HAJDUK

Sanjao sam Tumačenje sna
HAJDUK

Biti hajduk u snu znači radost i veselje, a videti ga upozorava da ćete uleteti u neki ilegalan posao, opasnost.

Šta znači sanjati hajduka?

Sanjati hajduka
Kada sanjate da ste vi hajduk, to simbolizuje radost i veselje. Za vas se može reći da živite od danas do sutra ne razmišljajući preterano o posledicama koje će se kad-tad ispoljiti. Uživate u slobodi i nezavisnosti bez planova da se u skorije vreme skrasite i formirate porodicu. Srazmerno pritiscima okoline koja insistira na promeni vaših navika, u vama raste prkos i odbojnost prema svemu što oni propagiraju kao ispravno i poželjno.

 

Sanjati da ste vi hajduk
Sanjati da vidite hajduka upozorava na opasnost. Verovatno ćete imati poslovnu ponudu koja će se svakome činiti isuviše dobra da bi bila istinita. Uprkos nedostatku iskustva, dobićete ovlašćenje da potpisujete važna dokumenta i da odlučujete o budućnosti firme. Međutim, pozadina te priče će biti više nego sumnjiva pa ako uspete da obuzdate ego i dobro razmislite, shvatićete da je najbezbednije da se svega odreknete i odete odatle.

 

Dočekati hajduka u snu
Ako u snu dočekujete hajduka, to ukazuje da možete da odahnete. Ovo se posebno odnosi na vas ukoliko imate decu. Moguće je da će se neko od njih vratiti na pravi put nakon lutanja zbog koga ste proveli mnogo neprospavanih noći. Konačno će mu/joj vaši saveti dopreti do mozga i počeće da se ponaša kako dolikuje osobi njegovih godina.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste čitali knjigu ili gledali film u kome se pominju hajduci, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija hajduka

Hajduci su odmetnici koji su se borili za slobodu u periodu kada je Srbija bila pod turskom vlašću.