubijate galeba ukazuje na brige i probleme. Uskoro ćete ući u prilično loš period u vašem životu. Osećaćete se bespomoćno i depresivno jer nećete uspevati da uradite sve što želite. Pritisak stvaraju i loši odnosi sa partnerom ili članovima porodice. Na momente će vam se činiti kao da se nalazite u začaranom krugu iz koga nema izlaza. Međutim, s obzirom na to da ste mentalno vrlo jaka osoba nećete dozvoliti brigama da vas slome, nego ćete iz svega toga izvući važnu pouku.

Sanjati da neko drugi ubija galeba
Kada sanjate da neko drugi ubija galeba moguće je da će odluka koju u bliskoj budućnosti donesete izazvati velike neprijatnosti. Pred vama će biti nekoliko opcija vezanih za fakultet ili posao, a vi ćete da izaberete najgoru. Kada to shvatite već će biti prekasno. Ipak, to nije razlog da odustanete od svega. Ako se potrudite moći ćete iz cele te situacije da izvučete nešto dobro i korisno za svoju budućnost.

Videti mrtvog galeba
Mrtav galeb u snu simbolizuje vaše trenutno mentalno stanje. Prilično ste ranjivi i zato morate da budete oprezni prilikom donošenja odluka vezanih za vezu ili brak. Ne smete da dozvolite da vas preosetljivost navede na krivi put. Ovog puta biste umesto srca trebali da poslušate razum, ali najpre morate da se suočite sami sa sobom. Dobro razmislite šta želite i šta očekujete, ako osoba sa kojom ste trenutno nema iste želje i težnje, onda nema mnogo razloga da ostanete zajedno.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli galebove, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija galebova

Galebovi pripadaju morskim ili rečnim pticama relativnog dugog i tankog kljuna.