LJUBAVNI DOŽIVLJAJ

Sanjao sam Tumačenje sna
LJUBAVNI DOŽIVLJAJ

Sa poznatom osobom: čeka te ljubav na javi; sa nepoznatom: imaćeš intimne veze sa lošom osobom; sa nevinom/nevinim: beda i napast.

Šta znači sanjati ljubavni doživljaj?

Ako u snu imate ljubavni doživljaj sa poznatom osobom, to ukazuje da vas na javi čeka ljubav. Moguće je da ćete konačno naći osobu o kakvoj ste maštali zbog čega ćete uraditi sve kako biste ga/je zadržali. U nekim trenucima smatraćete ga/je superiornijim/om od vas pa ćete se truditi da sakrijete mane koje i nisu toliko strašne.

 

Sanjati da imate ljubavni doživljaj sa nepoznatom osobom implicira da ćete biti intimni sa nekim ko je loš. Shvatićete da se ne kaže bez razloga da je zaljubljenost slepa jer ćete vašoj simpatiji pripisati osobine koje ne poseduje. On/a će samo želeti da vas iskoristi i zadovolji svoje potrebe bez obzira na to što zna da će vas povrediti.

 

Kada u snu imate ljubavni doživljaj sa nevinim/nevinom, to označava bedu. Verovatno ste bili u vezi sa osobom kojoj niste uzvratili osećanja i sa kojom niste hteli da pravite ozbiljne planove. Osetićete krivicu i na samu pomisao da nije uspeo/la da se oporavi od vas i da vas smatra odgovornim za promašaje koje je preživeo/la.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro imali ljubavni doživljaj sa poznatom, nepoznatom ili nevinom osobom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ljubavnog doživljaja

Ljubavni doživljaj su osećanja koja se javljaju kod ljubavnika tokom ljubljenja, seksa, itd.