KACA

Sanjao sam Tumačenje sna
KACA

Puna kaca u snu označava bogatstvo, dok prazna označava bedu, siromaštvo.

Kaca – šta znači sanjati kacu?

Sanjati punu kacu
Ako u snu vidite punu kacu, to simbolizuje bogatstvo. U narednom periodu čućete mnogo dobrih vesti koje se tiču vaših poslova i novca koji ste u njih uložili. Dobro ćete razmisliti šta vam je najpametnije da uradite pa ćete se konsultovati sa ljudima koji su vam pomogli da dođete do svega što danas imate.

kaca.jpg

Sanjati praznu kacu
Sanjati praznu kacu označava siromaštvo. Moguće je da ste imali teško detinjstvo tokom kojeg ste mnogo puta bili gladni i uskraćeni za osnovne stvari. Iako su godine prošle, taj osećaj je ostao u vama i poslužio vam kao pokretač i motiv da se borite za sebe kako se nikada više ne biste našli u sličnoj situaciji.

 

Sanjati da perete kacu
Kada u snu perete kacu, to implicira da ćete imati mnogo posla. Verovatno ćete želeti da se pokažete kao savestan radnik koji svoje obaveze ispunjava i pre zadatog roka. Neretko ćete ostajati duže na poslu radeći ono što niste stigli ili učeći od iskusnijih kolega koji će vam ukazivati na šta da obratite pažnju.

Ukoliko sanjate da neko drugi pere kacu to je znak da ćete dobiti pomoć kada se budete najmanje nadali. Možda će vam kolege pomoći da završite neki važan zadatak ili će vam poslodavac dati povišicu zahvaljujući kojoj ćete se izvući iz finansijske krize u kojoj se trenutno nalazite.

Kupati se u kaci
Kupati se u kaci znači da ćete se oporaviti posle kraće bolesti zbog koje ste morali da napravite pauzu i da ne idete na posao. Posvetili ste se rešavanju zdravstvenih problema koji su vas mučili i, što je još važnije, pomalo se distancirali od stresnih situacija koje su vas i dovele u takvo stanje. Ovaj kraći odmor vam je pomogao da ozdravite, ali i da se „resetujete“, pa ćete sa mnogo više snage i motivacije nastaviti tamo gde ste stali.

Sanjati da se drugi kupaju u kaci
Sanjati da se drugi kupaju u kaci ukazuje na to da se nećete složiti sa nekim odlukama koje je vaš partner ili neko od ukućana doneo. Verovatno je reč o načinu na koji trošite zajednički budžet. Dok će on/ona biti raspoložen tj. raspoložena za kupovinu, vi ćete smatrati da je potrebno da budete štedljiviji.

Sanjati da kupate nekoga u kaci
Ako nekoga kupate u kaci to znači da ćete provesti lepe i zabavne trenutke sa dragim osobama. Konačno ćete naći malo vremena da uživate u njihovom društvu, pa ćete se potruditi da ga maksimalno iskoristite.

Kupovati kacu
Ukoliko sanjate da kupujete kacu to implicira da se pripremate za neke velike promene u svom životu. Možda ćete odlučiti da promenite posao, mesto stanovanja, fakultet ili da pokrenete vlastiti biznis. Nakon početnih problema i izazova, shvatićete da ste ipak uradili pravu stvar za svoju budućnost.

 

Prodavati kacu
Kada sanjate da prodajete kacu to je znak da biste trebali racionalnije da trošite novac kojim raspolažete. Sada nije vreme za velike troškove i ulaganja, jer stanje na tržištu nije baš najbolje. Sigurno ste nestrpljivi i želite što pre da realizujete svoje ideje, ali biste ipak trebali malo da sačekate sa time kako ne biste ulazili u prevelike rizike.

Ukrasti kacu
Sanjati da ste ukrali kacu znači da će vas nepažnja navesti na pogrešnu odluku. Možda ćete potpisati rizičan ugovor bez da se raspitate o svim obavezama koje vam on donosi. Nije isključeno ni da će vas poslovni partneri nagovoriti na nešto što za vas nije povoljno. Budite oprezni prilikom sklapanja pismenih ili usmenih dogovora.

Ukoliko sanjate da vam je neko ukrao kacu to ukazuje na vanredne troškove. Moguće je da će vam se pokvariti automobil ili neki drugi kućanski aparat. Kako taj rashod niste predvideli u svom kućnom budžetu, verovatno će popravka ili zamena morati da sačeka do sledećeg meseca.

Pronaći kacu
Kada sanjate da ste pronašli kacu to znači da će vam se posrećiti. Možda ćete dobiti manji iznos na igrama na sreću koji će dobro poslužiti da „zakrpite neke rupe“, ali i da sebi priuštite nešto o čemu dugo maštate. Ipak, budite oprezni kada je kocka u pitanju, ako se budete previše time bavili u nadi da ćete ponovo dobiti, mogli biste trajno da ugrozite svoj budžet, a time i egzistenciju ljudi koji od vas zavise.

Praviti kacu u snu
Sanjati da pravite kacu ukazuje na to da ste vrlo kreativna i maštovita osoba, ali da te svoje talente ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Verovatno vaše trenutno radno mesto ne zahteva takvu vrstu veština, ali to ne znači da ne možete da ih usmerite na neki hobi. Možda će vam to s vremenom postati dobar izvor zarade, a u nekom momentu i stalan posao.

Sanjati da neko pravi kacu
Ako u snu vidite kako neko drugi pravi kacu to implicira da ćete morati da steknete nova znanja u vezi sa nekom oblasti kako biste unapredili svoj posao. Moguće je da ćete odlučiti da se prijavite za pohađanje obuke ili seminara koji vam može pomoći da obogatite svoje znanje. Razmena iskustava sa ljudima koji se bave istim ili sličnim poslom takođe može pozitivno da deluje na vas jer će vam pomoći da nađete način za realizaciju neke svoje ideje.

Farbati kacu u snu
Ukoliko sanjate da farbate kacu to znači da vam je dosadio posao. Verovatno je došlo do prezasićenja, pa vam posao kojim se trenutno bavite ne donosi ni materijalno niti moralno zadovoljstvo. Mučno vam je i kad pomislite da morate da budete na radnom mestu, te vam svaki odlazak u firmu predstavlja noćnu moru. Možda biste trebali da uzmete nekoliko dana godišnjeg odmora kako biste razmislili o svemu tome. To će vam pomoći da se odmorite, ali i da shvatite šta želite i kakve su mogućnosti da svoje želje sprovedete u delo. Ne donosite velike odluke u afektu!

Sanjati da neko drugi lakira kacu
San u kome vidite kako neko farba kacu je znak da biste trebali da prestanete da se bližnjima mešate u život. Ma koliko voleli svoju decu, braću, sestre ili prijatelje, nije u redu da konstantno brinete njihovu brigu, da im namećete svoje ideje i odluke i da kritikujete sve što urade bez vašeg blagoslova. Povedite računa o sebi i o svom životu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili prali kacu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kace

Kaca je velika drvena posuda u kojoj se kiseli kupus i čuva zimnica.