LJUBIČICA

Sanjao sam Tumačenje sna
LJUBIČICA

Sanjati ljubičicu označava sreću u ljubavi, prijatne uspomene, ne očekuj mnogo od drugih.

Šta znači sanjati ljubičicu?

Ako u snu vidite ljubičicu, to simbolizuje sreću u životu. Vi ste osoba koja je okružena dobronamernim ljudima koji bi sve za vas učinili. Zahvalni ste na lepim stvarima koje vam se dešavaju pa se trudite da pažnju na njih usmerite odbacujući sve što bi moglo da vam pokvari raspoloženje i pozitivnu energiju kojom zračite.

 

Sanjati da berete ljubičice označava prijatne uspomene. Ponosni ste što, kada pogledate iza sebe, ne postoji ništa zbog čega biste se stideli i crveneli. Ne dopuštate da vas ponesu iluzije već čvrsto, sa obe noge, stojite na zemlji. Bivši partneri/partnerke imaju samo reči hvale za vas jer se trudite da sa svakim ostanete u korektnim odnosima.

 

Kada u snu poklanjate ljubičice, to implicira da ne očekujete mnogo od drugih. Moguće je da vi, čim upoznate nekoga, želite da se zbližite sa njim/njom i da stvorite novog prijatelja. Vodite se time da, ako ste vi dobri, nema razloga da drugi budu loši. Međutim, realnost je drugačija pa vam se neretko dešava da vas razočaraju i izigraju vaše poverenje.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, brali ili poklonili ljubičice, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ljubičice

Ljubičica je cvet sa srcolikim listovima ljubičaste boje iz porodice Violaceae.