LJUBAVNA IGRA (flert)

Sanjao sam Tumačenje sna
LJUBAVNA IGRA (flert)

Igrati ljubavnu igru znači da vas očekuje skora sreća, radost.

Šta znači sanjati ljubavnu igru (flert)?

Ako u snu igrate ljubavnu igru (flertujete) sa nekim, to ukazuje da vas očekuje sreća. Vi ste po prirodi jako veseli i lako upoznajete nove ljude i sa njima sklapate prijateljstva. Trudite se da saslušate druge i da ih posavetujete, a ne da im namećete vaše mišljenje i da ih osuđujete kada urade nešto što nije u skladu sa moralnim kodeksima koje poštujete.

 

Sanjati da neko sa vama igra ljubavnu igru (flertuje) implicira da ste probirljivi. Moguće je da ste postavili kriterijume koje smatrate da bi vaš partner/ka trebao da ispunjava zbog čega ste sami ili nezadovoljni u vezi/braku. Iako čeznete za bliskošću, niste spremni da prihvatite ono što ocenili da je ispod vašeg nivoa.

 

Kada u snu odbijate da igrate ljubavnu igru (flertujete), to simbolizuje vernost. Vi ste osoba koja drži do svoje reči i nemate potrebu da privlačite tuđu pažnju kako biste se osetili poželjnim/om. Uspešno se borite protiv iskušenja i voljenoj osobi nikada niste dali razloga da posumnja u vas i da vas kontroliše.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro igrali ili odbili da igrate ljubavnu igru, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ljubavne igre

Ljubavna igra (flert) je koketiranje i udvaranje bez ozbiljne namere.