HRABAR BITI U SNU

Sanjao sam Tumačenje sna
HRABAR BITI U SNU

Znači da će te na javi neko poniziti.

Hrabar biti u snu – šta znači sanjati hrabrost?

Sanjati da ste hrabri
Ako ste u snu vi hrabri, to je upozorenje da će vas neko poniziti na javi. Moguće je da se radi o osobi koja zna većinu vaših tajni koje će iskoristiti da vas drugima predstavi u najgorem svetlu i da vašu reputaciju sroza na minimum minimuma. Umesto da se sa vama solidariše kao što ste i očekivali, on/a će zaboraviti da svakome može da se desi da pogreši i da bude slab, ali da to nikako nije razlog zbog koga ga treba izvrgnuti ruglu. Iako postoje stvari koje je i on/a vama poverio/la, nećete želeti da se spuštate na taj nivo već ćete prekinuti kontakt bez šanse da u budućnosti obnovite narušeno prijateljstvo.

hrabar-biti-u-snu.jpg

Sanjati da je neko drugi hrabar
Sanjati da je neko drugi hrabar implicira da se ne borite za sebe. Verovatno članovima porodice dozvoljavate da sve važne odluke donose umesto vas ostavljajući utisak osobe koja ne zna šta želi od života. Vaša najveća kočnica je strah od neuspeha koji vas sprečava da napredujete i da ostvarite vaše snove. Ukoliko su vam roditelji strogi, imate osećaj da niste dovoljno dobri i da nikada nećete biti dete kakvo su oni priželjkivali.

 

Sanjati da vas je uplašila nečija hrabrost
Kada sanjate da ste uplašeni nečijom hrabrošću to znači da ste konformista. Osoba ste koja se uglavnom priklanja većinskom mišljenju i izbegava da kaže da misli drugačije. Čak i kada se vaši stavovi i ideje bitno razlikuju od tuđih, nećete ih javno iznositi. Smatrate da društveni status i položaj koji želite da steknete možete ostvariti samo tako što ćete se priklanjati mišljenju većine. Razmislite dobro da li vam se zaista isplati žrtvovati svoj identitet za ono što želite.

Sanjati da vas je oduševila nečija hrabrost
Ovakav san ukazuje na to da ćete upoznati osobu koja će vas „razoružati“ svojim pogledima na život, mišljenjem i uverenjima. Reč je o nekome ko poseduje osobine kakve biste vi želeli da imate. Njegov/njen način razmišljanja će vas navesti da i vi na život gledate sa druge, mnogo vedrije strane, pa ćete poželeti da što više vremena provedete u njegovom/njenom društvu. Ako je reč o osobi suprotnog pola nije isključeno da ćete se zaljubiti, ali vam ti osećaji neće biti uzvraćeni.

Sanjati da nekome čestitate na hrabrosti
Ukoliko nekome u snu čestitate na hrabrosti to simbolizuje zavist i ljubomoru. U bliskom okruženju imate osobu koja je u životu postigla ono o čemu ste vi oduvek maštali. Ima bolje plaćen posao, partnera/ku koji/a ga/je voli, dom iz snova ili nešto četvrto što vam je još uvek nedostupno. Umesto da vam bude uzor i dokaz da je sve moguće, gledate ga/je sa mnogo zavisti. Ako promenite prioritete i izbacite te loše osećaje iz sebe, možda će se i vaše želje jednog dana ostvariti.

 

Sanjati da ste nagrađeni zbog hrabrosti
San u kome vas neko nagradi zbog hrabrog dela simboliše snagu da se konačno suočite sa svojim najvećim strahovima. Postoji nešto u životu čega se mnogo plašite, ali do sada niste imali motivaciju da to promenite. Verovatno će vam u tome pomoći osoba koja je u vas potajno zaljubljena. Njegova/njena pažnja i podrška će vam mnogo značiti, ali vaš odnos nikad neće biti nešto više od prijateljstva.

Sanjati da vam neko čestita na hrabrosti
Ako vam nepoznata osoba u snu čestita na hrabrosti to implicira da ćete konačno biti nagrađeni za trud i rad koji ulažete u nešto. Moguće je da će vam poslodavac povećati platu ili dati drugo, bolje radno mesto. Shvatićete da je vaša upornost ipak jača od tuđih predrasuda i time ćete svima dokazati koliko vredite. Ipak, ne smete da dozvolite da ceo život provedete pravdajući se i dokazujući se drugima. Radite ono što volite najbolje što znate i ne obazirite se na tuđe kritike i provokacije.

Sanjati da se hvalite svojom hrabrošću
Kada sanjate da se drugima hvalite svojom hrabrošću to znači da ste osoba koja ima mnogo kompleksa koje želi da sakrije. Često se predstavljate boljim nego što zaista jeste i mnogo vas vređa kada neko kritikuje ono što radite ili odluke koje donosite. Važno vam je da vas svi vole, premda ste itekako svesni da tako nešto nije moguće. Umesto što toliko energije ulažete u stvaranje idealne slike o sebi, trebali biste zaista da poradite na onim svojim osobinama koje nisu baš toliko idealne.

Sanjati da vam je zafalilo hrabrosti
Ukoliko sanjate da ste u odlučujućem trenutku pokazali da niste hrabri koliko se priča to znači da ćete svojim postupcima ili odlukama šokirati, iznenaditi ili razočarati bliske osobe. Oduvek važite za neustrašivu osobu koja se bori za sebe i za one koje voli. Međutim, kada dođe trenutak u kome ćete morati da budete „noseći stup“ među svojim bližnjima, slomićete se. Pokazaćete da ste, ipak, samo čovek, i da su vas drugi previše idealizovali.

Sanjati da vam je vaša hrabrost ugrozila život
Ovakav san je upozorenje da ne donosite ishitrene odluke, ma koliko neka situacija zahtevala brzu reakciju. Dajte sebi vremena da razmislite pre nego što uradite nešto zbog čega ćete se posle kajati. Budite oprezni ako planirate da podignete kredit. Pročitajte baš svako slovo ugovora o kreditu ili zajmu i potpišite ga tek kada budete sasvim sigurni da vam je sve jasno. U suprotnom bi vas u budućnosti ova odluka mogla skupo koštati.

Sanjati da ste hrabro poginuli
San u kome ste zbog hrabrog gesta izgubili život znači da ćete ipak doživeti dugu i mirnu starost. Premda vam se ponekad čini da nemate snage ni za šta, promena životnih navika koje loše utiču na vaše zdravlje, doneće vam kvalitetniji i bolji život.

Sanjati da je neko drugi hrabro poginuo
Ako u snu vidite kako je nekoga ubila njegova hrabrost to implicira da tu osobu previše idealizujete. Dali ste mu/joj nadljudske osobine i u vašim očima ima status superheroja. Kada uradi nešto što se vama neće dopasti, potpuno ćete se razočarati. Shvatite to kao upozorenje da prestanete da tražite idola i da počnete da donosite odluke po svojoj savesti i vlastitoj proceni.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro vi ili neko iz vašeg okruženja uradili hrabro delo, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija hrabrosti

Hrabrost je osnovna vrlina koja obuhvata jaku želju za ispunjenjem obaveze uprkos preprekama.