GAZA

Sanjao sam Tumačenje sna
GAZA

Medicinska gaza u snu znači da ćete se osloboditi briga.

Gaza – šta znači sanjati gazu?

Sanjati medicinsku gazu
Ako u snu vidite medicinsku gazu, to implicira da ćete se osloboditi briga. Moguće je da će vas mučiti nedoumice vezane za stvari sa kojima se susrećete prvi put u životu. Nećete želeti previše da pametujete već ćete zatražiti pomoć od stručne osobe koja će vam sve objasniti u najkraćim crtama. Na taj način uštedećete vreme i sprečićete nepotrebne komplikacije.

gaza.jpg

Skidati gazu u snu
Sanjati da skidate gazu znači da ćete prestati sebe da sažaljevate. Često mislite da samo vi imate probleme i da su oni najteži na svetu. Olako drugima dajete savete kojih se nikako ne pridržavate. Međutim, shvatićete da takvo ponašanje može samo da vam naškodi nakon čega ćete se trgnuti i početi da radite u svoju korist.

 

Cepati gazu u snu
Kada sanjate da cepate gazu, to je upozorenje da biste trebali da odete kod lekara. Niko od vas neće tražiti da za svaku sitnicu idete u bolnicu ili u dom zdravlja, ali vaš nemar prelazi u drugu krajnost koja će pretiti da vam stvori ozbiljne probleme. Za svaku boljku krivićete promaju, a lekove će vam, na svoju ruku, prepisivati osobe koje nemaju nikakve veze sa medicinom.

Sanjati da stavljate sebi gazu
Ukoliko sanjate da sami sebi stavljate gazu na povređeni deo tela, to implicira da ćete izgubiti slobodu. Moguće je da ženidbu/udaju doživljavate kao obavezu zbog koje ćete se morati odreći dosta stvari u kojima uživate. Međutim, ukoliko se na kraju ipak odlučite na brak shvatićete da je vaša predstava o tome bila pogrešna i biće vam žao što to niste učinili ranije.

Sanjati da vama neko stavlja gazu
San u kome vidite kako vam neko stavlja gazu znači da ćete se promeniti. Možda ćete prihvatiti nečije savete i predloge i odlučiti da usvojite ono što vam odgovara. S obzirom na to da ste zrela i odgovorna osoba, svesni ste da imate mnogo mana, ali ste isto tako spremni da radite na tome da postanete što bolja verzija sebe.

Sanjati da nekome skidate gazu
Kada u snu nekome skidate gazu to implicira da ćete bolesni ići na posao ili u školu. Verovatno ćete uprkos tome što se loše osećate morati da se posvetite fakultetu ili poslu. Time ćete samo dodatno pogrošati svoje zdravstveno stanje, pa ćete svakog dana jedva čekati da dođete kući kako biste se odmorili i oporavili. Jednog dana ćete shvatiti da ništa nije vrednije od vašeg zdravlja, ali do tada ćete ga ugrožavati ovakvim i sličnim potezima.

Sanjati da vama neko skida gazu
Ovakav san obično ukazuje na sukob ili raspravu. Neko će odlučiti da vam se suprotstavi i da uradi nešto što vi smatrate pogrešnim. Pokušaćete da ga/je ubedite da to ne čini i upozorićete ga/je na moguće posledice takve odluke, ali on/ona neće želeti da vas posluša. Vaše sugestije će doživeti kao oduzimanje slobode, a on/ona ne želi da mu/joj vi bilo šta branite.

 

Sanjati da kupujete gazu
Ako sanjate da kupujete gazu to obično da znači da ste hipohondar i da često bez razloga brinete za svoje zdravlje. Moto vam je „bolje sprečiti nego lečiti“, ali često umete da preterate i da umislite da vas nešto boli. Lekove pijete maltene kada vas nešto svrbi. Kada vas lekari konačno ubede da je sa vama sve u redu, padne vam na pamet novi simptom, pa se vaša agonija nastavlja i dalje. Kada rešite problem u glavi i ostali simptomi koje imate će polako početi da nestaju.

Sanjati da prodajete gazu
Ukoliko u snu prodajete gazu to implicira da ćete prihvatiti posao koji vam se ne dopada, samo zato što vam je potreban novac. Možda će to podrazumevati da pogazite mnoga svoja ubeđenja i stavove, ali verovaćete da se isplati jer nemate izbora. Na sreću, to neće drugo potrajati jer biste u bliskoj budućnosti mogli dobiti mnogo bolju poslovnu ponudu.

Sanjati da ste bacili gazu
Kada sanjate da ste bacili gazu to znači da ćete se rešiti velike brige na poslu ili kod kuće. Ova dugačka „epizoda“ će ipak imati „happy end“. To će vam pomoći da konačno shvatite da na vaš život utiče i pogled na stvari. Ako ste sami po sebi negativni i pesimistični, ne možete očekivati da će se stvari odvijati onako kako ste zamislili. Trebate da imate mnogo više vere u sebe, svoje sposobnosti i snagu da izdržite svaku muku.

Značenje ovakvih snova može da se razlikuje u zavisnosti od toga da li je gaza koju ste videli bila čista, prljava ili umrljana krvlju.

Sanjati čistu (belu) gazu
Ako u snu vidite čistu gazu to implicira da biste trebali biti oprezni u narednom periodu kada su u pitanju poslovni poduhvati, ali i privatni odnosi. Pre nego što započnete novu poslovnu saradnju ili emotivnu vezu, potrudite se da o toj osobi ili tim osobama saznate barem ono najvažnije. Sada nije vreme za rizične poslove i investicije, ali ni veze koje nemaju budućnost.

Sanjati prljavu gazu
Ukoliko u snu vidite prljavu gazu moguće je da ćete se naći u prilici da pomognete nekome kome je pomoć zaista potrebna. Reč je osobi lošeg materijalnog i zdravstvenog stanja, a čiji vedar duh, pozitivna energija i dobrota će vas osvojiti na prvi pogled. Potrudićete se da mu/joj pomognete, a organizovaćete i akcije prikupljanja sredstava za njega/nju. Shvatićete da ljudi mogu biti solidarni kada se nađu u nevolji ili kada vide da je nekome pomoć zaista potrebna. Ovakve akcije će vam postati svakodnevnica kada konačno vidite koliko je onih kojima ste potrebni.

Sanjati krvavu gazu
San u kome vidite krvavu gazu obično znači da neko ko vam je blizak ima velike probleme u životu, a da vi to ne primećujete jer ste fokusirani samo na sebe. Tek kada shvatite da je reč o ozbiljnim stvarima „otvorićete oči“. Doći ćete do zaključka da vas egoizam čini slepim i gluvim, čak i za ljude koje volite. Ovo će za vas biti pravo prosvetljenje zbog koga ćete se potpuno promeniti.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili koristili gazu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija gaze

Gaza je tanka tkanina koja može biti od lana, pamuka ili svile, a koristi se za previjanje rana. Takođe, Gaza je naziv najvećeg grada u istoimenom pojasu na teritoriji Palestine.