KAJSIJE

Sanjao sam Tumačenje sna
KAJSIJE

Sanjati kajsije znači da te očekuje blagostanje, zadovoljstvo.

Kajsija – šta znači sanjati kajsije?

Sanjati kajsije
Ako u snu vidite kajsije, to simbolizuje blagostanje. Iza vas je i veoma uspešan period tokom kojeg ste ostvarili mnoge neplanirane ciljeve. Dozvolili ste sebi da se opustite i da uživate u onome što radite pa ni rezultati nisu izostali. Na vama će se, i pre nego što progovorite, primetiti da ste dobro raspoloženi i zadovoljni svojim životom.

kajsije.jpg

Jesti kajsije
Sanjati da jedete kajsije ukazuje da ste probirljivi. Smatrate da ste u najboljim godinama kada biste trebali pametno da odlučite sa kakvom osobom želite da započnete ozbiljnu vezu. Imate mnogo kriterijuma koje bi partner/ka morao da ispuni i ne planirate da od njih odustanete samo iz straha da ćete ostati sami.

 

Skupljati trule kajsije
Kada u snu skupljate trule kajsije, to implicira da vam se trud neće isplatiti. Moguće je da ćete pokrenuti posao koji vam je ranije bio samo hobi ili način da utrošite višak slobodnog vremena. Međutim, na tom putu imaćete mnogo više prepreka i problema nego lepih vesti, pa na profit, makar u skorije vreme, nećete moći da računate.

Kupovati kajsije
Ukoliko sanjate da kupujete kajsije to znači da pored sebe imate iskrene prijatelje koji oplemenjuju vaš život i čine vas boljom osobom. Uvek možete da se oslonite na njih, da sa njima podelite uspehe, radost i sreću, ali i one manje lepe osećaje, poput briga i strahova. Posebno vam je značila njihova podrška tokom proteklih nekoliko meseci kada su pokazali izuzetnu nesebičnost i volju da vam pomognu da izađete iz krize.

Prodavati kajsije
Ovakav san, na žalost, predviđa finansijsku krizu. Moguće je da će vaše radno mesto biti dovedeno u pitanje u trenutku kada vam novac bude bio najpotrebniji. Poslodavac će odlučiti da vas prebaci na drugu poziciju kako bi uštedeo na vašoj plati ili će vas poslati na duži godišnji odmor bez plaćenih troškova toplog obroka. Verovatno ćete morati mnogo da štedite ili čak da pronađete dodatni izvor zarade.

Poklanjati kajsije
San u kome nekome poklanjate kajsije ukazuje na to da ćete uskoro shvatiti da ste rođeni u sasvim pogrešno vreme i da vam trenutni sistem vrednosti nikako ne odgovara. Vaspitani ste tako da su poštenje, obrazovanje i dobrota, najvažnije osobine koje čovek mora da poseduje. Međutim, kako odrastate i starite, postajete sve svesniji da su mnogo uspešniji oni koji te vrednosti ne poseduju. Počinjete da sumnjate da će vam ono čemu su vas roditelji učili ičemu poslužiti u životu. Ipak, previše ste mladi da biste jednostavno digli ruke od svega. Vreme je da se „trgnete“ i potražite svoje mesto pod suncem!

Dobiti kajsije na poklon
Ako vam neko u snu pokloni kajsije to simboliše emotivne probleme. Verovatno ste tek nedavno shvatili da voljena osoba ne deli isti pogled na vašu zajedničku budućnost. Za razliku od vas koji pokušavate da planirate, radite na tome kako bi vam sutra oboma bilo bolje, vaš partner na stvari gleda kratkoročno.

 

Ponekad vam se čini da ni ne želi da razmišlja o vašoj budućnosti, te ste zbog toga vrlo nesrećni. Vreme je da sami shvatite šta želite od života i umesto da pokušavate da promenite njega/nju, naučite da ga/je volite. Ukoliko vam ljubav nije dovoljna, to znači da biste trebali da svoju sreću potražite pored nekog drugog.

Krasti kajsije
Kada u snu kradete kajsije to implicira da vam se na javi dopada neko ko vam iz mnogo razloga nije dostupan. Možda se radi o emotivno zauzetoj osobi ili pak nekome ko ni ne zna da vi postojite. Vi, sa druge strane, često maštate o tome kako bi vam bilo lepo kada biste bili zajedno. Verujete da imate mnogo sličnih osobina i da biste se sjajno slagali. Ova „zatreskanost“ u osobu koju idealizujete će proći kada upoznate nekog drugog ko će uspeti da vam potpuno okupira pažnju.

Ukoliko u snu vidite kako neko krade kajsije to znači da će vas prijatelj ili prijateljica zamoliti da ga/je upoznate sa nekim svojim poznanikom ili rođakom. Bićete posrednik na samom početku njihove romanse, ali budite oprezni, nemojte mnogo da se uplićete u to, jer ako veza ne uspe, mogli biste vi da „izvučete deblji kraj“.

Saditi drvo kajsije
Ako u snu sadite drvo kajsije to ukazuje na pozitivne promene u vašem životu. To može da se odnosi na posao ili mesto stanovanja. Odlučićete da „pustite korenje“ na nekom drugom mestu, za koje čvrsto verujete da će biti bolje za vas od prethodnog. S vremenom će se ispostaviti da ste bili potpuno u pravu.

Sanjati da neko drugi sadi drvo kajsije implicira da ćete se pridružiti humanitarnoj akciji kako biste pomogli nekom pojedincu, porodici ili ustanovi. Shvatićete da sami ne možete da uradite mnogo, ali da grupa ljudi može da napravi veliku promenu. Biće ovo tek početak vašeg humanitarnog rada.

Jesti nezrele (kisele) kajsije
Ovakav san ukazuje na to da neko ili nešto neće ispuniti vaša očekivanja. Verovatno ćete shvatiti da ste nekoga previše idealizovali ili da veza u kojoj se trenutno nalazite nije ono što vi želite. Razočarenje može da se odnosi i na posao, jer je moguće da ćete shvatiti da pozicija u firmi koju ste preuzeli zahteva mnogo više odricanja nego što ste i mogli da pretpostavite.

Jesti trule kajsije
Trule kajsije predviđaju pad samopouzdanja. Moguće je da će vam se dogoditi nešto zbog čega ćete posumnjati u svoje talente, veštine, znanje, ono u čemu ste verovali da ste najbolji. Ipak, ako malo bolje razmislite o tome kako je do toga došlo, shvatićete da ne smete da dozvolite da jedna situacija ili jedna osoba odlučuje o vašim planovima, odlukama i postupcima. Zaboravite na to i potrudite se da vratite motivaciju kako biste bili još bolji nego pre.

Jesti suve kajsije
Suve kajsije simbolišu lepe trenutke s onima koje najviše volite. Moguće je da ćete odlučiti da otputujete sa porodicom ili partnerom ili da organizujete druženje na kome ćete se svi konačno okupiti. Kontakt sa dragim ljudima će vam pomoći da prevaziđete stres koji trenutno osećate i da „napunite baterije“ za nove životne izazove.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, jeli ili brali kajsije, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kajsija

Kajsije su koštunjavo voće iz porodice Ruža i koriste se u ljudskoj ishrani.