LJUBAVNO PISMO

Sanjao sam Tumačenje sna
LJUBAVNO PISMO

Primiti ljubavno pismo u snu znači nezadovoljstvo, a poslati ga intrige.

Šta znači sanjati ljubavno pismo?

Ako u snu primite ljubavno pismo, to označava nezadovoljstvo. Može se desiti da partner/ka neće imati dovoljno hrabrosti da vam u četiri oka saopšti da želi da napravite pauzu ili da definitivno raskinete, već ćete poruku dobiti pismenim ili usmenim putem od osobe koja nema nikakve veze sa vama. Osetićete bes jer nećete stići da mu/joj kažete sve što vam je na duši.

 

Sanjati da ste poslali ljubavno pismo simbolizuje intrige. Moguće je da će se u vašu vezu/brak umešati treća osoba koja će biti uzrok mnogih svađa između vas i partnera/partnerke. Nametnuće vam svoj način razmišljanja, a vi nećete imati dovoljno jak stav da se oduprete već ćete dovoditi u pitanje svaku partnerovu reč i postupak.

 

Kada u snu cepate ljubavno pismo, to implicira da ćete se razočarati u ljubav. Verovatno ste od malih nogu slušali bajke u kojima dobro uvek pobeđuje, a princezu pronalazi princ na belom konju. Takav scenario ste očekivali i u pravom životu, ali uverićete se da je stvarnost drugačija i da često ima suprotan ishod od željenog.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro primili, poslali, pisali ili pocepali ljubavno pismo, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ljubavnog pisma

Ljubavno pismo je način zapisivanja poruka koje su namenjene voljenoj osobi.