LJUBAVNA STRAST, POŽUDA

Sanjao sam Tumačenje sna
LJUBAVNA STRAST, POŽUDA

Upozorava da ćeš teško izbeći sramotu.

Šta znači sanjati ljubavnu strast (požudu)?

Ako u snu osećate ljubavnu strast, to je upozorenje da ćete teško izbeći sramotu. Moguće je da ćete poželeti da probate zabranjeno voće zbog čega ćete voditi moralnu bitku sami sa sobom i sa ljudima iz okruženja. Mnogi će jedva dočekati da vas osude i proglase za nemoralnu osobu ne trudeći se da se, makar na sekund, stave u vaš položaj.

 

Sanjati da neko prema vama oseća ljubavnu strast implicira da će doći do nesporazuma. Verovatno će vam se dopasti osoba koja ne traži ozbiljnu vezu, već provod i povremena viđanja. Od samog početka znaćete kako stvari stoje i šta od nje/ga možete da očekujete, a na vama će biti da donesete odluku da li vam to odgovara.

 

Kada u snu prestaje ljubavna strast, to ukazuje da će se vaši prioriteti promeniti. Ovo se posebno odnosi na vas ukoliko ste u dužoj vezi, braku ili imate decu. Jednostavno, vremenom ćete sazreti i fokusirati se na stvari koje vama i vašem/oj partneru/partnerki mogu obezbediti bolje uslove za život. Nećete više iščekivati njegove/njene poruke i strepeti zbog neizvesnosti.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro osetili ili prestali da osećate ljubavnu strast, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ljubavne strasti

Ljubavna strast (požuda) je preterana želja za sopstvenim seksualnim zadovoljstvom.