KAMENOLOM

Sanjao sam Tumačenje sna
KAMENOLOM

Videti: doći ćeš do nekog imetka, uvećanje imovine; raditi u njemu: za tvoj trud nećeš biti dovoljno nagrađen, svađa sa nadređenim.

Šta znači sanjati kamenolom?

Sanjati kamenolom
Ako u snu vidite kamenolom, to ukazuje da ćete doći do nekog imetka. Moguće je da ćete naslediti porodični biznis koji će biti prilično razrađen, ali dobre odluke koje budete donosili doprineće uvećanju onoga što vam je povereno. U početku će vam biti veoma teško da uspostavite komunikaciju sa radnicima i da promenite način poslovanja, ali nećete dozvoliti da vas to pokoleba, već ćete polako sprovoditi vašu volju. Brojne prepreke na koje ćete naići probudiće u vama inat i teraćete vas da budete još bolji.

kamenolom.jpg

Sanjati da radite u kamenolomu
Sanjati da radite u kamenolomu implicira da nećete biti dovoljno nagrađeni za vaš trud. Verovatno smatrate da radite mnogo više nego što ste plaćeni, ali niko to ne ume da ceni. Imaćete ozbiljne svađe sa nadređenima koji će vam prebacivati zbog neispunjenih obaveza koje nisu u vašoj nadležnosti. Iako vrlo dobro znate da sa takvim stavom nećete daleko dogurati, nepravda je nešto što ne možete i ne želite da tolerišete bez obzira na posledice. Da nemate porodicu, bez razmišljanja biste otišli, ali dok se ne pojavi nešto bolje, moraćete da pronađete način da opstanete u sredini koja vam se nimalo ne dopada.

 

Sanjati da ste upravnik kamenoloma
Ukoliko sanjate da ste upravnik kamenoloma to znači da će vam biti poveren nezahvalan zadatak. Moguće je da će poslodavac od vas tražiti da odlučite kog radnika ćete otpustiti sa posla, a kog zadržati ili da ćete biti član komisije koja odlučuje o prijemu novih radnika. To će vam mnogo teško pasti jer će nečija sudbina biti u vašim rukama, ali ćete znati da je to vaš zadatak i potrudićete se da vaša odluka bude što pravednija.

Sanjati da kupujete kamenolom
Ako u snu kupujete kamenolom to implicira da ste sebi zacrtali veoma visoke ciljeve. Doneli ste odluku o tome kakva želite da bude vaša budućnost i učinićete sve da to i ostvarite. Neće vam biti lako, a ponekad ćete zbog prepreka poželeti da dignete ruke od svega. Međutim, na površini će vas držati vera u to što radite i istrajnost koja vas oduvek odlikuje. Ako budete uporni, vaše želje bi vrlo lako mogle da postanu stvarnost.

Sanjati da prodajete kamenolom
Prodavati kamenolom u snu znači da smatrate da niste nečemu dorasli. To može da bude posao kojim se bavite, težak fakultet koji trenutno studirate, uloga roditelja i slično. Tek ste sada postali svesni sa čime sve morate da se izborite i često sumnjate u svoje sposobnosti. Morate da poradite na samopouzdanju i da dajete sve od sebe. Ukoliko date svoj maksimum, sigurno ćete uspeti da prevladate strahove i da budete najbolji u onome što radite.

 

Sanjati da se krijete na kamenolomu
Kada sanjate da se krijete na kamenolom to implicira da ste odabrali vrlo rizičan i opasan put ka uspehu. Odlučili ste da idete na sve ili ništa, pa šta vam sreća dâ. Ne želite više da gubite vreme na poslove koji vam ne donose zaradu kakvu želite i mislite da zaslužujete, nego samo veliki stres i nervozu. Moguće je da ćete pokrenuti vlastiti posao, u momentu kada je stanje na tražištu prilično nepredvidivo. Možda biste se trebali posavetovati sa nekim ko u tome ima mnogo više iskustva od vas.

Sanjati da trčite po kamenolomu
San u kome trčite po kamenolomu simbolizuje sabotažu. U bliskom okruženju imate nekoga ko će na sve načine da pokuša da ugrozi vaš posao. Reč je o zavidnoj i sujetnoj osobi koja namerava da zauzme vašu poziciju u firmi u kojoj radite. Pri tome se služi vrlo „prljavim“ metodama i taktikama. Ukoliko budete delovali preventivno, moći ćete ga/je sprečiti u tim zlim namerama, međutim, ako ne uradite ništa, velika je verovatnoća da će ostvariti svoj plan.

Sanjati napušten kamenolom
Ukoliko u snu vidite napušten kamenolom to simboliše depresiju. Verovatno ste nedavno preživeli veliku krizu, te se osećate nesigurno i potišteno. Trenutno vam ne prija društvo ljudi sa kojima ste se ranije dobro slagali, što kod njih izaziva zabrinutost. Bilo bi dobro da sa nekim podelite kako se osećate. Odaberite jednu osobu kojoj verujete i priznajte joj šta vam je na duši. Sigurno ćete se posle toga osećati mnogo bolje.

Sanjati da ulazite u kamenolom
Ako sanjate da ulazite u kamenolom to implicira da ćete doći do važnog otkrića koje vam može pomoći da rešite neki problem ili dilemu. Moguće je da se sa time dugo mučite i da vam je bila potrebna sveža perspektiva. Pomogao vam je savet osobe koja u takvim stvarima ima mnogo više iskustva od vas. Nakon jednog razgovora sve vam je postalo mnogo jasnije. Sada imate više energije i motivacije da tu stvar rešite do kraja.

Sanjati da izlazite iz kamenoloma
Kada sanjate da izlazite iz kamenoloma to je upozorenje da pazite kome se poveravate, jer će neko iz okruženja pokušati da vašu ideju da predstavi kao svoju. Dugo ste razmišljali o tome, analizirali i rešavali unapred predviđene probleme, pa ne bi bilo pošteno da zasluge za tako nešto preuzme neko drugi. Zato nemojte mnogo da pričate o tome, pogotovo ljudima koji se bave istim poslom kao i vi.

Sanjati da ste ostali zarobljeni u kamenolom
Ukoliko sanjate da su se veliki komadi kamena obrušili na vas u kamenolomu, te da ne možete da izađete odatle, to implicira da se kajete zbog propuštenih prilika. Verovatno ste u prošlosti odbijali neke šanse koje su vam se nudile, a sada žalite zbog toga. Možda je to znak da biste trebali sami sebi početi stvarati prilike, umesto što samo razmišljate o greškama iz prošlosti.

Sanjati da pokušavate da nekog izbavite iz porušenog kamenoloma
Ovakav san simboliše zabrinutost za blisku osobu. Moguće je da je reč o nekom od članova porodice ili prijatelja. Ta osoba se nalazi u nevolji, a vi ne znate kako da mu/joj pomognete. Dodatni problem je što on/ona odbija vašu pomoć i savete, pa se osećate potpuno nemoćno. Shvatite da ste uradili sve što je bilo u vašoj moći i pustite ga/je da se dalje sa time bori sam/a.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili radili u kamenolomu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kamenoloma

Kamenolom je mesto odakle se vadi kamen koji se koristi u raznim privrednim granama.