KAFEDŽIJA

Sanjao sam Tumačenje sna
KAFEDŽIJA

Kafedžija upozorava da se ne nadaš ničemu dobrom.

Šta znači sanjati kafedžiju?

Ako u snu vidite kafedžiju, to implicira da ćete mnogo vremena potrošiti uzalud. Može se desiti da ćete sresti osobu koja neće imati obzira prema vašim obavezama, već će nastaviti da vam priča ono što smatra važnim. Bićete u neugodnoj situaciji jer ne biste voleli da ga/je uvredite, pa ćete morati da nađete najbezbolniji način da mu/joj saopštite da ste prezauzeti.

 

Sanjati da ste vi kafedžija ukazuje da vam je dosadno. Moguće je da sve što radite vama ne pričinjava nikakvo zadovoljstvo pa uvek tražite način da se izvučete i da odgovornost prepustite nekome drugom. Često dolazite do zaključka da ste promašili školu i da bi vam bilo bolje da ste upisali nešto što vas je zaista interesovalo.

 

Kada u snu pričate sa kafedžijom, to znači da ćete steći novog prijatelja. Verovatno ćete se zbližiti sa osobom koja vam je, na prvi pogled, delovala odbojno, ali pošto ćete imati priliku da je upoznate, vaše mišljenje će se u potpunosti promeniti. Iako nema slično obrazovanje i interesovanja kao vi, naučiće vas mnogim stvarima od kojih ćete imati koristi, dok na ono što vam se ne sviđa, nećete obraćati pažnju.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili pričali sa kafedžijom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kafedžije

Kafedžija je vlasnik kafane.