LJUBAVNIK/LJUBAVNICA

Sanjao sam Tumačenje sna
LJUBAVNIK/LJUBAVNICA

Biti: ogovaraju te; imati: igraš opasnu igru; svađati se sa njim/njom: sve će se saznati; sresti: ponovo ćeš se zaljubiti, sreća ti se osmehuje; promeniti: čuvaj se lažnih obećanja; izgubiti: od lepog ima i lepše; noćiti kod nje/njega: želje će ti se ispuniti.

Šta znači sanjati ljubavnika (ljubavnicu)?

Ako ste u snu ljubavnik/ljubavnica, to implicira da vas ogovaraju. Po prirodi ste jako veseli i trudite se da sa svima budete u dobrim odnosima, bez obzira da li se radi o osobama ženskog ili muškog pola. Mnogi vaše ponašanje smatraju isuviše slobodnim zbog čega vas dovode u vezu sa ljudima o kojima nikada niste ni pomislili na taj način.

 

Sanjati da imate ljubavnika/ljubavnicu, ukazuje da igrate opasnu igru. Moguće je da na život gledate kao na avanturu u kojoj ste rešili da za sebe prisvojite sve ono što smatrate najboljim. Neretko vam se dešava da sedite na dve stolice i da kalkulišete u ljubavi, prijateljstvu ili poslu ne mareći za ljude koje povređujete i ostavljate iza sebe.

Ukoliko se u snu svađate sa ljubavnikom/ljubavnicom, to implicira da će se sve saznati. Može se desiti da ćete, pored zvanične veze/braka, imati i osobu sa kojom ćete se povremeno viđati. Iako ste jasno postavili granice, on/a će se za vas  vezati mnogo više nego što ste želeli, a kada mu/joj objasnite kako stvari stoje, napraviće vam skandal.

 

Kada u snu sretnete ljubavika/ljubavnicu, to ukazuje da ćete se ponovo zaljubiti. Verovatno se radi o osobi sa kojom ste ranije bili u vezi, ali zateći ćete sebe kako i dalje o njemu/mislite. Čak ćete se osmeliti i pozvati ga/je na piće kako biste razjasnili da li su vaša osećanja realna ili ste samo nostalgični za vremenom koje je prošlo.

 

Sanjati da ste promenili ljubavnika/ljubavnicu upozorava da se čuvate lažnih obećanja. Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ili ljubavnu ponudu koja će vam privući pažnju, ali biće suviše dobra da bi bila istinita. Iako ćete biti suočeni sa velikim iskušenjem, u nekim trenucima setićete se da se ne kaže uzalud: „ko hoće veće, izgubi iz vreće“.

Ako u snu izgubite ljubavnika/ljubavnicu, to znači da i od lepog ima lepše. Vi ste osoba koja prednost daje razumu i ne dozvoljava da je osećanja zaslepe i odvedu na stramputicu. Imate cilj kog se pridržavate i ne planirate od njega da odstupite. Ne očajavate, već iz svake nepovoljne situacije izvlačite pozitivne stvari i okrećete ih u svoju korist.

Sanjati da noćite kod ljubavnika/ljubavnice ukazuje da će vam se želja ispuniti. Vi ste jako strastveni i smatrate da je seks veoma bitan u svakoj vezi. Mnogo vremena posvećujete vašem telu, ulepšavanju i odabiru odeće koja vašeg partnera ostavlja bez teksta. Volite da flertujete i da eksperimentišete što vaše intimne trenutke čini nezaboravnim.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, sreli, promenili, izgubili, noćili ili se posvađali sa ljubavnikom/ljubavnicom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ljubavnika/ljubavnice

Ljubavnik/ljubavnica je osoba sa kojom se veza održava u tajnosti.