LJUBAVNIKE GLEDATI

Sanjao sam Tumačenje sna
LJUBAVNIKE GLEDATI

Gledati ljubavnike u snu upozorava da će te neko prevariti.

Šta znači sanjati da gledate ljubavnike?

Ako u snu gledate ljubavnike, to je upozorenje da će vas neko prevariti. Ovo se može odnositi na poslovnog ili ljubavnog partnera/partnerku koji će bez reči otići ne dajući mnogo objašnjenja. Nijedna vaša reč ili postupak neće promeniti tu odluku pa će vam jedino ostati da prihvatite da ste dovedeni pred gotov čin i da krenete dalje.

 

Drugo značenje je da imate skrivene fantazije. Verovatno niste u potpunosti zadovoljni vašim seksualnim životom zbog čega maštate o drugim ljudima i stvarima koje niste probali. Nemate dovoljno poverenja u partnera/partnerku i verujete da bi se njegovo/njeno mišljenje o vama promenilo kada biste rekli šta vas privlači.

 

Sanjati da rastavljate ljubavnike implicira da ćete nekome vratiti milo za drago. Po prirodi ste osvetoljubivi i ne ostajete dužni onima koji su vam uradili nešto loše. Često umete toliko da preterate da toj osobi više ne padne na pamet da se petlja sa vama. Bude vam i žao, ali svesni ste da u ovom svetu vlada zakon jačega i da morate da ga se pridržavate.

 

Znače nje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili rastavili ljubavnike, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ljubavnika

Ljubavnici su osobe koje se u tajnosti viđaju i održavaju vezu.